Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayıdrdır ixsircim neden moralin bozukk geçer inşallah
hem her kiloda incelme olmaz
vücüt yüzeyimizi düşünsene hep aynı yerden kilo vermiyozki

canım valla herangi bi sebebi yok ama inan son yıllardaki en büyük moralsiz bezgin hiç bişeyden mutlu olamıyan bi ruh hali içindeyim...
aceba diyet yaparmı kız bunu...ama bence bunla ilgisi yok...

gel anam aglıyam .kozmik bedenden önce ruhumuzu temizliyem.iyi ruh gelsin :nazar:

ya ben buldum neden ruhumuzun sıkıldıgını aynısı bende oluyo yılgınlık bezginlik işe adepte olamıysunn
varya bir amaç olacak ne biliyim bir hedef
belki alınması gereken bir ürün ew için bir alat
nasıl diyim anlatamadım ya

citoool canim yaaa olmadiii
dedigini yaptim

bilmiyorum ki cnm ya bak o linke tıkladıgın zaman sana yaptıgım çi,zelge görünüyorr
araç çubugunda görünen yazıyı kopyala yapıştır bakıyım

günaydin kizlarrr nasilsiniz? simdi tartildim ve gözlerime inanamadi gecen hafta 111.7 idim , bugün 109.2 yasassinn cook mutluyum:sm_cool:

ohh ohh az kaldı geliyosun üstüme üstümeee

kızceler ben kaçıyom.kalkayımda evimi silip süpüreyim..belki acılırım..ben temizlik yapınca mutlu olan hırsını öle alanlardanım -tatlicadiarzu-

bakın sakın fazla yazmayın dönünce zorlanıyorum hepsini okumaya .zaten iyi diilim ona göre :mymeka:

liste asılınca anca gelebülürüm sanırsam
:eek:

sositososito

Senin çocukluğuna inmemiz lazım -tatlicadiarzu-

amma güldüm haaaa
bende insene çocuklugumaa bebeklik resmim var elelri bi gör serçe budu gibi maşallahhh
hiç bir zaman kibar bir vucüdüm olmadı ya
bu gune kadarda hiç sıkıntı yapmadım ama şimdilerdee baya sinir oluyorum ya
istedigimi giyememek ayakkabı bile bulamıyorum

hüzünüm tebrik ederim. geçen hafta aynı kilodaymışız bende 111. 7 idim şimdi 110.6 yım maşallah sen neler yapıyorsun böyle. spor diyeceksin ama ben sabah 8 akşam 8 bu masanın başında oturuyorum yaaaaaa inanın yürümeye fırsatım yokkkk Çok üzgünüm çoook

evet gecen hafta ayniydik, canim valla özel bir formulüm yok dadece bu hafta zayilamaya yardimci olan bir cay bulmustum ondan 3 bardak icebildim ama tadi igrencti icemedim bunun disinda bisey yok, bende de hic spor yok valla hic hemde oturdugum yerde zayifliyorumkaydirigubbakcemile3

sorma valla kiz saka maka yaklastim, surda ne kaldi bu hafta ici yapisirim yakanakaydirigubbakcemile3

slm kizlar ben bu hafta 2.100verdimmmmhihoyyyt

mutluyum mutlusun mutlu kaydirigubbakcemile3 ay sinirden gülme geldi ya size bulaşıyorum :jeyyar: citol bak bizi gaza getirecek bi resim koycam çizelgeme acuk bekle kaydirigubbakcemile3

Senin çocukluğuna inmemiz lazım -tatlicadiarzu-

ay valla bende çok güldüm bonuscuğum bendee terapi istiyorummmmmmmmmm:):)

evet gecen hafta ayniydik, canim valla özel bir formulüm yok dadece bu hafta zayilamaya yardimci olan bir cay bulmustum ondan 3 bardak icebildim ama tadi igrencti icemedim bunun disinda bisey yok, bende de hic spor yok valla hic hemde oturdugum yerde zayifliyorumkaydirigubbakcemile3
tatlım süpersinnnnnnnnnnnnnn harikaaaaaaaa hatta süper süper süperrrrrrr:):):)aynen devammmmmmm

kızceler ben kaçıyom.kalkayımda evimi silip süpüreyim..belki acılırım..ben temizlik yapınca mutlu olan hırsını öle alanlardanım -tatlicadiarzu-

bakın sakın fazla yazmayın dönünce zorlanıyorum hepsini okumaya .zaten iyi diilim ona göre :mymeka:

liste asılınca anca gelebülürüm sanırsam
:eek:

sositososito
valla bende keyifsiz olunca kendimi temizliğe vuruyom ii geliyor:):):)

kızlar hepinizi tbrk ediyorummmmmmmmmmmmmmm:):):):)kaydirigubbakcemile2

hüzüncüm neymiş bu çay biraz ipucu ver bakalım

mutluyuz tebrik ederim canım benim maşallah sana bir tane nazar boncuğu hediye edeyim bariiii :nazar:

o linki kopyalamam lazim dimi citol??

kızz heralde sen napıyodun:KK70: allah seni emii uçup kendi yapışmıcakyaa naniknanik

sorma valla kiz saka maka yaklastim, surda ne kaldi bu hafta ici yapisirim yakanakaydirigubbakcemile3

yapma gözünü sevim yaa zatenn perişan oldumm
ama sen gel yanıma hadi bekliyom ben zaten -tatlicadiarzu-

slm kizlar ben bu hafta 2.100verdimmmmhihoyyyt

hay maşallahh topik çostu bu haftaaaa:nazar:

Terapiye girecekler sıraya çizelgemde yakıyo heee :roflol:

citol canim benim... zaten öyle yaptim da olmayinca... benneyaptımki bende yine sorim dedim...

selam kızlarrrrrr cokkk mutluyummm evett kılommm 86.1 ta ta taaaaa :)

acil çıkmam lazım tebrık edıyorum herkesı aferin BıZEEEEE :nazar:

hüzüüüüüüünnnn canim söyle nedir o cay??? Inanki herseyi denemeye hazirim oooffff yaaaa senağlama

hüzüüüüüüünnnn canim söyle nedir o cay??? Inanki herseyi denemeye hazirim oooffff yaaaa senağlama

Dilaracım bak biz sohbet edip kendimize geliyoruz sende toparlan şöyle kendine gel ruh halinide değiş bakem sengözlerimebaksanab
Herşeyi denemeye hazırız ama denemiycez en güzel şekilde kilo vericez hep beraber :1hug: Bozulan delik deşik olan psikolocimizde böylelikle düzelicek.

Hiç bişey kaybetmicez yani bu yaz sonunda daha güzel vücutlara sahip olucaz. :sm_cool:

X