- 30 Kasım 2014
- 28.522
- 125.793
bahçeleri severimGünaydın kızlar nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz ? Ben birazdan bahçeye gidip yaprak toplayacağım bayram için ,umarım çok büyümüşlerdir. Bir yorgunluk var üzerimde , çay içiyorum biraz canlanayim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bahçeleri severimGünaydın kızlar nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz ? Ben birazdan bahçeye gidip yaprak toplayacağım bayram için ,umarım çok büyümüşlerdir. Bir yorgunluk var üzerimde , çay içiyorum biraz canlanayim.
Saat 12 de bahcedeydim ama güneş olmasına rağmen sıcak yoktu. Yanmadan topladım biraz da bidona bastım inşallah güzel olmuştur. Geçen yılki eridi .bahçeleri severim
Afiyet olsun canım. Sabaha yumurta eklesen tok tutar seni. Öğlene. Açıkman normal, ya da kuruyemiş eklesen açlık krizklerin olmaz . Benim de yemek saatim gelince çok sınırlı oluyorum ve o an ne varsa saldoriyorum . İnsülin direnci buna neden oluyormuş ilacımı icersem bir nebze iyiyim. Aslında yürüyüş dedi doktor ama çocukları bırakıp rahatça yuruyemem ki.merhabalar kızlar
Sabah 4 grissini,1 kk süzme peynir,çay
Öğle çok acıktım 2 minik ihe sandviç ekmeği ile yoğurtla semizotu salatası yedim.
Akşam diyet ton balığı ve roka salatası
Hayırlı cumalar
Kolay gelsinSelam
Bir yandan eşya hazırlıyorum bir yandan evi temizleyip toparliyorum ben iptal
Hem de çok iyi bravoSelammm
Salı sabahı 122.90 dı kilom
Bu sabah 120.70
Bu kadar kısa sürede gayet iyi diye düşünüyorum
Olsun toparlarsınGeçen hafta 78.9
Bu hafta 80.1
Saldım biraz
diyette protein alımı çok önemli. en başta da yumurta. dediğin gibi kuruyemiş de tokluğu uzatıyor.Afiyet olsun canım. Sabaha yumurta eklesen tok tutar seni. Öğlene. Açıkman normal, ya da kuruyemiş eklesen açlık krizklerin olmaz . Benim de yemek saatim gelince çok sınırlı oluyorum ve o an ne varsa saldoriyorum . İnsülin direnci buna neden oluyormuş ilacımı icersem bir nebze iyiyim. Aslında yürüyüş dedi doktor ama çocukları bırakıp rahatça yuruyemem ki.
Bu ara sebebsiz yedimOlsun toparlarsın