Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl durumu büşra?Depremler, ananemin ameliyatı, eşimin aşırı mesai yapması.. bir türlü başlayamadim. Kendime son bir mühlet verdim. 15 marttan sonra Ramazan'a kadar bir ayar yapacağım. Geçen yıl ramazanda kilo almistim, önceki sene vermiştim. Bu sene hedefim 3 kg vermek olur ama veremesemde almamaliyim
HoşgeldinTeşekkür ederim cvp verdiğiniz için. Peki haftalık tartı paylaşımı yapıyor musunuz? Toplu halde bir şeyler yapmak iyi geliyor insana. Kendi vazgeçsen bile grup aklına gelince tekrar azimle devam ediyor
Günaydın. Kurs kovalama gunumdeyim çocuğun biri bir kursa diğeri öbürüne
Bu ara yine doymuyorum
Ferritin yine düşmüş
Kendime bile bakamazken başkasına nasıl bakacağım acaba
Kullanıyorum. Biraz düzeltiyorum. Bırakınca yine yerlerde.Ferritin için bişey kullansan ramazanda daha zorlanırsın
Tam dolucak ki depoların 6 ay falanKullanıyorum. Biraz düzeltiyorum. Bırakınca yine yerlerde.
Canm bendede aynısı oluyordu doktor benim kadın doğuma yönlendirdi . Farkında olmadan regl fazla oluyprmuş benim o düzelince artık düşmedi ferittin.Kullanıyorum. Biraz düzeltiyorum. Bırakınca yine yerlerde.
Bende de fazla oluyor. Ama düzenli. Bu ay çok zor oldu. Lekelenme gibi geçti nerdeyseCanm bendede aynısı oluyordu doktor benim kadın doğuma yönlendirdi . Farkında olmadan regl fazla oluyprmuş benim o düzelince artık düşmedi ferittin.
Fazla oldugu zaman dudklar bile uyuşuyorBende de fazla oluyor. Ama düzenli. Bu ay çok zor oldu. Lekelenme gibi geçti nerdeyse
Çok şükür odaya geçti ama henüz görmeye gidemedim. Akciğer de sıkıntı varmış hava veriliyormuşNasıl durumu büşra?
İnş oda düzelirÇok şükür odaya geçti ama henüz görmeye gidemedim. Akciğer de sıkıntı varmış hava veriliyormuş