Bizim bı arkadasta olmuştu fizik tedavi önerdiler. Sülük yaptırdı hicbirseyi kalmadı. Tavsiye ederimAy geçen hafta omzum tutuldu bir hafta oldu geçmedi dr gittim dün meğer eklemlerde ödem olmuş yeni yeni ilaçlarım olduvallahi eczane gibi geziyorum... Bu gidişle ilaç içmekten yemek yemeye yer kalmayacak midemde böyle böyle kilo vereceğim
Bu saatte 1.5 litre su içtim yahu ki hiç sevmem su içmeyi.
Oh oh maşallah 90 lar yakın. Sebebi boşver ve aferin doğru yoldaşın simarma de kendineKizlarrrşimdi içime esti tartıldım doğru mu değil mi bilemedim ama sahuru 05.45 de yaptım WC vs de gidildi sular neticesinde
Öylesine ne olur ne olmaz diye tartıldım
105.8; çıktım.sasirdim kaldım sevindim
22 ocakta tartilmisim
107.65
23 Ocak
106.9
25 ocak
105.8
Cuma ne olcak merak ediyorum inşallah geçici süreç değildir 100 Leer bı bitsin de
Benimde 18 de oldu. Buda iftar yemeğiİftar 18.20 de
Afiyet olsun canımOh oh maşallah 90 lar yakın. Sebebi boşver ve aferin doğru yoldaşın simarma de kendine
Benimde 18 de oldu. Buda iftar yemeği
Afiyet olsun. Bende çok yedimŞekersiz çay ve bu kadar tatlı nefis bastırma 1 litr su içildi
Olur cNm neden olmasın baya kucuk almaya çalıştım nefsim doydy en azından ...Afiyet olsun. Bende çok yedim
Hafif sebze ağırlıklı ama olmuyor işte
Günaydın hayırlı kandillerGünaydın ❤
Hayırlı kandiller
Eki Görüntüle 3197511
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
LenaG
nisan34
Tenceresiz kaldim anne
H Himal_
Mthn83
Aktif Lora
Efser
ZincirKirma
Aijoo
mesirmacunu
H Hasretimm123
N Nr_nr
Tubismavis
Bana cuma gelmişGünaydın günaydın
Hayırlı cumalar
Maşallah güzel gitti.Evet canlar yürüyüşten simdi geldim çok iyi geldi
Sahurda fazla bişi yapmadım yine
Yemek öncesi 2 bardaksu
3 dilimlik ekmek beyaz peynirli tost 2/3 küp
1 sb çay 2 çay kaşığı şeker ile
2 parça ceviz
1.5 litre su ...
40 ya da 45 dk yürüyüş
valla ben geçen günkü pide ve baklavadan sonra biraz artı çıkarım galiba. iştah da açık. hamur işi istiyor canımYarın tartı olacak mı acaba
Kendini haİr hisseden babayiğit yürek yemiş kızlar varmı aranızda
Eşim bile yüzün ufacık kaldı diyor. Tartı öyle demiyor ama