- 23 Haziran 2019
- 8.903
- 39.323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 dilim börek 2 tk nutellayla yoldan çıkmaz yahu olur bazen öylebenim menü azcık yoldan çıktı
öğleni çok dikkate almıyorum canım zaten. çünkü sabah kahvaltı yapmıyorum. öğlen de işyerine gelen yemeği yiyorum. ne olursa... ama akşam ve sonrasına çok dikkat etmem gerekli. yoksa kilo veremem ki1 dilim börek 2 tk nutellayla yoldan çıkmaz yahu olur bazen öyle
Merhaba bonus cum valla iyi gidiyor çok şükür bu sabah 109.3 gördüm. Ay sonuna 100 olmayı hedefliyorumİyi akşamlar başlamam lazım yeniden sizin nasıl gidiyor?
ne güzelMerhaba bonus cum valla iyi gidiyor çok şükür bu sabah 109.3 gördüm. Ay sonuna 100 olmayı hedefliyorum
Kuzum bişey soracağım02 Kasım 2023
sabah yok
öğlen 12.15
5-6 yk çorba
4 yk zeytinyağlı sebze yemeği
1 dilim börek
ara 13.30 1 avuç karışık kuruyemiş
ara 16.30 3-5 adet fındık
akşam 19.30
1 tabak menemen
1 kk peynir
2 tk nutella
2 dilim ekmek
Benim dilimlerim küçük canım. 25 gram civarında. Ama bu beyaz ekmektiKuzum bişey soracağım
Ekmeğin ağırdır senin,mutfak tartısıyla ölçüyor musun? Yani 1 dilim kalınlığındaysa aslında 2 dilim oluyor
Gel tabi yılmadan yine yeniden başlarız ama en sonunda olacak bu işCanlar selamlar
Bugün yine yeniden kendim için birşeyler yapmaya çalışacağım. Yine gelip sisiririm başınızı
Başlangıç 81.9 güzel sonuçlar alayım inşallah
valla bonus ben de zorlanıyorum ama bir şekilde adapte olmamız lazım.İyi akşamlar başlamam lazım yeniden sizin nasıl gidiyor?
Fena değil biraz zorlanıyorum açıkçası her öğün birşeyler hazırlamaya üşeniyorum. Aslında eskisi gibi de yiyemiyorum. Dün sabah dışarıdaydık bir porsiyon sade börek yedim yemez olaydım midem çok kötü oldu. Sonra doğru düzgün bir şey yiyemedim o yüzden menü bile yazmadım. Eskiden böyle birşey olmazdı bir sonraki öğüne dikkat edip normal devam edebiliyordum. Tamamen de kesmemek lazımnasılsınız kızlar?
aslında evde olunca bir şeyler hazırlamak kolay. çalışınca zor çünkü insan taşımak istemiyor. mesela bugün öğlen yedim. hemen peynirli biberli omlet yaptım sıcak sıcak. zeytin, salata vs derken yedim kalktım. ama işyerine bunları hazırla götür canım istemiyor. ondan işyerinden yemeye karar verdim şimdilik.Fena değil biraz zorlanıyorum açıkçası her öğün birşeyler hazırlamaya üşeniyorum. Aslında eskisi gibi de yiyemiyorum. Dün sabah dışarıdaydık bir porsiyon sade börek yedim yemez olaydım midem çok kötü oldu. Sonra doğru düzgün bir şey yiyemedim o yüzden menü bile yazmadım. Eskiden böyle birşey olmazdı bir sonraki öğüne dikkat edip normal devam edebiliyordum. Tamamen de kesmemek lazım