Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar cok güzel bişey ögrendim yapıyorum metabolizmayı hızlandıran ve yag yakan bişey,bir bardak ılık suya yarım cay kaşıgı zencefil koyuyorsun,yarımda limon sıkıyorsun afiyetle içiyorusnuz yemekten yarım saat önce biraz acı ama haftada 3kilo verdiren bişeymiş her ögünde yapıyorsunuz sabah ögle akşam

aaa öylemi bilmiyodum Zeynep tebrik ederim hayırlı olsun.Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

dur kaçma sakın kız ortaya bişey attın forum karıştı hangi zeynepmiş hamile olan ben olmadıgım kesindeedelikafadulden:)))hangi zeynep hamilee çok merak ettim şimdiii:))

kızlar cok güzel bişey ögrendim yapıyorum metabolizmayı hızlandıran ve yag yakan bişey,bir bardak ılık suya yarım cay kaşıgı zencefil koyuyorsun,yarımda limon sıkıyorsun afiyetle içiyorusnuz yemekten yarım saat önce biraz acı ama haftada 3kilo verdiren bişeymiş her ögünde yapıyorsunuz sabah ögle akşam

secilcim nice mutlu yaşlara dün dogum gününmüş:))))oyy anammm oyy oku oku bitmediii bilgisayara saprofit gibi yapıştım valla saatlerdir:))citollllllllllllllllllllllllll nerdesin tatlışş,mutluyuz aşkıtooo,cimcimeee herkes nerde yaa tursaricim senide cok özledim vallaa.gecmiş olsun rubicimm.herkes nerde yaaa ben geldimm,meraklı melahat zeynep:))bu arada hamile kim bir zeynep hamileymiş ama hala ortaya cıkmadıı:)))tursaricim sende bende hamile degiliz acaba kim hamile kızz:))

buseee266 bebelerim canlarım nerdesiniz yaaa,yaaa herkess nerdeee sabah 3kayısı birbardak su içtim bir bardakta süt içtim,şimdie süt içiyorum,canım bugün bişey yemek istemiyor,hava cok kasvetli yaww evde olsamda uyusam şöleee götümü devirip:))))

günaydın bacılarr
bende melemen yaptım sabah 2 dilim kepek ekmegi 3 yeşil zeytin bir çatal peynirle yedim bir su bardagıda
çay tek şekerli

kız zeynepp akşam benim kocişime söledim ama kapalıymış aktarr denicem valla ebnde aklıma yattı

secilcim nice mutlu yaşlara dün dogum gününmüş:))))oyy anammm oyy oku oku bitmediii bilgisayara saprofit gibi yapıştım valla saatlerdir:))citollllllllllllllllllllllllll nerdesin tatlışş,mutluyuz aşkıtooo,cimcimeee herkes nerde yaa tursaricim senide cok özledim vallaa.gecmiş olsun rubicimm.herkes nerde yaaa ben geldimm,meraklı melahat zeynep:))bu arada hamile kim bir zeynep hamileymiş ama hala ortaya cıkmadıı:)))tursaricim sende bende hamile degiliz acaba kim hamile kızz:))

tşk ederim cnm:):)

buseee266 bebelerim canlarım nerdesiniz yaaa,yaaa herkess nerdeee sabah 3kayısı birbardak su içtim bir bardakta süt içtim,şimdie süt içiyorum,canım bugün bişey yemek istemiyor,hava cok kasvetli yaww evde olsamda uyusam şöleee PPPİİİİİİPPP devirip:))))

terbiyesizzzzzz banlarlarr bakkk
sırnaşık şey :roflol: kaydirigubbakcemile3

anaaaaaaaaaaaa ixsirde burdaymışşşşşş:))ixsirde gelmişş yuppiii:)))nasıl gidiyor diyet ixsircimm,verebildinmi yarın tartılma günü karabasanlar basıyorr:))))

citolcum ben dün beri yapıyorum zencefil suyunu valla memnunum şimdilik biraz acı ama olsun yag yakayımdaa amuda kalkmaya razıyım valla:))sende enkısa zamanda al,ben 1milyonluk aldım zencefil öle cok alma bayatlamasın haftalık al bitince tekrar alırsın canım tamamı.

aklıma ne takıldı bak
tokluk hissimi veriyo yoksa gerçekten yag yakma gibi bir özelligi mi var
ama doktorlar diyeki hiç bir mucizevi bişey yokki oturdugunuz yerde yaglarınızı eritsinn :bbo:

valla eşime butarifi veren kadında dogum yapmış ve kısa sürede kilolarından kurtulmuş,dogum yapan kadın yag yakıp kilo vermişse bende düşün yanii:)))ben uygulayacam tabi tek bunu yapark vermemiştir diyet ve spor takviyeside olmuştur muhakkak yardımcı takviyedir zencefgil suyu,kilo vermeyi hızlandırmışdır bizde zaten hem diyet hemspor yapıyoruz dimmi:))yapıyon dimi kızz:)))kacamak yok dimii:))

yawrum bu hafta çok saldım kendimi
zaten bir hafta güzel gidiyorum
sonraki hafta sapıtıyorum
ya birde insan dogum yapınca çogu kişi zaten sistematik olarak kilo veriyo cnm
emririrken alınıyo çogu kilolar
şahsen bende öyle olmuştu

KIZLAR SELAMMM zencefil olayı çok güzel denicem ama bi arkadaşım liptondu galiba markasını bilemiyom zencefilli yeşi,l çay içiyorum demişti onu bulabilirsem daha iyi olur heralde tadı daha güzelmiş deneyeniniz varmı aceba onu

nursenacımaktardan al,hazır caylarıönermiyorum ben,beklemiş şeylerr,içine ne konduguı belirsiz,en güveniliri aktar bencee toz zencefil al gülüm ben 1milyonluk aldım 1hafta yeter bitsin sonra gene alcam.

Tünaydın hatun kişiler hepinizden bir tomar azar bekliyom çünküm bunu hak ettim :mymeka: :tomato:
Düzenli diyete başladığımdan beri akşamları kesinlikle yemekten sonra bişey yemiyodum erken yatmayada çalışıyorum acıktığımı hissetmemek için ama dün gece uyuyamadım ve acayip acıktım tahıllı ekmek almıştım dilimli en üstteki incecik zar gibi olan -tatlicadiarzu- dilimini yiyodumki gecenin bir yarısı :mymeka: tutamamdım kendimi alttaki dilime geçtim.Keşke meyve falan yeseydim ama o an canım sadece onu istedi yaa hay canıma ne diyim :mymeka:

sabahta geç kalktım tabi uyuyamadığım için kahvaltıyı biraz geç yaptım ama az yidim.Marankiyi dinledim yine ve sanırım kozmik beden temizliğini yapmaya karar verme aşamasındayım.
Kiloda verdiriyo ama en önemlisi vücudu temizlemesi.4 - 11 nisanda yapılıcakmış yapmayı düşünen arkadaşlar varmı ?

Şu lavman olayı varya off of :bbo:

X