ya sen kuruyemiş içinmi bu kadar sıkıntı yapıyorsun yahuu vücudunun alması gerekneler var bunların aradsında fındık fıstıkta var yaf Allahu teala boşunamı yarattı bunları valla kızyıyorum hee
klava: yemek yiyip stres yapmayınnnnnn lütfen yaa ben okudukça çok üzülüyorum sizin adınıza çünkü gerçekten stres çokkkk zarar veriyor. hem kilo için hemde normal yaşantınızda lütfen size yalvarıyorum :Saruboceq: nolur takmayın kafanıza diyetteyimm diye kendinizi şartlandırmayın inanaın aç kaldığım halde stres yüzünden bi gram vermiş bir kişi değilim tecrübe konuşuyorrrrrrr ve stres yüzünden bu hale gelmiş biri olarak tavsiyede bulunuyorum :1no2:[/QUO
saol tatlım ya bugün evdeyim canım bişeye sıkkındı kendimi alamadım abur cuburdan habire bişey yemek istedim kuruyemişi çok seviyorum saklamıştım dolaba kızımda çıkarınca dürttüler beni içimdeki şişko ye ye ye dedi:))) sonrada pişman oldum işte neyse az uyudum kendime geldim oh beeee
Selam Kizlar,
naber?
ya ben size birsey sormak istiyorum. Siz nasil bir Diyet programi uyguluyorsunuz? Herkez kendi mi yapiyor yoksa hep beraber ayni Diyet planinimi uyguluyorsunuz? Peki sizden biri hic Lahana Kapsülünü denedimi??? Bi ise yariyormu gercekten??? Nadide Sultan onla zayiflamis ya (güya???)?
selam hoş geldin kendimiz burda konuşarak daha çok motivasyonla dyet yapıyoruz ilaca geilnce bende fx15 zayıflama hapı var tamammen doğalmış kullanan arkadaşımda var gayet başarılı verdi amma ben bu hapı 1 ay kullandım işte yemekten kesmedim amma 3 kilo verdim sonra 5 kilo aldım kiloyu geçtim metobolizmyı bozuyomuş dediler olcağı varmış belki ama ondan 1 ay sonrada hamile kaldım düşük yaptım onun etkisi olabilir gibime geldi yani doğal zayıflamk en doğrusu heralde çok yazmışım beee