günaydın herkese dün benim tek öğün gibi oldu akşamda lahana yemeği vardı biraz peynir ve çörekotuyla beraber erken yatıp dizi izlemeyerek günü kapattım evet krizlere bi çözüm bulmak lazım eve gelince saldırmamak yada buzdolabının başında ne yesem diye düşünmemek için ...yemek yemek istemek okadarkötü bi alışkanlık haline gelmişki bende evdeysem hep buzdolabının başında buluyorum kendimi..bunları düzeltebilirsem inşallah olur diye umud ediyorum..desteğin için çok teşekkürler..Aralık akşam çok kaçırdın diye sabah az yeme.
Kaldığın yerden devam et. Psikolojik sebeplerin yanında bir de az yediğimizde yeme krizleri oluyor.
2 öğünün arasına mutlaka bi kuruyemiş ayran leblebi ayran gibi bir şey sıkıştır daha iyi olur. Birden 2 ye düşmek zor
günaydın herkese dün benim tek öğün gibi oldu akşamda lahana yemeği vardı biraz peynir ve çörekotuyla beraber erken yatıp dizi izlemeyerek günü kapattım evet krizlere bi çözüm bulmak lazım eve gelince saldırmamak yada buzdolabının başında ne yesem diye düşünmemek için ...yemek yemek istemek okadarkötü bi alışkanlık haline gelmişki bende evdeysem hep buzdolabının başında buluyorum kendimi..bunları düzeltebilirsem inşallah olur diye umud ediyorum..desteğin için çok teşekkürler..
Leblebi kavrulmuş ya yemek içindeki nohut gibi olmaz diye dedim ama oluyorsa rahat yenmez tabi.keblebide sıkıntı oluyor bende Bonus nohut ve türevi şeyler hatta mercimek bana çok gaz yapıyor ama salatalık ve bahartlarla bi kase yoğurt hem çok severim iş yerinde yemek pek aramıyorum ama çok hareketsizim hep ekran başındayım umarım 15 gün dayanabilirim..
boğazımda ağrıyor 2 gündüe sıcak bieyler içiyorum surekli inşallah kötülemez dün gece 2 üç kez üşüme geldi gene bişeyler bi mikroplar var gibi hayırlısı..
ateşim yok ama çıkacak gibi böyle bi ürperme hissiyatı eklemlerde ağrı sanki hasta olucam ama teğet geçiyo gibi sürekli..
teşekkür ederim...ama sanki bi hafifleme oldu hatta pantolon genişledimi sanki düne göre daha rahatım içinde..Herkes öyle bu ara geçmiş olsun
Merhaba herkese bu grup cuma zayıflama grubu gibi mi ilkdefa üye oldum bu siteyi de yeni keşfettim zayıflama günlüğü gibi mi bir yarışma formatında mı
Eveet kendi tartima göre geçen hafta salı 79 dün ve bu salı 76.7 diinşallah güzel haberlerle...
Geçmiş olsun canım2 hafta sonra 46 giymek dileğiyle:)..
Canım çok güzel gidiyordun ne oldu.Merhabalar motivasyonumu öyle bir kaybettim kiAslında kalori açısından makule yakınım ama içerik sağlıklı diye tabir edeceğim düzeyde değil çoğunlukla karbonhidrat alıyorum. Örneğin sabahları hep tost yiyorum gibi çünkü anca doyuyorum. Hoş diyetisyen sabahları ve öğlenleri dönüşümlü menemen ve tost vermişti ama sıkıntı sanırım akşamları bende. Protein alımım çok düşük.Bir de tatlı sorunum gerçekten sıkıntı ama yine de umudumu kaybetmedim toparlayacağım inşallah
Sağol canım desteğin için taşınma vs işinde listeme uyamadım o ara hep dışarıdan yedik. Ne yalan söyleyeyim bıkmışım listeden demek fast food özlemişim iyi geldi sonra döneyim dedim olmadı bir türlüCanım çok güzel gidiyordun ne oldu.
Ben hafta içi sabahları kefir içiyorum öğlene kadar yemek yok. Öğlen yemeklerinide yanımda taşıyorum
Daha önce yaptın yine yaparsın
Canım kısa vadeli hedefler koyalım. Ben diğer grupta devam ediyorum ama sana motivasyon olacağını düşünürsen burayada yazarım. Takip ederim. Liste bile yaparım sanaSağol canım desteğin için taşınma vs işinde listeme uyamadım o ara hep dışarıdan yedik. Ne yalan söyleyeyim bıkmışım listeden demek fast food özlemişim iyi geldi sonra döneyim dedim olmadı bir türlü
Ben de sabah yemiyorum listemde sabah yazıyorum ama benim ilk öğünüm olduğu için yoksa ilk öğünüm 12:30 da oluyor akşama kadar iyi gidiyorum
Uzun bir maraton benim işte ben yarı yola kadar gelip gerisini getiremiyorum hep böyle oldu
Ama en azından geçen sefer ki gibi verdiğim tüm kiloları geri almadım 4 kilosunu aldım halledeceğim ya bu sene başaracağım