olsun canım bir yerden başlamışsın. bu da iyiHayırlı geceler ❤
Herkes iyidir inş.
@74FRIDA
60kiloyum
@bengisu022
LenaG
@nisan34
@Leyal_
Mthn83
@Aktif Lora
@kayipdunya
Aijoo
@mesirmacunu
@Hasretimm123
Tubismavis
Toparlanıp kaldığım yerden devam etmek istiyorum.
Devam etmek de değil aslında çok şey yaşadık çok farklı başlangıçlar artık bundan sonrakiler.
Geçen hafta yürüyüşe başladım gün aşırı yürüdüm tek iyi haberim o.
çok şükür canım sen nasılsın?Güzel yürekli arkadaşlarim nasılsınız
İyiyim canım hergun bugün başlıyorum diyorum hergun yalan oluyorçok şükür canım sen nasılsın?
Ben de aynı durumdayım. Pandemide aldığım kilolar duruyor. Cok bunaldım bu işten. Eskiden diyetisyene giderdim şimdi o istek de kalmadı. Kendi başıma da yapamıyorum bilmem ne olacak bu böyle.İyiyim canım hergun bugün başlıyorum diyorum hergun yalan oluyor
benim de öyleİyiyim canım hergun bugün başlıyorum diyorum hergun yalan oluyor
karbo çok olmadığı sürece sorun yok. başlangıcın hayırlı olsun canımMerhabalar hanımlar
Ben artık toparlanma hazırlıklarına başladım. 2 haftadır misafirim var hafta başında kaldığım yerden devam edeceğim inşallahYalnız yemek yapmaktan çok sıkıldığım için bir süre aperatif şeylerle devam etmek istiyorum.
Oyy 1 yaş oldu mu maşallah canım.eee cocuk 1 yaşına girdi,
adam ol , kalıbının insanı ol, haddini bilde
kilo ver demeye başladım kendime,
ama irade sıfır be , kahretmeye
Hımbıl tombul yuvarlanarak gitmeye az kaldı, sen nasılsınselam kızlarr nasılsınız?
valla ben de öyleyim nasıl olacak bilmiyorumİyi akşamlar
Hımbıl tombul yuvarlanarak gitmeye az kaldı, sen nasılsın
Depremler, ananemin ameliyatı, eşimin aşırı mesai yapması.. bir türlü başlayamadim. Kendime son bir mühlet verdim. 15 marttan sonra Ramazan'a kadar bir ayar yapacağım. Geçen yıl ramazanda kilo almistim, önceki sene vermiştim. Bu sene hedefim 3 kg vermek olur ama veremesemde almamaliyimvalla ben de öyleyim nasıl olacak bilmiyorum
aslında aktif ama bu aralar az paylaşım var. menü paylaşımı yapabilirsiniz.Iyi akşamlar hanımlar, ben de 1 haftadır sağlıklı beslenmeye başladım. Ramazan öncesi çok dikkat edip ramazanda da iftarda abartmadan dengeli gitmeyi düşünüyorum. Ama tek başına bir yerde tıkanıyor insan. Grubunuz aktif mi? Haftalık kilo takibi menü paylaşımı yapıyor musunuz bende katılabilir miyim size
Teşekkür ederim cvp verdiğiniz için. Peki haftalık tartı paylaşımı yapıyor musunuz? Toplu halde bir şeyler yapmak iyi geliyor insana. Kendi vazgeçsen bile grup aklına gelince tekrar azimle devam ediyoraslında aktif ama bu aralar az paylaşım var. menü paylaşımı yapabilirsiniz.