valla eşime butarifi veren kadında dogum yapmış ve kısa sürede kilolarından kurtulmuş,dogum yapan kadın yag yakıp kilo vermişse bende düşün yanii:)))ben uygulayacam tabi tek bunu yapark vermemiştir diyet ve spor takviyeside olmuştur muhakkak yardımcı takviyedir zencefgil suyu,kilo vermeyi hızlandırmışdır bizde zaten hem diyet hemspor yapıyoruz dimmi:))yapıyon dimi kızz:)))kacamak yok dimii:))
kızlar bu arada ben sirke+bal+su karışımını yapıyorum. ben bu arada hasta olduğum için egzersiz yapamıyorum malesef ve ben egzersizsiz kilo veremiyorum malesef((benneyaptımki ama kızlar ben bunu iki gündür düzenli içiyorum ve yarım kilo gitti yaff süpperrrrrrrrrrrrrr delikafadulden aynen devam edicem bakalım nasıl sonuç vercek bide egzersizle nasıl olcak bakalımmmhihoyyytsositososito:dance:
Tünaydın hatun kişiler hepinizden bir tomar azar bekliyom çünküm bunu hak ettim :mymeka: :tomato:
Düzenli diyete başladığımdan beri akşamları kesinlikle yemekten sonra bişey yemiyodum erken yatmayada çalışıyorum acıktığımı hissetmemek için ama dün gece uyuyamadım ve acayip acıktım tahıllı ekmek almıştım dilimli en üstteki incecik zar gibi olan -tatlicadiarzu- dilimini yiyodumki gecenin bir yarısı :mymeka: tutamamdım kendimi alttaki dilime geçtim.Keşke meyve falan yeseydim ama o an canım sadece onu istedi yaa hay canıma ne diyim :mymeka:
sabahta geç kalktım tabi uyuyamadığım için kahvaltıyı biraz geç yaptım ama az yidim.Marankiyi dinledim yine ve sanırım kozmik beden temizliğini yapmaya karar verme aşamasındayım.
Kiloda verdiriyo ama en önemlisi vücudu temizlemesi.4 - 11 nisanda yapılıcakmış yapmayı düşünen arkadaşlar varmı ?
Şu lavman olayı varya off of :bbo:
herkese guzel bır MERHABAAAAAAA TURSARİCİM ben d.kontrol hapı kullandım yasmın adı cok fazla kg aldırmadı ama sısırdı bıraz yalnız çooooooookkkk mide bulantısı yaptı ve bırakınca hele de 6 aydan fazla kullandıysan hemen hamıle kalamıyorsun
1 ay kullanırsan ıyı cunku ıcındekı mıyomları temızlıyor ya da çikolata kistlerini ufaltıyor...
öpuyorumm canım
kızlar bu sirke olayı nedır tam olarak tarıf edermısınız merak ettımmm bende yapayımmm
anaaaaaaaaaaaa ixsirde burdaymışşşşşş:))ixsirde gelmişş yuppiii:)))nasıl gidiyor diyet ixsircimm,verebildinmi yarın tartılma günü karabasanlar basıyorr:))))
citolcum ben dün beri yapıyorum zencefil suyunu valla memnunum şimdilik biraz acı ama olsun yag yakayımdaa amuda kalkmaya razıyım valla:))sende enkısa zamanda al,ben 1milyonluk aldım zencefil öle cok alma bayatlamasın haftalık al bitince tekrar alırsın canım tamamı.
Bende yapıcam bunu daha öncede yapmıştım ama papatya çayıyla beraber yapmıştım 2 litre içiyodum günde çok faydasını görmüştümde sirkeyi fazla koyuyodum o yüzden biraz tiksindim sanırım.
Ama yapıcam yine ılıkmı içiyon sen soğukmu ?
Canım ben 2 sene önce burda birine gitmiştim akapunktur yapıyodu yaptığı tedavi pek iyigelmedi bana ama bu çayı o vermişti.kızlar bu sirke olayı nedır tam olarak tarıf edermısınız merak ettımmm bende yapayımmm
Canımmm benım esım eczacı ama o da bana anlattı bayanlar gelıp lavman alıyo sureklı yetiiştiremiyoruz dıye anlattı bende kararsızım daha önce hastane de calıstıgım ıcın bılıyorum cok zor bısey bız hastalara yapıyorduk aman amannnnn yanııı daha dogrusu tarf edıp basında beklıyoduk ama yıne de aman amannn:çok üzgünüm:
bununla ilgili bir topik var canım istersen ona bir bak çünkü midesi problemli olanlarda biraz ağrı falan yapabiliyormuş
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-sirkesibalsuquot-formuluyle-zayiflayin.html
bu arada kızlar bu kozmik beden temizligini bende yapmak istiyorum..bi kac kişi olursak paylaşırız.ne yicez ne yemicez pek ayrıntılı bilmiyorum..lavmana gelince kolay be yaww ne ler gördük bi lavmandanmı korkucaz yaparız be ya
Canım ben 2 sene önce burda birine gitmiştim akapunktur yapıyodu yaptığı tedavi pek iyigelmedi bana ama bu çayı o vermişti.
1 litre suya kaynayınca kapatıp 1-2 çorba kaşığı kuru papatya koyuyosun.
1 tatlı kaşığı bal
Yarım limon
1-2 çorba kaşığıda elma sirkesi.
Bunu aç karnına gün içinde sürekli içiyodum kilo verdiğim zamanlar baya faydası olmuştu.
Papatya çok faydalı aynı zamanda onuda içmiş oluyosun hem sirkenin tadınıda daha az alıyosun ama papatya şart değil.
1 litre suya sadece elma sirkesi ve bal karıştırıpta yapılıyo ki zaten bi çok kimse böyle yapıyo.
Sanırım tursaride böyle yapıyo.
Ya çok zor geliyo banada onu yapmak ama faydalarını düşünüp okuyunca katlanılır diyorum bide bunu yapan sabreden yüzlerce insan var.
Yürü laaa kim tutar seni delikafadulden lavman dediğin nedirki demi altı üstü iğrenç bişi -tatlicadiarzu-
yapalım beraber olunca daha bi güzel olur mesela lavmanı yaptım kızlar tuvaletteyim :roflol: yada ay ben yapamadım biri bana yapsın diyenler :roflol:
Canım ben 2 sene önce burda birine gitmiştim akapunktur yapıyodu yaptığı tedavi pek iyigelmedi bana ama bu çayı o vermişti.
1 litre suya kaynayınca kapatıp 1-2 çorba kaşığı kuru papatya koyuyosun.
1 tatlı kaşığı bal
Yarım limon
1-2 çorba kaşığıda elma sirkesi.
Bunu aç karnına gün içinde sürekli içiyodum kilo verdiğim zamanlar baya faydası olmuştu.
Papatya çok faydalı aynı zamanda onuda içmiş oluyosun hem sirkenin tadınıda daha az alıyosun ama papatya şart değil.
1 litre suya sadece elma sirkesi ve bal karıştırıpta yapılıyo ki zaten bi çok kimse böyle yapıyo.
Sanırım tursaride böyle yapıyo.
Ya çok zor geliyo banada onu yapmak ama faydalarını düşünüp okuyunca katlanılır diyorum bide bunu yapan sabreden yüzlerce insan var.