evet kızlar kilolu bir bayan olarak (şişman demeye ağzım varmıyor alışkanlık işte:sm_cool:) bir çok kere diyet yapmayı denedim. Tabi kısa süreli sonuçlar elde ettim ama aynı kiloları fazlasıyla (boğazım durmazsa alırım tabi, hiç kendime kabahat bulmam neymiş efendim soç o işe yaramaz diyet listelerindesırnaşık şey) geri aldım üstüne birde iki sene hamilelik (oldummu ben laf aramızda 115 kilo kimseye söylemeyin haa küserim bak). Neyse uzun lafın kısası giydiklerim üstüme yakışmaz oldu, her kilolu bayan gibi aynalara küstüm, arkadaş arasındaki bi sohbette söz kiloya dayanacak diye ödüm patlar oldu vs.....(ohooo daha anlatsam sayfalar yetmez). Derken bir gün uzman bir doktordan yardım almaya karar verdim tarih 09 şubat 2009 (anlayacağınız daha çok yeni) 115 kilo olarak gittim....... aradan bir hafta geçti dün yine kontrolüm vardı tartılmak için can atıyordum (ben ki tartı gördüğüm yerde korkar kaçarım) sonuçççç 109 6 günde 6 kilo doktor bile şaşırdı beni örnek hasta olarak gösterdi. nasılmı zayıfladım bunuda sonra sizlerle paylaşacam..:hooray: