canım çok iyi gidiyorsun tebrikler, kolaylıkla 69 larıda gör inşallahTartimda 73leri gördüm kızlar. Buraya 69 la gelip sizinle paylaşmayı çok istiyorum
Sizde bendensiniz ne hissedecegimi anlarsınız
Kısa zamanda olurmu bilmiyorum ama kalıcı olur inşallah
Hepimizi etkileyenler var. Bende seni örnek alıyorum canım. Biz mutfağımızda pisenlere dayanamazken sen hergun dayaniyorsun. Sadece kendine şunu şöyle bunlar benim, istediğim hergun ulaşabilirimcanım çok iyi gidiyorsun tebrikler, kolaylıkla 69 larıda gör inşallahseni takip ediyorum örnek alıyorum bende 3 4 gündür dikkat ediyorum umarım biraz olsun yüklerimden kurtulurum
Dikkat edince veriyorsun kilo kuzum .canım çok iyi gidiyorsun tebrikler, kolaylıkla 69 larıda gör inşallahseni takip ediyorum örnek alıyorum bende 3 4 gündür dikkat ediyorum umarım biraz olsun yüklerimden kurtulurum
Ahh benim güzel grubum . Ne güzel senelerimiz oldu, günler aylar demiyorum. 15 seneyi aşkın burada idik.
Çok anlamlar yükledik ağladık , güldük . Sabaha dek süren sohbetlerimiz için de zayıflamaya çalıştık .
Yıllardır reelde de hala görüşmeye devam ettiğim 8 can dostum oldu . İyi ki varlar.
Ve iyi ki +90 grubunda bulunmuşuz .
Çoluk çocuğu büyüttükHey gidi günler hey ne sohbetler yaptık ne kilolar verdik sonra aldık sonra yine verdik sonra yine aldık........
Canım Yenam aradada olsa böyle gelmen! seviyorum seniAhh benim güzel grubum . Ne güzel senelerimiz oldu, günler aylar demiyorum. 15 seneyi aşkın burada idik.
Çok anlamlar yükledik ağladık , güldük . Sabaha dek süren sohbetlerimiz için de zayıflamaya çalıştık .
Yıllardır reelde de hala görüşmeye devam ettiğim 8 can dostum oldu . İyi ki varlar.
Mecburen sağlıklı beslenmeliyiz de hep salıyoruz işte al ver al ver yıllarımız böyle geçtiDikkat edince veriyorsun kilo kuzum .
Böyle devam et.
Anaaam sende mi burdasın hep geeel yaa sensiz buraların tadı yok inanOyyyyyy
OOO adaşHey gidi günler hey ne sohbetler yaptık ne kilolar verdik sonra aldık sonra yine verdik sonra yine aldık........
CanımsınKalıcı olan dostluk oldu canımlar
Büyütük bir uçtan evlendirmeye bile çalışıyoruzÇoluk çocuğu büyüttük
Ahahha kilo alıp vermek bizim işimizHey gidi günler hey ne sohbetler yaptık ne kilolar verdik sonra aldık sonra yine verdik sonra yine aldık........
Değil mi ya . Oglanı emziriken buradaydim şimdi kızı evlendiecegimÇoluk çocuğu büyüttük
Seviyorum merkezCanım Yenam aradada olsa böyle gelmen! seviyorum seni
Mecburen sağlıklı beslenmeliyiz de hep salıyoruz işte al ver al ver yıllarımız böyle geçti
Anaaam sende mi burdasın hep geeel yaa sensiz buraların tadı yok inan
OOO adaşmüsait zamanında tekrar gelde yine verelim kilolarımızı
Canımsın
Büyütük bir uçtan evlendirmeye bile çalışıyoruz
İyi mısın canım. Verdiklerin duruyor değil mi sorunun yok inşallahAhahha kilo alıp vermek bizim işimiz
Değil mi ya . Oglanı emziriken buradaydim şimdi kızı evlendiecegim
Seviyorum merkez
Merhaba canım nick değişince tanıyamadım .İyi mısın canım. Verdiklerin duruyor değil mi sorunun yok inşallah(yst38 ben Kayseri)(emret komutanım )
Bi hafiflik oldu muiç organlarımı epey azalttım
Yaa çok geçmiş olsun. Bı ara ağrılar için konuşmuştuk o dönem mi acabaMerhaba canım nick değişince tanıyamadım .
İyiyim sen nasılsın .
Evet korumaya çalışıyorum sorun yok şükür .
Op tan 8 ay sonra filan safra kesem de alındı iç organlarımı epey azalttım
hadi inşallah kuzumTartimda 73leri gördüm kızlar. Buraya 69 la gelip sizinle paylaşmayı çok istiyorum
Sizde bendensiniz ne hissedecegimi anlarsınız
Kısa zamanda olurmu bilmiyorum ama kalıcı olur inşallah
Ahh benim güzel grubum . Ne güzel senelerimiz oldu, günler aylar demiyorum. 15 seneyi aşkın burada idik.
Hey gidi günler hey ne sohbetler yaptık ne kilolar verdik sonra aldık sonra yine verdik sonra yine aldık........