Merhaba aralık hoş geldin çok aktif değiliz ama buralardayızmerhaba herkese bende 2 yıl aradan sonra bugün döndüm kadınlar kulubune... kilo olarak hala iki yıl önceki aynı yerdeyim aynı kiloda aynı umutla bakınıyorum yumurta diyeti felan geçiyor aklımdan kilom 108 boyum 180 hayırlısı diyorum herkes için herkeslere çok selamlar ve sevgilerBonus u görünce sevindim umarım keyifler yerindedir
Benim açımdan sevindirici değil aslında hala bu sorunu aşamamış olmakhoşbulduk burda olmanıza sevindim
Ben de devam etmek istiyorum inşMerhabaaaa
Ben bir ara bıraktım tam 6 kg geri aldım şimdi 1 ocak itibarıyla yeniden başladım 2.5 kg verdim yine.
menülerimi yazmaya devam edeceğim buraya da
Doktor kontrolüm haftaya canımYediklerime dikkat etmiyorum midem ağrıyor zaten belli ediyor iyice.
Mthn83 Sen nasılsın dr ne dedi sana?
inşallah güzel haberlerle...Tünaydın
Bugün diyetisyen günüm heyecanliyim
herkese günaydın dün biraz abarttım yulaf bana iyi gelmedi tamam tokluk hissi veriyor ama sindirmi zor gibi
dün yüne miktarlarda sorun yaşadım sabah 2 yumurtalı pırasa yulaf dereotu vv.s sebzeli omlet ve portakal yedim ama akşam sapıttım ..ton balığıyla başladım işe..pırasa yedim 3 tabak felan sonra süzme yoğurtlu patlıcan beyaz peynir..hatta kaorisiz diye 1 tabak turşu kapanıştada 1elma ve aldığı kadar çubuk kraker yedim ve bu yazdıklarımı hepsini diz bitene kadar yedim buda iyi olmadı tabii...
ama bu sabah 1 elmayla yoluma devam ediyorum bakalım..