• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu hafta ki diyetim, protein ağırlıklı olarak yapıldı :kk77:

Eklentiler

• D808FB4B-4C4B-4B34-9116-F38170B305D6.webp
    D808FB4B-4C4B-4B34-9116-F38170B305D6.webp
    103,8 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaşlar merhaba, ben yeni katıldım bir kusurum olursa kusura bakmayın. Kilom 90, hedef kilom 60. Daha önce diyetisyene gittim ama geri aldım. 3 sene önce insülin direnci teşhisi kondu bana. Bu yüzden artık buna bir dur demek istiyorum.

Bonus Bonus hanımın tavsiyesiyle geldim,hepinize iyi günler dilerim.

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,2 dilim sucuk,peynir,zeytin,biber sos,1 ceviz , 1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: Az peynir-ekmek,1/4 ayva, 2-3 yemek kaşığı süzme yoğurt
Akşam: 1/2 dilim ekmek, 3 ızgara köfte, ızgara domates ve soğan, 1 büyük kase salata
Sade kahve
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Arkadaşlar merhaba, ben yeni katıldım bir kusurum olursa kusura bakmayın. Kilom 90, hedef kilom 60. Daha önce diyetisyene gittim ama geri aldım. 3 sene önce insülin direnci teşhisi kondu bana. Bu yüzden artık buna bir dur demek istiyorum.

Hoşgeldiniz.

Hadi bklm görürsün insAllah canım

İlla ki eksi gorucez cnm silkelen yeniden adapte ol insAllah en kısa zamanda ikili rakamlara yaklasirsn
İnnşşşallahh 🙏
Artı artı dedin oldu mu şimdi 😕

Gel bu hafta senle bi kapışalım mı biz :KK8:
Kapışaaalıımmmm 😃

kilolarım, iç sıkıntım, hayat, kısıtlılık, düşünceler, yapmak isteyip yapamadıklarım çok yordu beni. kendimi yaşlanmış hissediyorum :KK51: bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum.
Ahh ahh. Güzel günler gelsin inşallah 🙏

amin inşallah canım. ama nasıl gelecek bilmiyorum. ne zaman bitecek bu salgın. akşam haber geldi kuzenim pozitif çıkmış.
Ben salginin bitecegine inanmiyorum. Bunu da kabullendim. Gecirenler bile tekrar geciriyor. Tek umudum aşilama arttikca ölümlerin azalacagi

Meraba hosgeldin. 3 yildan sonra hic doktora gitmedin mi? Bende de pco ve insulin direnci var. Ama suan emzirdigim icin ilac kullanamiyorum. İlac kullanildiginda istahi kontrol etmek daha kolay. Bende 111den 90a düştüm hedefim 65

Çok saat aç kalıyorsan olabilir hic seker almiyosan da olabilir
Öyle çok çok aç kalmıyorum aslında ya ama dikkat edicem bakalım bı kaç gün takip edicem kendimi ara öğün yapmıyordum uzun süredir ara öğünler ekliycem yeniden

Hoşgeldin cnm
amin inşallah canım. ama nasıl gelecek bilmiyorum. ne zaman bitecek bu salgın. akşam haber geldi kuzenim pozitif çıkmış.
Geçmiş olsun cnm
Kizlarr benim halsizligimin sebebi düşük şeker sanırım açlık 59 tokluk (yemekten 1 saat sonra) 98 çıktı niye birdenbire böyle oldum acaba ya
Geçmiş olsun cnm

Öyle çok çok aç kalmıyorum aslında ya ama dikkat edicem bakalım bı kaç gün takip edicem kendimi ara öğün yapmıyordum uzun süredir ara öğünler ekliycem yeniden
Ara öğünsüz olmaz canim. Benim her aksam yemegim en geç 19.00da oluyor. Bu akşam anneme gittim salata yaparken geçti bayilcam sandim. Ustelik ara öğün de vardi

Back
X