merhaba kızlar
cuma 92
bugün 90
artık 8 li rakamlara geri döneyim bonus. 9 lar beni çok üzüyorTesadüfen gördüm bunu maşallah
Biliyorum canım inşallah gönlüne göre istediğin kiloya gelirsinartık 8 li rakamlara geri döneyim bonus. 9 lar beni çok üzüyor
sen nasılsın? diyet yapabiliyor musun ya da ne bileyim beslenmene dikkat edebiliyor musun bu ara?Biliyorum canım inşallah gönlüne göre istediğin kiloya gelirsin
Yok canım yapmıyorum hiç bir şeysen nasılsın? diyet yapabiliyor musun ya da ne bileyim beslenmene dikkat edebiliyor musun bu ara?
Hamd olsun bu günümüzü aratmasın Rabbim. Sen nasılsın
Geçmiş olsun canım grip gibi mi?İyi akşamlar
Aynı büşracım nolsun hastayım biraz siz nasılsınız?
Hamd olsun bu günümüzü aratmasın Rabbim. Sen nasılsın
Düzen oturttum mu canım
Geçmiş olsun canım grip gibi mi?
Buralarda salgın var kolay kolay geçmiyor
çok şükür canım.
geçmiş olsun bonusİyi akşamlar
Sağol canım sen nasılsın? Devam ediyor musun diğer grupta?çok şükür canım.
geçmiş olsun bonus
evet devam ediyorum. bu hafta listeye girdim. dur bakalım nasıl olacak. 1,5 ay önce de listeye girmiştim ama tam adapte değildim. bu sefer biraz daha motiveyim. inşallah iyi olur.Sağol canım sen nasılsın? Devam ediyor musun diğer grupta?
Geçmiş olsun. Malum kış geldi artık kimi görsem hasta , pandemiden sonra insanlar bir duzelemedi sanki anlamadım. Bizde ne hastayız ne iyiyiz. Dün kulağım ağrımaya başladı gittim bugün aile hekimine iltihap var dedi antibiyotik başladım. Çocuklarda öyle aksirip tiksiriyor işte bugunumuze çok sukurİyi akşamlar
İnşallah iradeli olabilirsin. İstersen Ramazan'a kadar 10-15 kg verirsin fulyaevet devam ediyorum. bu hafta listeye girdim. dur bakalım nasıl olacak. 1,5 ay önce de listeye girmiştim ama tam adapte değildim. bu sefer biraz daha motiveyim. inşallah iyi olur.
Ben çok olmadım ya iyi gitti bu zamana kadar normal artık bu havalarda Allah beterinden korusunGeçmiş olsun. Malum kış geldi artık kimi görsem hasta , pandemiden sonra insanlar bir duzelemedi sanki anlamadım. Bizde ne hastayız ne iyiyiz. Dün kulağım ağrımaya başladı gittim bugün aile hekimine iltihap var dedi antibiyotik başladım. Çocuklarda öyle aksirip tiksiriyor işte bugunumuze çok sukur
Buraya uğrayıp dert anlatmak istemedim. İnanın taşındım tasinali 1 günüm dertsiz huzurlu geçmedi2 haftaki önceki yağmurda evin duvarları su aldı, hemde bitişik bina tarafindan. Camlar şakır şakır buğu yapıyor cam önleri göl. Evin belirli yerlerinde rutubet yapmaya başladı. Çok mutsuzum, ne hayallerle ne maddi zorlukla aldik. Dünya borca girdik. Her gün sağa sola bakıyorum, geleceğe dair bir hayal kurmuyorum. Sonra uzuldugume kızıyorum Filistin'de insanların bir evi bile yok diyorum istahsizim çok, 81.7 geldim geçen sabah. Halbuki dikkat ettigimden değil. Çok sevdiğim birşeyi yerken bile yarım birakiyorum