Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Uyanma kahveleri benden🥰

Eklentiler

• IMG_2609.jpeg
    IMG_2609.jpeg
    147,3 KB · Görüntüleme: 28
Günaydın. Sabah 8 mesai başlıyor. Birazdan minikte uyanır. Nescafe içtim, yarım omlet ve az peynir yedim kızla. Ama okula yetişcez derdine düzgün yiyemiyorum. Sonra diğeriyle bir daha yiyorum. Bunu düzene sokmam lazım 🤷💆 şimdi saat 10 da ne yesem acaba 😶

Günaydın. Sabah 8 mesai başlıyor. Birazdan minikte uyanır. Nescafe içtim, yarım omlet ve az peynir yedim kızla. Ama okula yetişcez derdine düzgün yiyemiyorum. Sonra diğeriyle bir daha yiyorum. Bunu düzene sokmam lazım 🤷💆 şimdi saat 10 da ne yesem acaba 😶
sabah 8 kahvaltısını kaldır. illa o saatte yemek zorunda değilsin. eve gelince rahat rahat yersin. bu daha mantıklı bence.

Tünaydın hanımlar kan vermeye gittim anca geldim birşey de yiyemedim. Biraz dinleneyim tostlu kahvaltı tercihini yapacağım sanırım

25 Ekim 2023

ilk öğün 11.00
1 küçük muz tarçınlı

öğlen 13.00
1 kase tavuklu şehriye çorbası

ara 17.00
1 çekirdekli siyez galeta (ev yapımı)
1 lokma peynir
1 avuç çekirdek

akşam 19.00
etli türlü yemeği
2 zeytinyağlı biber dolması
pancar turşusu

Senelerdir hep var ki bu zaten. Kalkar kalmaz su içerim. O yüzden hızlıca kahvaltı hazırlarim ve hazirlarkende iki lokma atistiririm illa. Büyük güzel bir sofra hazirlayamam
illa bir nedeni vardır ama. o zaman madem öyle mesela 1 ceviz 1 kuru kayısı ye. gelince de yumurtalı falan kahvaltı yaparsın canım.

İyi akşamlar hanımlar

Bugün kalori 1235
Karbonhidrat 122

Sabah limonlu su
Kahvaltı 2 tam tah.ekmeğe süzme peynirli tost,5 kiraz domates,5 zeytin,1 salatalık,çay
Öğle 150 gr haş.brokoli,150 gr yarım yağlı yoğurt,50 gr haşlanmış maş fasulyesi
Ara 3 mandalina,3 ceviz
Akşam 200 gr ızgara tavuk göğsü,karışık yeşil salata (1 yk zeytinyağlı), 1 dilim tam tah.ekmek

Arada 2-3 kupa sütlü filtre kahve içtim
3 lt su
7000 adım

Bugün yediklerim

Kahvaltı saat 12:00
2 dilim siyez ekmeği, 2 haşlanmış yumurta, iki çatal peynir 5 adet zeytin, bir tatlı kaşığı Lapbe krem peynir, domates, salatalık

Ara: bir kupa sütlü neskafe 4 adet ceviz, adı miksmey gibi bileydi sanırım marketlerde satılıyor meyve pestili

Akşam: çay eşliğinde 4 Galeta biraz peynir

İçim yemek almadı🤷🏻‍♀️

Sabah limonlu sirkeli sıcak su 8850 adım yürüyüş

X