Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tartimda 73leri gördüm kızlar. Buraya 69 la gelip sizinle paylaşmayı çok istiyorum
Sizde bendensiniz ne hissedecegimi anlarsınız
Kısa zamanda olurmu bilmiyorum ama kalıcı olur inşallah
canım çok iyi gidiyorsun tebrikler, kolaylıkla 69 larıda gör inşallah seni takip ediyorum örnek alıyorum bende 3 4 gündür dikkat ediyorum umarım biraz olsun yüklerimden kurtulurum

canım çok iyi gidiyorsun tebrikler, kolaylıkla 69 larıda gör inşallah seni takip ediyorum örnek alıyorum bende 3 4 gündür dikkat ediyorum umarım biraz olsun yüklerimden kurtulurum
Hepimizi etkileyenler var. Bende seni örnek alıyorum canım. Biz mutfağımızda pisenlere dayanamazken sen hergun dayaniyorsun. Sadece kendine şunu şöyle bunlar benim, istediğim hergun ulaşabilirim
Yemeklerin verdiği hissi hiçbir şey vermiyor ama sağlığımız hepsinden önemli
Hamd olsun öyle büyük sağlık sorunlarım yok. Ama yinede bedenin her parçası eskiyor iyi bakmak lazım

Ahh benim güzel grubum . Ne güzel senelerimiz oldu, günler aylar demiyorum. 15 seneyi aşkın burada idik.
Çok anlamlar yükledik ağladık , güldük . Sabaha dek süren sohbetlerimiz için de zayıflamaya çalıştık .
Yıllardır reelde de hala görüşmeye devam ettiğim 8 can dostum oldu . İyi ki varlar.
Ve iyi ki +90 grubunda bulunmuşuz .

Oyyyyyy

Canım Yenam aradada olsa böyle gelmen! seviyorum seni
Dikkat edince veriyorsun kilo kuzum .
Böyle devam et.
Mecburen sağlıklı beslenmeliyiz de hep salıyoruz işte al ver al ver yıllarımız böyle geçti
Anaaam sende mi burdasın hep geeel yaa sensiz buraların tadı yok inan
Hey gidi günler hey ne sohbetler yaptık ne kilolar verdik sonra aldık sonra yine verdik sonra yine aldık........
OOO adaş müsait zamanında tekrar gelde yine verelim kilolarımızı
Kalıcı olan dostluk oldu canımlar
Canımsın
Çoluk çocuğu büyüttük
Büyütük bir uçtan evlendirmeye bile çalışıyoruz

Hey gidi günler hey ne sohbetler yaptık ne kilolar verdik sonra aldık sonra yine verdik sonra yine aldık........
Ahahha kilo alıp vermek bizim işimiz
Çoluk çocuğu büyüttük
Değil mi ya . Oglanı emziriken buradaydim şimdi kızı evlendiecegim
Seviyorum merkez

İyi mısın canım. Verdiklerin duruyor değil mi sorunun yok inşallah (yst38 ben Kayseri)(emret komutanım )
Merhaba canım nick değişince tanıyamadım .
İyiyim sen nasılsın .
Evet korumaya çalışıyorum sorun yok şükür .
Op tan 8 ay sonra filan safra kesem de alındı iç organlarımı epey azalttım

Merhaba canım nick değişince tanıyamadım .
İyiyim sen nasılsın .
Evet korumaya çalışıyorum sorun yok şükür .
Op tan 8 ay sonra filan safra kesem de alındı iç organlarımı epey azalttım
Yaa çok geçmiş olsun. Bı ara ağrılar için konuşmuştuk o dönem mi acaba
Onunla geçmiş olsun canım
Ben artıya geçtim ama şuan ameliyatla indigim kiloya döndüm. Kendi cabamla inşallah daha iyisi olacak bu sefer

Yenam, Asumanzeynep ikinizi de çok özledik. sizleri burada gördüğüme çok sevindim düzenli gelin artık sohbet edelim
Asumanzeynep evet verdik aldık verdik aldık ama çok güzel dostluklar kurduk sizler olmadan buralar çok sessiz kaldı. diğer arkadaşlar da artık pek gelmiyor. tekrar toplanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…