Daha önce diyet yaptın mı?
Kilo alma sebeplerin neydi?
Dr lar insülin direnci olanlara ara öğünlü diyetler veriyo onlardan yapabilirsin.
Bazı dr larda haftada 2-3 gün aralıklı oruç yöntemine uyulabilir diyor.
Bende yaptığım zaman güzel sonuç almıştım şu an yapamıyorum ara öğünler yiyorum
Evde leslie, ebru karaduman yapabilirsin. Yerinde yürüme yada baska egzersizler yapabilirsin. İmkan varsa eliptik, pilates aletleri alabilirsin.İyi günler, önereceğiniz diyet listesi ve evde spor teknikleri var mı? Zayıflama konusunda mutlaka bunlara dikkat et veya yapmalısın dediğiniz bir şeyler varsa lütfen paylaşın,şimdiden teşekkür ederim.Berat kandiliniz mübarek olsun
Daha önce bir kere diyet yaptım, 2 senedir psikolojik rahatsızlığım ve insülin direnci yüzünden kilo aldım. Dediklerinizi araştırıcam,evde spor için ne önerirsiniz?
Kilolar yüzünden psikoloji hep bozuk oluyor zaten umutsuzluğa düşme kilo verilir mutlaka.
Evde en iyi spor evde yürüyüş programları.
Burda çok popülerdi eskiden beri lesli yapıyoruz.
Leslie sensone videoları var çokta etkili hem yağ yakmaya hem şekillenmeye.
Pandemiden beri leslinin alternatifleri de çoğaldı.
Yutubdan bulabilirsin 1 mil 2 mil videoları dene mutlaka
Kız çok güzel görünüyo eline sağlıkSizi muhteşem coco starimla tanistirayim
Sen daha neler duyucan :) çok al ver yaptık öğrendik bizde herşeyi tecrübe ettik.
Kaç yaşındaydın?
22 yaşındayım, o sayfalardan bakıcaz tamam foruma bakarım,çok sağ olun.
Bu ne ev yapimi mi bu daKız çok güzel görünüyo eline sağlık
Şundan yedim bende 2 tane babam bize getirmiş kıramadım
Akşama pilav makarna turevi yok ona gore. Bol salata ya da yogurt, sebze, et yemeği ne varsa onu yelolaxx hep kontrollü olmaya çalışıyorum seni yenmek için.
2 tane o yıvarlak şeyden 2,5 ta kandil simidi yedim babam bize almş dayanamadım başka bişey yemiyorum
Bu ne ev yapimi mi bu da
Akşama pilav makarna turevi yok ona gore. Bol salata ya da yogurt, sebze, et yemeği ne varsa onu ye
Afiyet olsunYok ya babam fırından almış simit alırken kahbe yanında çikolatam vardı 2 kare onun yerine yemiş oldum
Bende kv ye gidicem. İnşallah uygun yemek vardirÖğlen bamya yedim simitle biraz daha var onu yiycem inş çorbayla
Bende kv ye gidicem. İnşallah uygun yemek vardir
İnşallahNe varsa artık mutlaka sulu yemek olur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?