- 28 Eylül 2015
- 5.371
- 15.148
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelmiş canimBu hafta ki diyetim, protein ağırlıklı olarak yapıldı![]()
Hoşgeldiniz.Arkadaşlar merhaba, ben yeni katıldım bir kusurum olursa kusura bakmayın. Kilom 90, hedef kilom 60. Daha önce diyetisyene gittim ama geri aldım. 3 sene önce insülin direnci teşhisi kondu bana. Bu yüzden artık buna bir dur demek istiyorum.
Bonus hanımın tavsiyesiyle geldim,hepinize iyi günler dilerim.
Çok geçmiş olsun.Teşekkürler canım. Yanında uyuyorum sürekli kontrol ediyorum
İnnşşşallahhHadi bklm görürsün insAllah canım
İlla ki eksi gorucez cnm silkelen yeniden adapte ol insAllah en kısa zamanda ikili rakamlara yaklasirsn
KapışaaalıımmmmArtı artı dedin oldu mu şimdi
Gel bu hafta senle bi kapışalım mı biz![]()
Ahh ahh. Güzel günler gelsin inşallahkilolarım, iç sıkıntım, hayat, kısıtlılık, düşünceler, yapmak isteyip yapamadıklarım çok yordu beni. kendimi yaşlanmış hissediyorumbu süreç nasıl geçecek bilmiyorum.
amin inşallah canım. ama nasıl gelecek bilmiyorum. ne zaman bitecek bu salgın. akşam haber geldi kuzenim pozitif çıkmış.İnnşşşallahh
Kapışaaalıımmmm
Ahh ahh. Güzel günler gelsin inşallah![]()
Ben salginin bitecegine inanmiyorum. Bunu da kabullendim. Gecirenler bile tekrar geciriyor. Tek umudum aşilama arttikca ölümlerin azalacagiamin inşallah canım. ama nasıl gelecek bilmiyorum. ne zaman bitecek bu salgın. akşam haber geldi kuzenim pozitif çıkmış.
Meraba hosgeldin. 3 yildan sonra hic doktora gitmedin mi? Bende de pco ve insulin direnci var. Ama suan emzirdigim icin ilac kullanamiyorum. İlac kullanildiginda istahi kontrol etmek daha kolay. Bende 111den 90a düştüm hedefim 65Arkadaşlar merhaba, ben yeni katıldım bir kusurum olursa kusura bakmayın. Kilom 90, hedef kilom 60. Daha önce diyetisyene gittim ama geri aldım. 3 sene önce insülin direnci teşhisi kondu bana. Bu yüzden artık buna bir dur demek istiyorum.
Çok saat aç kalıyorsan olabilir hic seker almiyosan da olabilirKizlarr benim halsizligimin sebebi düşük şeker sanırım açlık 59 tokluk (yemekten 1 saat sonra) 98 çıktı niye birdenbire böyle oldum acaba ya
Öyle çok çok aç kalmıyorum aslında ya ama dikkat edicem bakalım bı kaç gün takip edicem kendimi ara öğün yapmıyordum uzun süredir ara öğünler ekliycem yenidenÇok saat aç kalıyorsan olabilir hic seker almiyosan da olabilir
Hoşgeldin cnmArkadaşlar merhaba, ben yeni katıldım bir kusurum olursa kusura bakmayın. Kilom 90, hedef kilom 60. Daha önce diyetisyene gittim ama geri aldım. 3 sene önce insülin direnci teşhisi kondu bana. Bu yüzden artık buna bir dur demek istiyorum.
Geçmiş olsun cnmamin inşallah canım. ama nasıl gelecek bilmiyorum. ne zaman bitecek bu salgın. akşam haber geldi kuzenim pozitif çıkmış.
Geçmiş olsun cnmKizlarr benim halsizligimin sebebi düşük şeker sanırım açlık 59 tokluk (yemekten 1 saat sonra) 98 çıktı niye birdenbire böyle oldum acaba ya
Ara öğünsüz olmaz canim. Benim her aksam yemegim en geç 19.00da oluyor. Bu akşam anneme gittim salata yaparken geçti bayilcam sandim. Ustelik ara öğün de vardiÖyle çok çok aç kalmıyorum aslında ya ama dikkat edicem bakalım bı kaç gün takip edicem kendimi ara öğün yapmıyordum uzun süredir ara öğünler ekliycem yeniden