Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

huzurunmeraklisi hoş geldin şipşak ❤

Başla bi yerden sende biz de fenalardayız inan. Burası olmasa bırakıcam her şeyi.

pazartesi başlamam lazım hacı, herkes bana
ayyy aynı babaannene benzemeye başlamışsın diyo
(babaannem 80 yaşlarında 12*-130 kilo civarında )

pazartesi başlamam lazım hacı, herkes bana
ayyy aynı babaannene benzemeye başlamışsın diyo
(babaannem 80 yaşlarında 12*-130 kilo civarında )
canım buraya düzenli gel menü spor yaz. sen hep aralarda yazdın buraya. kilondan yakındın gittin. düzenli gelip menü yazarsan hep beraber başarırız.
Benbirseylere basladim. Hici sıkı h.sonu relax diyet bakalım ise yarar mı? 84 um parduselerim feracelerim 77 kiloya gore daracik oluyo tesettur olmuyo dolayisiyla
olmazsa hepimiz 21 gün şekersiz yapalım.
Aijoo

canım buraya düzenli gel menü spor yaz. sen hep aralarda yazdın buraya. kilondan yakındın gittin. düzenli gelip menü yazarsan hep beraber başarırız.

olmazsa hepimiz 21 gün şekersiz yapalım.
Aijoo
Yapalim bisey bir cozum bulamiyorum hep bozuyorum basa sarıyorum

Şu durumda hala yardım ulaşmayan ve depremzedelrr çok oldugu için menü paylaşmak istemiyorum
Ama sağlıklı beslenme devam
Yagmurvar malesef yürüyüş zor bu havada
Bugün niyetliydim 2 gün daha niyetli olcam Allah izin verirse.
Ama sağlıklı şekilde gidiyor
Toplam 2.5 lt su içtim

Bende özledim, şuan bırak şekersiz beslenme diyet moduna bile geçemedim. Artık bir düzen kurmam şart. Aralıktan beri 83 84 arasındayım ama görünüm olarak epey almış gibiyim
Ben bugün 21 gün şekersize başlıyorum sen de katıl. Zipzipin grubunda da çok kişi bugün başladı. Bizimle birlikte başla canım devamı gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…