Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Seni gördüğüme çok sevindim nasılsın
Teşekkür ederim canım sende iyiki varsın

Vallaha nasıl olayım herkes nasılsa bende öyleyim. normaleşmeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum sankii...

Yılbaşından önce ne güzel bir düzen tutuşmuştum 109 kiloyu görmüştüm fakat çok uzun aradan sonra bu sabah tekrar tartıldım 112.9 kiloyum bugünde kendimi frenliyeyim dedim olmadı. depremden beri aralıksız full yoğun bir şekilde çalışıyorum. Ellime ne geçerse yiyorum bu kadar yemeye karşı hareketli olduğum için az bile kilo almışım doğrusu sürekli karnım aç doyma hissimi kaybettim yinee berbat bir ay geçirdim hep beraber geçirdik umarım mart ayında kendimi toparlarım ...

Ben kaç kg olduğumu bile bilmiyorum.. öyle bir salmislik var. Sıfırdan nasıl başlayacağım, baslayabilecek miyim emin değilim

İnşallah teşekkür ederim. Çok sıkıntılı günler geçiriyorum anksiyete çok arttı depremden sonra birde ameliyat eklendi çok kötüyüm
Canım zor günlerden geçiyoruz herkes korkuyor. tek benmi böyleyim diyede düşünmee . senin bakımına ihtiyaç duyan çocukların var sana ihtiyaçları var kadın ve anne olunca mağlesef güçlü olmak durumunda kalıyoruz

Artık hergunum aynı, gözüm hep yatakta. İmkanım olsa 24 saat uyucam. Birde düzgün uyku da yok defalarca uyanıyorum, uyuyup uyumadigimi bile anlamıyorum. Bir sabah 2 saat yattım da 6 kez uyandım uşenmedim saydım ya

Selam, iyi geceler. Sizden dua istemeye geldim. Ananem yarın kalp ameliyatı olacak, yaşı ileri olduğu için endişeliyiz biraz
Rabbim şifa versin, ameliyatını kolay eylesin iyi düşünün canım iyi olsun
Ben kaç kg olduğumu bile bilmiyorum.. öyle bir salmislik var. Sıfırdan nasıl başlayacağım, baslayabilecek miyim emin değilim
ameliyat geçsin de burada menü yazmaya başla. hem de diğer grupta. ben başladım henüz çok düzgün değil ama başladım.

Geçmişe bakim dedim 2 sayfa ancaymış.
Herkes aynı hepimiz aynıyız.

Üzüldük kahrolduk ama yaşamaya devam ediyoruz etmek zorundayız.

Tabiki unutup duyarsız olmıyacağız ama rehavete kapılıp iyice bırakmayacağız kendimizi.
Aylarca ağlasak da hiç bir kimseye ve kendimize ailemize faydamız olmaz.
Allaha sığınıp teslimiyetli olup devam edicez.

Günlük paylaşımlarımızı yapalım diyetimize de devam edelim inş. Bayrama kadar biraz hafifleyelim.

Bayram çok uzun zaman değil mi? Kim öle kim kala.
Uzun zaman planı yapmaya kimsenin hali yok cesareti yok ne olacağımız belli değilken biliyorum bende öyleyim.
Ama bunu uzun vadeli plan değil de hesap kitap gibi düşünün.
Devam edersek otomatik olarak zaten bayrama hafiflemiş oluruz.

Aijoo ilaçlarını al büşracım ama daha fazla harap etme kendini.

Olacaklara biz engel olamayız tedbir alıp bekliycez. Beklerken de hayatı hem kendimize hem de yanımızdakilere zehir etmiycez.

Bütün gün yatsan nolucak ki?
Çok yattığın hangi gün iyi hissettin? Oh ya baya iyi gelmiş dedin? Eminim hiç.

Müslüman her şeyden umudunu kesipte kendini bırakamaz. Olmaz.
Tedirginlik korku insana has hisler tabiki olacaklar durduk yere gelecekler biz onlara uzun süre takılmadığımız sürece sorun yok hep böyle düşün.

Yarın inş iyi geçer ameliyatınız.

Kalk silkelen canım benim çocuklarına da böyle örnek olma ilerde bunları hatırlayıp annem hep yatardı demesinler ❤

Günaydın canım yürüyüşe başlamana çok sevindim

Evet bende duaya, namaza sarılıp ayakta kalmaya çalışıyorum insallah geçecek bu halimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…