Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba herkese bende 2 yıl aradan sonra bugün döndüm kadınlar kulubune... kilo olarak hala iki yıl önceki aynı yerdeyim aynı kiloda aynı umutla bakınıyorum yumurta diyeti felan geçiyor aklımdan kilom 108 boyum 180 hayırlısı diyorum herkes için herkeslere çok selamlar ve sevgiler Bonus Bonus u görünce sevindim umarım keyifler yerindedir
Merhaba aralık hoş geldin çok aktif değiliz ama buralardayız

benim açımdan da değil tabiki ama kabullenemiyorum da hala hep bi yanlışla yaşamak gibi kendimizi üzmeyimi seviyoruz ne bilmiyorum ki?

benim2. günüm bugun dün yediklerim
tereyağda 2 yumurta 1 ince dilim ekmek 1 karper peynir
akşam da tavuklu salata avuç içi kadar peynir ama benim elim biraz büyüktür.. 1 kase sebze çorba 2 kayısı unuttuğum varmı diye düşünüyorum yok sanırım akşam bişeyler (karbonhidrat türü) yememek için erken yattım 3 gün dayanabilsem belki biraz azalır isteğim diye düşünüyorum yada 7 mi yada 21 mi bilmiyorum ama dayanabiliriz inşallah.

Yediklerime dikkat etmiyorum midem ağrıyor zaten belli ediyor iyice.
Mthn83 Mthn83 Sen nasılsın dr ne dedi sana?
Doktor kontrolüm haftaya canım
3 aylık şeker sınırda
T4 de düşük
Ufaktan boğaz ağrısı var sanırım grip bana da geliyor.
Salı günü diyetisyene başladım güzel gidiyor. Kendi tartı takibime göre 79 ile başlamıştım bugün 77.6😍
Sürekli yemek zor geliyor ama hafif aç kalsamda birazdan ara öğün var diye teselli ediyorum 😅

günaydın herkese iyi haftalar
haftasonu zor gecen karbonhidratsız tv izlemeler ve miktarsal olarak kaçırmak suretiyle genel olarak uydum yulaf yumurta peynir kayısı yoğurt hindi ağırlıklı beslendim azcık patates yemiş olabilirm:)

herkese günaydın dün biraz abarttım yulaf bana iyi gelmedi tamam tokluk hissi veriyor ama sindirmi zor gibi
dün yüne miktarlarda sorun yaşadım sabah 2 yumurtalı pırasa yulaf dereotu vv.s sebzeli omlet ve portakal yedim ama akşam sapıttım ..ton balığıyla başladım işe..pırasa yedim 3 tabak felan sonra süzme yoğurtlu patlıcan beyaz peynir..hatta kaorisiz diye 1 tabak turşu kapanıştada 1elma ve aldığı kadar çubuk kraker yedim ve bu yazdıklarımı hepsini diz bitene kadar yedim buda iyi olmadı tabii...
ama bu sabah 1 elmayla yoluma devam ediyorum bakalım..

herkese günaydın dün biraz abarttım yulaf bana iyi gelmedi tamam tokluk hissi veriyor ama sindirmi zor gibi
dün yüne miktarlarda sorun yaşadım sabah 2 yumurtalı pırasa yulaf dereotu vv.s sebzeli omlet ve portakal yedim ama akşam sapıttım ..ton balığıyla başladım işe..pırasa yedim 3 tabak felan sonra süzme yoğurtlu patlıcan beyaz peynir..hatta kaorisiz diye 1 tabak turşu kapanıştada 1elma ve aldığı kadar çubuk kraker yedim ve bu yazdıklarımı hepsini diz bitene kadar yedim buda iyi olmadı tabii...
ama bu sabah 1 elmayla yoluma devam ediyorum bakalım..

Aralık akşam çok kaçırdın diye sabah az yeme.
Kaldığın yerden devam et. Psikolojik sebeplerin yanında bir de az yediğimizde yeme krizleri oluyor.
2 öğünün arasına mutlaka bi kuruyemiş ayran leblebi ayran gibi bir şey sıkıştır daha iyi olur. Birden 2 ye düşmek zor

X