Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar,
yazdiklarinizi hep takip ediyorum... bana cevap yazan arkadaslara cok tesekkür ederim. Vaz gectim artik su Lahana Kapsülünden (aslinda zaten yaramiyacagini biliyordum...) ya uf ya cok cabuk zayiflamak olmuyormu yaaaaa

ya bide su lavman ve kozmik nedir??
bide su sirke bal ve su karisimini bütün gün boyunca mi iciyorsunuz yoksa günde bi kez mi yoksa her ögünden önce mi???

arkadaşlar ben bu kozmik bedeb temizliğini yaptım çokta memnun kaldım herkese tavsiye ederim...sormak istedğiniz bişey olursa yardımcı olurum..sevgiler...a.s

Canım walla lavman konusunda cesaretım yok

tarif içinde cok tesekkur ederım not aldım yarın yapıcam :)))

lavmanı yaparsa n tecrubelerını beklıyorum :))

Nasıl bi tecrübe ileteyim sana kızım -tatlicadiarzu-

bir litre suya değil yaff bir büyük bardak ölçtüm ben bardağımı 300 ml tekabül ediyor içerisine iki yemek kaşığı (aslında bir yemek kaşığı deniyor ama ben iki koyuyorum) ellma sirkesi bir tatlı kaşığı bal ekliyorum ve kaynar değil kesinlikle çünkü içerisindeki değerlere zarar verebilir kaynar su ben ılık suyla yapıyom zaten tarifide o a.s.

Ya işte 1 litreye yaptığında daha fazla koyarsın sirkeyi gün içinde onu bitirisin .Unutmuşum eklemeyi o papatya çayı yaptığımızda da zaten su ılıyınca sirkesini koyuyoruz kaynarken değil.Kaynadığında sadece papatyayı koyuyoz demlensin diye a.s.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bu kozmik bedeb temizliğini yaptım çokta memnun kaldım herkese tavsiye ederim...sormak istedğiniz bişey olursa yardımcı olurum..sevgiler...a.s

Bende yapıcam kakarımı verdim inşallah rahatça yapabilirim. acıkmaktan korkuyorum bide lavmandan :bbo:

Abboov daha yemek yapıcam ben gidiyom siz yazın gelince okurum.

ixsir lem hazırlan lavmana :jeyyar: büyük güne az kaldı 4-11 nisan kaydirigubbakcemile3

tamam kızlar bende varım bu lavman ısınde :)) sızı yalnız bırakır mıyım hıc

tekrar edıyorum lahana kapsulu kullanıyorum hıc bı ıse yaramıo dilaracımmmmm

ben kacıyorum aksama gorusuruz...

tamam kızlar bende varım bu lavman ısınde :)) sızı yalnız bırakır mıyım hıc

tekrar edıyorum lahana kapsulu kullanıyorum hıc bı ıse yaramıo dilaracımmmmm

ben kacıyorum aksama gorusuruz...

:teytey::teytey:

ya kızlar dünya para verdiniz lahana kapsülü aldınız madem
çöpe atcanıza bitirene kadar kullanın elinize yapışmazya
hem bak gfeçen lerde doktor ne dedi
hangi yöntemi kullanırsanız en az 2 ay düzenli kullanacaksınızkii fayda göresinizz okeymiii
şu ekonomik krizdee almışınız madem bitirin haa her işimiz yarım:mymeka:

slm kizlar ben citola hak veriyom hemen etkisini göstermez:nazar:yedilerimi yazayim ben sizesabah:1dilim cavdar ekmegi,1cay,1kahve,3dilim sarma,1ufak parca karniyarik,
ölen:ton baligi,3bardak su,
aksam:2tabak fasülye yedim 1kahve iciyom icinede sacharin attim regl olcam yakinda canim tatli isdiyor insallah cikolata yemem:çok üzgünüm:30dakkada spor yapdim yarin tartida ne cikcak bakalim bu hafta süperimmmmmmm baya kilo verdimhihoyyyt

canım yaf bu beden temizliği nedir bi bilgilendir bizi yaf sana zahmet a.s bende çok merak ediyorum şu beden temizliğine nedir nasıl yapılır lavman lavman die inliyor maranki tvde kitabını aldım şifalı bitkiler kitapta sadece hangi bitki nedir ne işe yarar var hiçbir iksir fomül vermemiş kızdım valla:eek:klava::eek:klava:

kızlar bu arada ben sirke+bal+su karışımını yapıyorum. ben bu arada hasta olduğum için egzersiz yapamıyorum malesef ve ben egzersizsiz kilo veremiyorum malesef :KK43:((benneyaptımki ama kızlar ben bunu iki gündür düzenli içiyorum ve yarım kilo gitti yaff süpperrrrrrrrrrrrrr delikafadulden aynen devam edicem bakalım nasıl sonuç vercek bide egzersizle nasıl olcak bakalımmmhihoyyytsositososito:dance:
bal sirke olayını geçen hafta içtim çok güzel verdirdi ama acayip böbrek ağrısı yaptı eşimede öle böbreği ağrıda galiba sirke böbrekte taş varsa ortaya çıkartıyomuş bende bu hafta ara verdim haftaya denicemmm

slm kizlar ben citola hak veriyom hemen etkisini göstermez:nazar:yedilerimi yazayim ben sizesabah:1dilim cavdar ekmegi,1cay,1kahve,3dilim sarma,1ufak parca karniyarik,
ölen:ton baligi,3bardak su,
aksam:2tabak fasülye yedim 1kahve iciyom icinede sacharin attim regl olcam yakinda canim tatli isdiyor insallah cikolata yemem:çok üzgünüm:30dakkada spor yapdim yarin tartida ne cikcak bakalim bu hafta süperimmmmmmm baya kilo verdimhihoyyyt

kız 3 dilim sarma ne demek fıstık sarmamı:) bide karnı yarık sabahmı yedin neyse asıl sorum ton balığı yağlı deilmi zayıfrlamada yardımcı oluyomu severimde kokusundan yiyemiyorum balığı

bal sirke olayını geçen hafta içtim çok güzel verdirdi ama acayip böbrek ağrısı yaptı eşimede öle böbreği ağrıda galiba sirke böbrekte taş varsa ortaya çıkartıyomuş bende bu hafta ara verdim haftaya denicemmm

kız 3 dilim sarma ne demek fıstık sarmamı:) bide karnı yarık sabahmı yedin neyse asıl sorum ton balığı yağlı deilmi zayıfrlamada yardımcı oluyomu severimde kokusundan yiyemiyorum balığı

yanlis yazmisim :ecrin_bebek:3tane yapraksarmasi yedim cnm ton baligi nin yagini süzüyom peceteyle yagini aliyom,bu hafta 2yi gecti kilom cnm delikafadulden

yanlis yazmisim :ecrin_bebek:3tane yapraksarmasi yedim cnm ton baligi nin yagini süzüyom peceteyle yagini aliyom,bu hafta 2yi gecti kilom cnm delikafadulden

tebrik ederim canım arkandayım takip ediyorum seni inşallah darısı bana bide çikolata istemese canım :sm_cool:

tebrik ederim canım arkandayım takip ediyorum seni inşallah darısı bana bide çikolata istemese canım :sm_cool:

canım bi kaşık bal at ağzınayerimseniben balda fazlasıyla şifa var ve onun harici balın odun yığınını ateşleyen kibrik gibi yağları enerjiye çeviren yani yağ yakan bi özelliğide varmış yerimseniben

tskler cnm benimde canim istiyor tatli ama bende kahve yaptim icinede 3tane sacharin attim baya tatli oldu icdim simdi sustu , su an uyuyor delikafadulden

ne yaptın nası yaptın...paylaş işte bacım...öğrenelimkilo olarakta verdinmi filan.......şimdiden teşkrlr

Abboov daha yemek yapıcam ben gidiyom siz yazın gelince okurum

ixsir lem hazırlan lavmana :jeyyar: büyük güne az kaldı 4-11 nisan kaydirigubbakcemile3

canım ben hazırım yap komutundayım......tam anlamıyla denilene uyalımda lavman en kolay kısmı beya -tatlicadiarzu-

tskler cnm benimde canim istiyor tatli ama bende kahve yaptim icinede 3tane sacharin attim baya tatli oldu icdim simdi sustu , su an uyuyor delikafadulden

iyi kız ne güzel uyutmuşun..benimki cok yaramaz valla zor uyutuyom be yakaydirigubbakcemile3

X