- 4 Eylül 2011
- 19.219
- 68.066
Hoşgeldin canım nasılsınGünaydın
Nasılsınız? Aijoo hayırlı olsun Allah kolay ödemek nasip etsin balkonlarına çok sevindim senin adına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım nasılsınGünaydın
Nasılsınız? Aijoo hayırlı olsun Allah kolay ödemek nasip etsin balkonlarına çok sevindim senin adına
Hamdolsun sen nasılsın burdayım zaten de topiğe girmiyorumHoşgeldin canım nasılsın
Daha iyiyim işle ilgili sorunlar vardıHamdolsun sen nasılsın burdayım zaten de topiğe girmiyorum
Allah beterinden korusun sorun sıkıntı bitmiyorDaha iyiyim işle ilgili sorunlar vardı
Şimdilik ses çıkmıyor bekliyorum bakalım
Aynen ev ayrı iş ayrı. Bizim hastalar yaşlı olduğundan onlarda ev gibi bize. Kendini goturmesemde hep aklımda kalıyor kalanAllah beterinden korusun sorun sıkıntı bitmiyor
Günaydın
Yine olmadı bankada tapudaki işlem görünmüyormuş. Artık bankacı kredi iptal edilsin diye ugrasiyo sanki
İnşallah ya hayırlısı olsun artık. Hasta oldum iyiceBöyle işlerde çok aksilik olur zaten oku sen Allahın izniyle çözülsün aksilikler o size nasipse zaten olacak.
589 Ya Fettah
129 Ya Latif
Günaydın hayırlı sabahlar
Nasılsınız
Kuzuların sessizliği olmuş burası
Özlüyorum haber alayım sizden aradaNerde rahat ederseniz orda olun muhabbete uğruyorum ben de diyet yapmıyorum
Hayırlı olsun büşra güle güle oturun inşSelam tapuyu aldık sıra taşınmakta
Çok teşekkür ederim.insallah güzel günlerimiz geçer ordaHayırlı olsun büşra güle güle oturun inş
Çok teşekkür ederim.insallah güzel günlerimiz geçer orda
İnşallah düzeni bir kuralimda hayatımız yoluna girsin artikSende daha iyi olucan orda inş
İnşallah düzeni bir kuralimda hayatımız yoluna girsin artik
Ayy çok sevindim ağız tadıyla oturun inşallahSelam tapuyu aldık sıra taşınmakta