- 23 Haziran 2019
- 8.933
- 39.546
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh afiyet olsun canımsabah sürk peynirli yumurta salatası yedim bol yeşillikli. peynir, zeytin, söğüş salata, bal ve ekşimaya tbe
şimdi de kakaolu tarçınlı Türk kahvesiyle bir amber hurması yiyorum.
Ayy menü süper afiyet şifa olsun canım.Aaayyy tünaydın şiştiiimmm
Sabah 2 tbe ile menemen yedim (bol domates biber ve 2 yumurtalı) oooyyy çok şiştim artık akşama kadar birşey yiyemem sanırım.
Akşam da ton balıklı salata var menümde
Çok geçmiş olsun canımTünaydın arkadaşlar
Geçen hafta bir dolgu yaptırdım ama ağzım yüzüm şişti bir sürü kontrol vs anesteziye alerji geliştirmişim. Neyse indi biraz bir kısmı kaldı derken bu sabah damaklarım şiş uyandım resmen çaya ekmek banıp yedim. İlaçlarımı unutup 1 kaşık tulum peyniri yedim sonra hoop yine istifra off
Bugün haşlanmış patates yiyeceğim sadece. Yarın kalan 2 dolguyu yaptırmam gerekiyor bakalım ne olacak.
Ooo güzel gidiyorsun maşallahKızlar niyet ettim 40 bedene Kendime bugün 40 beden merserize bluz örmeye başladım. Bu yaz giyemem ama seneye giyeceğim. Söküp büyültmeyeceğim. Bu da sözüm olsun
Bu arada yarın sabah 119 kilidini kırmış olmayı umuyorum
Geçmiş olsun kuzumTünaydın arkadaşlar
Geçen hafta bir dolgu yaptırdım ama ağzım yüzüm şişti bir sürü kontrol vs anesteziye alerji geliştirmişim. Neyse indi biraz bir kısmı kaldı derken bu sabah damaklarım şiş uyandım resmen çaya ekmek banıp yedim. İlaçlarımı unutup 1 kaşık tulum peyniri yedim sonra hoop yine istifra off
Bugün haşlanmış patates yiyeceğim sadece. Yarın kalan 2 dolguyu yaptırmam gerekiyor bakalım ne olacak.
İnşallah canım öyle olacakKızlar niyet ettim 40 bedene Kendime bugün 40 beden merserize bluz örmeye başladım. Bu yaz giyemem ama seneye giyeceğim. Söküp büyültmeyeceğim. Bu da sözüm olsun
Bu arada yarın sabah 119 kilidini kırmış olmayı umuyorum
Hangisiymis bana da grubun resmini at da ben de katılayim.Ooo güzel gidiyorsun maşallah
Face de aralıklı oruç sayfası var. Moderatörlrrden birinin paylaşımları gerçekten çok güzel. Burada paylaşmak isterim ama sorun oluyor mu bilmiyorum. Çünkü gizli bir sayfa. Ama yazıyı sizlerle özelden paylaşmak isterim
Sayfayı kaybettim tamamen hem üyelikten çıkmışım hem sayfa kayboldu. Sen bulursan eğer aralıklı oruç hanımlar diye. Fazilet diye bı kadın var çok bilgili çok güzel açıklıyor.Geçmiş olsun kuzum
İnşallah canım öyle olacak
Hangisiymis bana da grubun resmini at da ben de katılayim.
Tamam canim sağolasınSayfayı kaybettim tamamen hem üyelikten çıkmışım hem sayfa kayboldu. Sen bulursan eğer aralıklı oruç hanımlar diye. Fazilet diye bı kadın var çok bilgili çok güzel açıklıyor.
Valla 1.ve 2.günü ziyarete gideceğiz ben kabul edeceğim. Onun dışında evdeyiz ve detoksa gireceğizMerhaba kızlar bayramda neler yapacaksınız . İkramları kabul edecek misiniz?
Tamam canim , iyi bayramlar sana.Valla 1.ve 2.günü ziyarete gideceğiz ben kabul edeceğim. Onun dışında evdeyiz ve detoksa gireceğiz
Merhaba canım,Merhabalar hanımlar
Bu sabah 2 dilim kızarmış tbe ve yarım küp süzme peynir ve çayla kahvaltı ettim.
Öğle soğuk ayranaşı(gerçek tarifini bilmiyorum ben sadece nohut ve buğday ekledim) çorbasına taze nane,salatalık ve sarımsak ekleyip yedim.
Akşam da aynı şekilde yiyeceğim.
Sanırım bu tarifle bir detoks var onu uygulayacağız eşimle. 1 ve 2.gün dışarıda olacağız. Onu telafi ederiz. P.tesiye kadar kahvaltı hariç 2 öğün bu çorbayı içeceğiz.
geçmiş olsun. diş uğraştıyorTünaydın arkadaşlar
valla özel bir programımız yok evdeyiz. tatlı yapmıyoruz biz kaç bayramdır. çikolata aldık. kahve çikolata ikramı olur. zaten 1-2 kapı var gideceğim. onların tatlılarından az alırım. fazla gezmeyeceğim için sorun yok yani.Merhaba kızlar bayramda neler yapacaksınız . İkramları kabul edecek misiniz?