İnşallah daha sık uğramaya çalışacağım. Ama katı bir diyete girecek pozisyonum yok şuan. Biraz dikkat ederek başlayacagim önce bakalimCanım bizde seni özledikiyi bayramlar daha sık gelsen keşke
Evet ya. O dönemi düşününce nasıl yyapabilmişim diyorum. Sanki şuan olsa yapamayacakmişim gibi geliyor. Büyük hedefler koymasan da küçük küçük hedeflerle ilerlemek daha güzel oluyor. Birden büyük hedef koyunca ulaşmakta zormuş gibi geliyor insana. İnşallah sende başarabilirsinben sana güveniyorum sen verirsin. kendi çabanla dünya kadar kilodan kurtulmuştun. yine yaparsın.
benim de dikkat ederek başlamam lazım. Ramazanda çok şükür kilo almadım. ama geçen yıl en az 6-7 kilo vermiştim. bu yıl akşamları hep tatlı yedim. başka şeyler de yedim ondan oldu. ama çok şükür almadım en azından.
benim de artık kurban bayramına kadar 80 lere hatta 7 li kiloların sonlarına inmem lazım.
hadi birbirimize destek olalım
hayır öyle düşünme yine yaparsın. başlarken zor görünüyor ama kararlı başlayınca devam edersin. sen maşallah benden daha azimlisin. canım benim bekliyorum o zaman. bu cumartesi burada da diğer sayfada da tartı bildirimi yapıp beraberce başlıyoruz. ben de senden destek alacağım aklında olsunEvet ya. O dönemi düşününce nasıl yyapabilmişim diyorum. Sanki şuan olsa yapamayacakmişim gibi geliyor. Büyük hedefler koymasan da küçük küçük hedeflerle ilerlemek daha güzel oluyor. Birden büyük hedef koyunca ulaşmakta zormuş gibi geliyor insana. İnşallah sende başarabilirsin
ooooo iyi gezmeler kuzucumOh maşallah hedefler konmuş. İsterseniz haftalık bayram hedefi tablosu yapayım. Daha hevesli oluruz derseniz.
Bende tatildeyim. Doğu turu yapıyoruz Muş Diyarbakır Mardin Şanlıurfa....
Ye iç yatbakalım dönüşte ibre ne diyecek
Ay keşke böyle demeseydin, daha hiç hazır değilimhayır öyle düşünme yine yaparsın. başlarken zor görünüyor ama kararlı başlayınca devam edersin. sen maşallah benden daha azimlisin. canım benim bekliyorum o zaman. bu cumartesi burada da diğer sayfada da tartı bildirimi yapıp beraberce başlıyoruz. ben de senden destek alacağım aklında olsun
Çok güzel canım aslında verdiğin kiloları hala koruyorsun60kiloyum fulyaaa rüyama girdin fulyaa. Bir tartiliyodum 84 geliyodum kendime amma çok kızdım
20 Nisan başlangıç kilosu 79
Afahdhs iyi işte zayıflamak için azim olur sana60kiloyum fulyaaa rüyama girdin fulyaa. Bir tartiliyodum 84 geliyodum kendime amma çok kızdım
20 Nisan başlangıç kilosu 79
Ay ben sürekli menü yazamayabilirim. Dün yusra hastalandı. Hani bir söz var ya fakir oynamaya kalkar, Davul patlar
Geçmiş olsun canım dün bayağı soğuktu üşütümü acaba ….Ay ben sürekli menü yazamayabilirim. Dün yusra hastalandı. Hani bir söz var ya fakir oynamaya kalkar, Davul patlar
Dün küçükte rahatsızlandı. Bende de ishal var, salgın varmış. Hastaneler berbat haldeGeçmiş olsun canım dün bayağı soğuktu üşütümü acaba ….
çok geçmiş olsun canımAy ben sürekli menü yazamayabilirim. Dün yusra hastalandı. Hani bir söz var ya fakir oynamaya kalkar, Davul patlar
Cevap yazdım sanıyorum yazmamıştım. Çok teşekkür ederim. Sen nasılsın diyete başladınmı?çok geçmiş olsun canımhavalar da dengesiz ya hastalık havası
valla Büşra az dikkat ediyorum şimdilik. tamamen başlayamadım. senin nasıl gidiyor?Cevap yazdım sanıyorum yazmamıştım. Çok teşekkür ederim. Sen nasılsın diyete başladınmı?