Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar kızlar

Sabah 4 grissini,1 kk süzme peynir,çay
Öğle çok acıktım 2 minik ihe sandviç ekmeği ile yoğurtla semizotu salatası yedim.
Akşam diyet ton balığı ve roka salatası
Afiyet olsun canım. Sabaha yumurta eklesen tok tutar seni. Öğlene. Açıkman normal, ya da kuruyemiş eklesen açlık krizklerin olmaz . Benim de yemek saatim gelince çok sınırlı oluyorum ve o an ne varsa saldoriyorum . İnsülin direnci buna neden oluyormuş ilacımı icersem bir nebze iyiyim. Aslında yürüyüş dedi doktor ama çocukları bırakıp rahatça yuruyemem ki.

Huzurlu günler ❤
Hayırlı cumalar 🌸🌸

77783eb7378bb0f472d55774e17949d3.jpg

60kiloyum 60kiloyum
74FRIDA 74FRIDA
Aijoo Aijoo
Mthn83 Mthn83
LenaG LenaG
H Himal_
rishrose rishrose

Afiyet olsun canım. Sabaha yumurta eklesen tok tutar seni. Öğlene. Açıkman normal, ya da kuruyemiş eklesen açlık krizklerin olmaz . Benim de yemek saatim gelince çok sınırlı oluyorum ve o an ne varsa saldoriyorum . İnsülin direnci buna neden oluyormuş ilacımı icersem bir nebze iyiyim. Aslında yürüyüş dedi doktor ama çocukları bırakıp rahatça yuruyemem ki.
diyette protein alımı çok önemli. en başta da yumurta. dediğin gibi kuruyemiş de tokluğu uzatıyor.
en ekonomik kaynaklar: yumurta ve yer fıstığı

Olsun toparlarsın 💪
Bu ara sebebsiz yedim
Ve bayram geldi ne güzel 78 görmüştüm
Neyse size bişi diyim mi dar gelen bı pantolon vardı çift düğme yüksek bel. Belimde oynuyor resmen. Çok hoşuma gidiyor içinde hareket edebilmek ama belim zaten ince daha mı inceldi diye düşünüyorum. Eğer öyleyse popom daha büyük görünür 🙄

Kızlar kusuruma bakmayın girdim çıktım dün bildirim yapamadım.

Geçen hafta boyunca tam sıkamadım ama hep kontrollü oldum. Geceleri yemeyi bıraktım.
Ekmeğim sabah 1-2 dilim bazı günler daha az.
Suyumu artırdım.

Akşamları yemekten sonra tamamen alışkanlıktam geç yattığım için yemek istiyorum onun dışında iyiyim.

Regl oldum bitti bu hafta onun şişi indi işte

Geçen cumartesi 111.8
Bu cuma 109.8

X