Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler

Yine bir geleneksel bakım gecesi

Hemen üşenmeyin bişeyler sürüverin yüzünüze ve ayaklarınıza.
Yada ellerinize.
Hiç olmadı aynaya bakın inşeallah

Sus girl aramıza hoşgeldin
Sadece kilo verme falan değil çok samimi dostluklarımız var her konuda paylaşım yapıyoruz seni de ekledim etiketlere.

Amine Busra
bengisu022
Nur1835
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
Bulamiyorum
S Seferye hatun
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Sus girl

Hoşgeldiniz

Yaptim yaptim cayir cayir yanan dudagima hindistancevizi yağı sürdüm yara olmaz inşallah. Ha birde kan gelen göğsüme zeytinyağı

Hayırlı kandiller
Amine Busra neden göğsünden kan geldi?
Kızlar biiiiiir sürü işim var çamaşır, bulaşık, ev toplama oyyy

Kolay gelsin nisan önce çamaşırı koyup bitene kadar evi mutfağı toplayabilirsin.

Bende mutfağı topluycam şimdi çabuk bitirmek için süre tutuyorum kendime tavsiye ederim

Bu haftasonu mesaim var yine.
Edis yeni şarkı çıkarmış iş yaparken alttan o çalıyor sürekli insanın enerjisini yükseltiyor işi bırakıp dans edesim geliyor (klibi biraz fazla hatta aşırı sexapalite içeriyor ama izlemeyip dinleyince sıkıntı yok )

Hayırlı kandiller
Amine Busra neden göğsünden kan geldi?
Kızlar biiiiiir sürü işim var çamaşır, bulaşık, ev toplama oyyy
Kolay gelsin cnm
Napiyim cnm bende ev işlerini hallettim çocukları banyo yaptrdim bı de kendim girdim çıktım makineye çamaşır attım o yıkanıyor bklm oğlan uyursa biraz sonra bende yatıp dinlenicem sana da kolay gelsn cnm

Daha önce diyet yaptın mı?

Kilo alma sebeplerin neydi?

Dr lar insülin direnci olanlara ara öğünlü diyetler veriyo onlardan yapabilirsin.
Bazı dr larda haftada 2-3 gün aralıklı oruç yöntemine uyulabilir diyor.

Bende yaptığım zaman güzel sonuç almıştım şu an yapamıyorum ara öğünler yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…