Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yaz anam hadiii geldim valla hemen..bugün mesaj ayarlarını oynadım.artık buraya bişey yazınca mail geliyo haberim oluyo ona göre

inşALLAH olursun ne kalmışki...devam et..ah bide ben görsem 70lileri filan ahhh ahhh....gecen biri yazmış ya cok güldüm sünnet olunca gitmiştir o iki kilo diye.bu kızlar bi alem yaaaa

Ya ben bilerek arayı açtım ki sen koşda terle diye kaydirigubbakcemile3

Bak şimdide seçil gitmiş çabuk bulun onu bana yakarım bak.....kaydirigubbakcemile3

Heee ya valla ben sünnet oldum toprim yaaa hakkaten sünnetten gitti benim kilo kaydirigubbakcemile3 Pipi ağırlık yapıyomuş demek bende :roflol:

canım çok teşekkür ederim 25 yaşım hayırlı olsun yaşlanmıcam artıken azından bidaki yaşlnmam 364 gün kaldı:):):):):)

napiim be canım bu aralar taktım doğum kontrılünekaydirigubbakcemile3 :1shok: korkuttu beni bu kızlar bi zeynep dendi hamiş bide nuhayat valla gözüm korktu :1shok: topikğe zayıflıcam diye anam hamile kalcam nerdeyse motivasyon farklı yerlere kaymaya başladı baksananıza:1shok::1shok: kendinize gelin yaff kilo vermeden bebek yok :mymeka:ödüm pakladı :roflol::roflol::roflol:

Heee ya valla ben sünnet oldum toprim yaaa hakkaten sünnetten gitti benim kilo kaydirigubbakcemile3 Pipi ağırlık yapıyomuş demek bende :roflol:

ayy öyleyse bende oğluşumu sünnet ettireyim yarım. Annem yaff seni çokkkk sefiyom bennn:asigim:

Allah iyiliğini versin kız valla benimde en büyük korkum aman Allah korusu 2 tane yeter Allah onlara uzun ömür versin (amin) ben kaçtım sana iyi geceler öpüldün

seçilim yarın görüşürüz artık öpüldün sende

günaydın bacılar 20 dakkadır akşamdan beri yazılanları okuyorum gözlerim agrıdı sabahın bu saatinde yaa
anammm hiç bişi kalmadı aklımdaa tüh ne coktu yazacagım şeylerr

daha kahvaltıda yapmadımm yarında tartı günüü
haydin hayırlısıı
yarınben kaçıcamm ortadan kaybolcamm haberiniz olsun fisfisfis

günaydın çitol nereye kaçıyon geçen haftada ben yoktum kşlomu bile bildiremedimnası gidiyo diyet bozdunmu yosa sakın bozma yazın giyeceğin kıyafetler hayal et ona göre bakklava:a.s.

he yaa valla tartılmaya korkuyorum dün biraz daha iyiydim ama önceki günlerr
kendimden geötimm
bugunde bari sıkıyım dişimide
kiloyu fazla görmek tartıdaa sinirlerimi iyice bozar gibime geliyo keza ben verilen kilolarla motıve olup hırslanıyorum
beni muaf tutsanız yarınki tartı günündennn

mesajını aldım canım en altta yazan laf banaydı heralde
doğum kontrol hapı hiç kullanmadım kullanan arkadaşlarımda kilo va kıllanma yaptı işim olmaz herşeyi kadınlar yapıyo kocan düşünsünsün kendini heba etmmeee anlatabildimmi ki

vallla benimde gözüm ağrıdı okumakatan kahvaltımı yapayım görüşürüz fıstıklar tartı günü burdayız ay nereye kız bak millet 2 gün açlık orucuna giriyomuş denesekmiki:uhm: tabi şaka çünkü cumadan sonra hafta sonu geliyo kocişler kalorili börek günü 2 gün aç kalırsam cumartesi tepsiyi yerim valla aman allah korusun :a015:

kızlar günaydınnnnnnnnnnn
çitol yarın burdasın hele bi kaç bak neler yapıom sana kaydirigubbakcemile

ben dün sadece egzersizlerimi yaptım steeperda tepinmedim bugünde misafirim var bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorum:):):)

şimdide kahvemi içiyom sabah kuru kayısı 1 dilim ç.ekmeği azıcık peynir ve 2 zeytin şimdide kahve keyfindeyim

sevgili grup arkadaşlaırm uzun zamandır uğrayamadım buralara.. gerçekten mazeretim kabul edilebilir.

inşallah bu hafta sonundan sonra daha rahatlıcam ve tekrar düzenli olarak buraya takılıcam. açıkcası bu aralarda kilo da verememişim fazla. bu hafta da beni hoşgörün inşallah önümüzdeki haftadan itibaren zayıflayaya kadar burdayım. hepinizin ayrı ayrı neler yaptığınızı merak ediyorum kaçar kiyo verdiniz merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…