huzurunmeraklisi hoş geldin şipşak ❤
Başla bi yerden sende biz de fenalardayız inan. Burası olmasa bırakıcam her şeyi.
canım buraya düzenli gel menü spor yaz. sen hep aralarda yazdın buraya. kilondan yakındın gittin. düzenli gelip menü yazarsan hep beraber başarırız.pazartesi başlamam lazım hacı, herkes bana
ayyy aynı babaannene benzemeye başlamışsın diyo
(babaannem 80 yaşlarında 12*-130 kilo civarında)
olmazsa hepimiz 21 gün şekersiz yapalım.Benbirseylere basladim. Hici sıkı h.sonu relax diyet bakalım ise yarar mı? 84 um parduselerim feracelerim 77 kiloya gore daracik oluyo tesettur olmuyo dolayisiyla
Allah yardımcısı olsun canım.Çok şükür odaya geçti ama henüz görmeye gidemedim. Akciğer de sıkıntı varmış hava veriliyormuş
Yapalim bisey bir cozum bulamiyorum hep bozuyorum basa sarıyorumcanım buraya düzenli gel menü spor yaz. sen hep aralarda yazdın buraya. kilondan yakındın gittin. düzenli gelip menü yazarsan hep beraber başarırız.
olmazsa hepimiz 21 gün şekersiz yapalım.
Aijoo
Yok o kadar ileri hissetmiyorum senin baya agirmisFazla oldugu zaman dudklar bile uyuşuyor
aynenYapalim bisey bir cozum bulamiyorum hep bozuyorum basa sarıyorum
Geçmiş olsun canımÇok şükür odaya geçti ama henüz görmeye gidemedim. Akciğer de sıkıntı varmış hava veriliyormuş
Bugün gördüm çok şükür beklediğimden iyi gördümİnş oda düzelir
Bende özledim, şuan bırak şekersiz beslenme diyet moduna bile geçemedim. Artık bir düzen kurmam şart. Aralıktan beri 83 84 arasındayım ama görünüm olarak epey almış gibiyim
Herkes kendine baksın önce diyemedin mi?pazartesi başlamam lazım hacı, herkes bana
ayyy aynı babaannene benzemeye başlamışsın diyo
(babaannem 80 yaşlarında 12*-130 kilo civarında)
Ben bugün 21 gün şekersize başlıyorum sen de katıl. Zipzipin grubunda da çok kişi bugün başladı. Bizimle birlikte başla canım devamı gelir.Bende özledim, şuan bırak şekersiz beslenme diyet moduna bile geçemedim. Artık bir düzen kurmam şart. Aralıktan beri 83 84 arasındayım ama görünüm olarak epey almış gibiyim