Valla ben ramazanda eve hiç bakamadigim için salı gününden beri az az evi temizledim. O bile mahvetti beni her yerim agridi. Bir mutfak kaldı. Son canımla haftasonu onuda halledersem önümüzdeki hafta inşallah bende leslieye başlamayı düşünüyorum.bi tür lesli gibi bunu yaptım bugun hepsini bitiremedim.
kol pazılaım bile ağrıyor ne kadar hamlamış vucudum
Daha önce yürüdün bu yolları yine yaparsın inanıyorum sana hem teşvik sebebi varmış bak düğün dernekBirşeyler yapmam şart. Yine kıyafetlerimin hiç biri olmuyor. Kg vermekde mesele değil korumayı bilmiyorum.. neyse şuan önceliğim temmuza kadar 10 kg vermek olsun çünkü haşemaya girmem lazım. Kaynimin nişanı olcak birde. Hadi ona normal elbise giysem bile diğer pantolonlar hep dolap bekçisi mi kalacak ya. Nefret ettim bu durumdan...
Depresif halin devam ediyor mu? Yada hava değişimi mi sebeb ?Valla ben ramazanda eve hiç bakamadigim için salı gününden beri az az evi temizledim. O bile mahvetti beni her yerim agridi. Bir mutfak kaldı. Son canımla haftasonu onuda halledersem önümüzdeki hafta inşallah bende leslieye başlamayı düşünüyorum.
Birde bende bu sene acayip birşey sürekli uyumak istiyorum. Geçen sene hem emzirmeye kalkardim geceleri, çocuklar hastalanirdi sık sık uyku duzenin berbattı ama çocukları uyutup spor yapardim. Bu sene onlar uyuyunca hemen yatıyorum ona rağmen sabahları kalkmak istemiyorum
Depresif halim hiç geçmiyor ki zaten o müebbet...Daha önce yürüdün bu yolları yine yaparsın inanıyorum sana hem teşvik sebebi varmış bak düğün dernek
Depresif halin devam ediyor mu? Yada hava değişimi mi sebeb ?
Günaydın canımDepresif halim hiç geçmiyor ki zaten o müebbet...
İçinde neler olduğuna bakmak gerekir.Kızım 14 aylık emiyirda form çay icilebilir mi ki?
İçindekiler: Sinameki Yaprağı, Huş Ağacı Yaprağı, Barut Ağacı Kabuğu, Rezene (%6,4), Ahududu Yaprağı, Aroma Vericiler (Kayısı, Şeftali, Portakal), Isırgan Yaprağı (%4,7), Kiraz Sapı, Meyan Kökü, Funda Yaprağı, Civanperçemi (%2,8), Ardıç Meyvesi, Kuşburnu, Kayısı (%0,1İçinde neler olduğuna bakmak gerekir.Bonus olsa bilirdi bu konularda yüksek lisans yaptıgina inanıyorum.
Ramazan öncesi diyetisyenden ketojenik diyet almıştım 4 liste 40 günlük. Onu yaparımdiye düşünüyorum. Bugün adet oldum çok sancım var yarın da nobetciyim. Bı ihtimal pazartesi belki teknofaste gideriz. Salı gunu anca başlarım artık. Yine erteleme yine ertelemeCanım hosgeldin. Nasıl bir diyet yapmayı düşünüyorsun
Aralıklı iç bakalım çocukta etkilenme oluyor mu acabaİçindekiler: Sinameki Yaprağı, Huş Ağacı Yaprağı, Barut Ağacı Kabuğu, Rezene (%6,4), Ahududu Yaprağı, Aroma Vericiler (Kayısı, Şeftali, Portakal), Isırgan Yaprağı (%4,7), Kiraz Sapı, Meyan Kökü, Funda Yaprağı, Civanperçemi (%2,8), Ardıç Meyvesi, Kuşburnu, Kayısı (%0,1
Bunlar varmıs dun ictim. Bugun bozdum zaten diyeti yine
Zor geliyor o bana?Ramazan öncesi diyetisyenden ketojenik diyet almıştım 4 liste 40 günlük. Onu yaparımdiye düşünüyorum. Bugün adet oldum çok sancım var yarın da nobetciyim. Bı ihtimal pazartesi belki teknofaste gideriz. Salı gunu anca başlarım artık. Yine erteleme yine erteleme
En yaklaşık on gün kadar yapmıştım çok zorlanmamistim. Bugün karşıma ender saracin hurma yoğurt diyeti çıktı acaba ilk onla mi başlasam bir haftada eksileri görünce motive olurum. Üzerinde ketoya başlarsan geri almam diye düşünüyorumAralıklı iç bakalım çocukta etkilenme oluyor mu acaba
Zor geliyor o bana?
Dra sordum ic dediAralıklı iç bakalım çocukta etkilenme oluyor mu acaba
Zor geliyor o bana?
Ayy evde bin hurması var. EtsizEn yaklaşık on gün kadar yapmıştım çok zorlanmamistim. Bugün karşıma ender saracin hurma yoğurt diyeti çıktı acaba ilk onla mi başlasam bir haftada eksileri görünce motive olurum. Üzerinde ketoya başlarsan geri almam diye düşünüyorum
En güzeli olmuş valla afiyet olsunDra sordum ic dedi
Yarın başlarsınBenimde bugün olmadı