Heee ya valla ben sünnet oldum toprim yaaa hakkaten sünnetten gitti benim kilo kaydirigubbakcemile3 Pipi ağırlık yapıyomuş demek bende :roflol:
Ya ben bilerek arayı açtım ki sen koşda terle diye kaydirigubbakcemile3
Bak şimdide seçil gitmiş çabuk bulun onu bana yakarım bak.....kaydirigubbakcemile3
Anam anam anam benim tayfa burdaymışNabersiniz millet???
Seçilim iyiki varsın, iyiyki doğmuşsun ve iyiki seni tanımışım doğum günün kutlu olsun canım benim. Bu arada pastadan yersen doğum günü çocuğu falan demem yolarım saçınıkaydirigubbakcemile
Toprimmm sen naparsın be yaw?? Tursari ?? Anlatın bakem....
Anam anam anam benim tayfa burdaymışNabersiniz millet???
Seçilim iyiki varsın, iyiyki doğmuşsun ve iyiki seni tanımışım doğum günün kutlu olsun canım benim. Bu arada pastadan yersen doğum günü çocuğu falan demem yolarım saçınıkaydirigubbakcemile
Toprimmm sen naparsın be yaw?? Tursari ?? Anlatın bakem....
Heee ya valla ben sünnet oldum toprim yaaa hakkaten sünnetten gitti benim kilo kaydirigubbakcemile3 Pipi ağırlık yapıyomuş demek bende :roflol:
napiim be canım bu aralar taktım doğum kontrılünekaydirigubbakcemile3 :1shok: korkuttu beni bu kızlar bi zeynep dendi hamiş bide nuhayat valla gözüm korktu :1shok: topikğe zayıflıcam diye anam hamile kalcam nerdeyse motivasyon farklı yerlere kaymaya başladı baksananıza:1shok::1shok: kendinize gelin yaff kilo vermeden bebek yok :mymeka:ödüm pakladı :roflol::roflol::roflol:
günaydın çitol nereye kaçıyon geçen haftada ben yoktum kşlomu bile bildiremedimnası gidiyo diyet bozdunmu yosa sakın bozma yazın giyeceğin kıyafetler hayal et ona göre bakgünaydın bacılar 20 dakkadır akşamdan beri yazılanları okuyorum gözlerim agrıdı sabahın bu saatinde yaa
anammm hiç bişi kalmadı aklımdaa tüh ne coktu yazacagım şeylerr
daha kahvaltıda yapmadımm yarında tartı günüü
haydin hayırlısıı
yarınben kaçıcamm ortadan kaybolcamm haberiniz olsun fisfisfis
ayy inşallah canım benim yaw valla kendime bakıyom nasıl vercem diye bide sizi ve çabanızı görüyom gurur duyuyorum sizlerle gerçekten sizin gibi olcam bende :1shok: anaaaaaaaam kilo olarak değil ama çaba olarak :1shok: duam tersine tepiyormuş siz aşağıya ben yukarı üçlü rakamlara :1shok: anaaaaaam yeterince tombiğim Allahım kilo vermek istiyom :Saruboceq: küçük bir not benim gibi üçlü rakamları görmek istemeyenler ikide birde AYYY BEN BU İŞİ YAPAMICAM HEP KİLOLU KALCAM BEN ZAYIFLAYAMICAM senağlama diye dövünmesinle:jeyyar:
günaydın bacılar 20 dakkadır akşamdan beri yazılanları okuyorum gözlerim agrıdı sabahın bu saatinde yaa
anammm hiç bişi kalmadı aklımdaa tüh ne coktu yazacagım şeylerr
daha kahvaltıda yapmadımm yarında tartı günüü
haydin hayırlısıı
yarınben kaçıcamm ortadan kaybolcamm haberiniz olsun fisfisfis
he yaa valla tartılmaya korkuyorum dün biraz daha iyiydim ama önceki günlerr
kendimden geötimm
bugunde bari sıkıyım dişimide
kiloyu fazla görmek tartıdaa sinirlerimi iyice bozar gibime geliyo keza ben verilen kilolarla motıve olup hırslanıyorum
beni muaf tutsanız yarınki tartı günündennn