• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daha önce bir kere diyet yaptım, 2 senedir psikolojik rahatsızlığım ve insülin direnci yüzünden kilo aldım. Dediklerinizi araştırıcam,evde spor için ne önerirsiniz?
Daha önce diyet yaptın mı?

Kilo alma sebeplerin neydi?

Dr lar insülin direnci olanlara ara öğünlü diyetler veriyo onlardan yapabilirsin.
Bazı dr larda haftada 2-3 gün aralıklı oruç yöntemine uyulabilir diyor.

Bende yaptığım zaman güzel sonuç almıştım şu an yapamıyorum ara öğünler yiyorum

İyi günler, önereceğiniz diyet listesi ve evde spor teknikleri var mı? Zayıflama konusunda mutlaka bunlara dikkat et veya yapmalısın dediğiniz bir şeyler varsa lütfen paylaşın,şimdiden teşekkür ederim.Berat kandiliniz mübarek olsun:KK200:
Evde leslie, ebru karaduman yapabilirsin. Yerinde yürüme yada baska egzersizler yapabilirsin. İmkan varsa eliptik, pilates aletleri alabilirsin.

Diyet herkesin durumuna gore degisir. kimisi ara öğün sever kimi sevmez kimisi erken kalkar kimisi geç kalkar yine aynı şekilde akşam geç yatanlar akşam da ara öğün yapabilir

Daha önce bir kere diyet yaptım, 2 senedir psikolojik rahatsızlığım ve insülin direnci yüzünden kilo aldım. Dediklerinizi araştırıcam,evde spor için ne önerirsiniz?

Kilolar yüzünden psikoloji hep bozuk oluyor zaten umutsuzluğa düşme kilo verilir mutlaka.

Evde en iyi spor evde yürüyüş programları.

Burda çok popülerdi eskiden beri lesli yapıyoruz.

Leslie sensone videoları var çokta etkili hem yağ yakmaya hem şekillenmeye.

Pandemiden beri leslinin alternatifleri de çoğaldı.
Yutubdan bulabilirsin 1 mil 2 mil videoları dene mutlaka

Sizi muhteşem coco starimla tanistirayim

Eklentiler

• IMG_20210327_150237_807.webp
    IMG_20210327_150237_807.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20210327_150237_722.webp
    IMG_20210327_150237_722.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 28
Anladım leslie ilk kez duyuyorum araştırıcam , ikinizede çok teşekkür ederim.

Bonus Bonus

Amine Busra Amine Busra

Kilolar yüzünden psikoloji hep bozuk oluyor zaten umutsuzluğa düşme kilo verilir mutlaka.

Evde en iyi spor evde yürüyüş programları.

Burda çok popülerdi eskiden beri lesli yapıyoruz.

Leslie sensone videoları var çokta etkili hem yağ yakmaya hem şekillenmeye.

Pandemiden beri leslinin alternatifleri de çoğaldı.
Yutubdan bulabilirsin 1 mil 2 mil videoları dene mutlaka

22 yaşındayım, o sayfalardan bakıcaz tamam foruma bakarım,çok sağ olun.

22 yaş ne güzel yaş öyle hepimizden küçüksün direnç olsa bile hepimizden çabuk kilo verirsin daha dinç vucudun.

Kilonu ver inşallah bi daha da alma çıkma yüksek kiloya.

Boyun kaç?

Back
X