Anladım canim ama ben tokluk olcemiyorum hâla düşük mü sen ölçüyor musun? Tekrar doktora gittinmiben de hipoglisemi var ya ondan sordum. tokluk şekeriniz kaç çıkıyor diye merak ettim. benim düşük. reaktif hipoglisemi var bende.
Hani eleştiri olarak algılama bende yeni öğrendim.Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir zeytinyağı ve çay ile
Akşam 1 tane köfte wrap bir kaç dilim patates kızartması ile. 2.5 lt su 7000 adım
Bir bardak gazlı içecek içtim
Menun beslenmem suyun sporun harikaSabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir zeytinyağı ve çay ile
Akşam 1 tane köfte wrap bir kaç dilim patates kızartması ile. 2.5 lt su 7000 adım
Bir bardak gazlı içecek içtim
farkındayım farkındayıııım, bu kızı yeniden büyütmeliyiimHani eleştiri olarak algılama bende yeni öğrendim.
Bu şekerli içecekler hiçbir işlem görmeden direk yağ olarak yerlesiyormus. Hani hemen artı oluyor ya en büyük rol bu tarz iceceklerdeymis
hastanede ölçüldü birkaç hafta önce. tokluk şekeri 70 civarında çıkıyor. açlık 83 müydü 86 mıydı neydi.Anladım canim ama ben tokluk olcemiyorum hâla düşük mü sen ölçüyor musun? Tekrar doktora gittinmi
Açken daha iyi değerlerin gariphastanede ölçüldü birkaç hafta önce. tokluk şekeri 70 civarında çıkıyor. açlık 83 müydü 86 mıydı neydi.
velhasıl basit karbonhidrat yemeyeceksin diyor. çok doğru. beslenmeyle yoluna koyacaksın diyor.
işte basit karbo olmayacak. zamanla 2 öğün olacak.Açken daha iyi değerlerin garip
İyi bir beslenme programı lazım sana
Hayat şeklin olabilecek
Maşallah bu cuma çok heyecanlı olacakÇok şükür iftar yapabilidik Allah kabul etsin ..
3 zeytin ve su ile oruç açıldı
Ezan okununca 5 bardak su
15 istavrit
10 hamsi
1 çk sumak ve sirkeli salata
1.5 bardak vişne suyu
Arada 2.5 bardak su
2 dilim ekmek ..
Balıkları altına soğan koydum yağ ve mısır unu koymadan yağlı kagitta tava da pişirdim
Lezzetli ve hafif oldu
Göz hakkınızı helal edin ne olur
Amin canım bende merak ediyorum şimdi bir şişe daha bitti bı şişe daha icicemMaşallah bu cuma çok heyecanlı olacak
Surdurebilirsem bende 70 leri ucundan gördüm bugün
Tekrar afiyet şifa olsun Rabbim cümlesinin oruçlarını kabul etsin. İçinde benimde Amin
Aslında azimli kadınsın bilgilisin. Sen sağlığından ne alikoyyabilir. Senin ki artık sadece görüntü değil. Hani bu söylediklerim havada. Benim söylediğimin kaç mislini biliyorsun. Bilinclisin araştırmacısın kendin için güzel bir harita olusturacagindan eminimişte basit karbo olmayacak. zamanla 2 öğün olacak.