- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Sağol cnm iyiyim çok şükürSağol canım sen nasıl oldun düzeldin mi iyice?
İyi ki doğdun mutlu yıllar cnmGünaydıın iyi pazarlar
Bugün benim doğum günümO yüzden menüm bugün accuk sapıtır benden demesi
Olsun canim yarin yeni bir hafta baslangici. Ramazana 4 hafta var sanirim istersen 4 kg verebilirsin21 Mart Pazar
Kahvaltı
Yeşil peynir tereyagli 1.5 yufka
Patates kızartması
Zeytin
Peynir
Soğanlı yumurta
Domates salatalık
Ara
Tahinli pide(şerbetli tatlı)
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
Soğan piyazi
Tavuk çöp şiş ızgara
Çayla bı daha tatlı
Su 2 lt anca
Spor
1 buçuk saat yürüyüş
Utanırım belki menümle yazayım bismillah
insAllah cnm bklm aynenOlsun canim yarin yeni bir hafta baslangici. Ramazana 4 hafta var sanirim istersen 4 kg verebilirsin
Sağlıklı nice yıllara...Günaydıın iyi pazarlar
3 hafta varmis canim. Ama yine de 3 kg versen harika olmaz mi? Bence yapabilirsin. Belki şekeri tamamen kesemezsin bebegin kucuk emziriyorsunda. Ama hamur işi, pilav,makarna ve abur cuburlari keserek devam etinsAllah cnm bklm aynen
Nice yıllara canım sabah gözden kaçırmışım mesajını sanırımGünaydıın iyi pazarlar
Bende takip ediyorum o kadını meyve yasak olmaması güzel bı olay bakalım kaç kg eksi göreceksinMeyve var bunda. Meyveyle degisim kuru meyve ve onun haricinde her gün 1 tk bal olabilir. Ozge Bezirci nin bu
Olmaz mı 3kg hafiflemiş olurum ne güzel insAllah bugün aynada kendime baktım çok çok kızdım artık istediğimi rahatça giymeyi başarmanin mutluluğunu yaşamayı istiyorum karbonhidrat oranını ciddi anlamda düşürmem gerek canım haklısın3 hafta varmis canim. Ama yine de 3 kg versen harika olmaz mi? Bence yapabilirsin. Belki şekeri tamamen kesemezsin bebegin kucuk emziriyorsunda. Ama hamur işi, pilav,makarna ve abur cuburlari keserek devam et
Ben eskiden hic giyim sayfalarina bakmiyodum. Şimdi takip etmeye başladım. Simdi almicam bayram icin alıcam inşallah. Sende istemez misin 2 beden küçük elbise almakNice yıllara canım sabah gözden kaçırmışım mesajını sanırım
Bende takip ediyorum o kadını meyve yasak olmaması güzel bı olay bakalım kaç kg eksi göreceksin
Olmaz mı 3kg hafiflemiş olurum ne güzel insAllah bugün aynada kendime baktım çok çok kızdım artık istediğimi rahatça giymeyi başarmanin mutluluğunu yaşamayı istiyorum karbonhidrat oranını ciddi anlamda düşürmem gerek canım haklısın
Alalım ya insAllahBen eskiden hic giyim sayfalarina bakmiyodum. Şimdi takip etmeye başladım. Simdi almicam bayram icin alıcam inşallah. Sende istemez misin 2 beden küçük elbise almak
İyi geceler kızlar.
Bu haftasonu mesaiye gittim. Yarın da denetleme var inşallah iyi geçer.
Bugün 3 günlük oruç açtım.
9.30 kara üzüm suyu (yazdan kalma konserve)
10.30 portakal
12.30 salata
19.00 fırında baharatlı karisik sebze (brokoli Karnıbahar arpacık soğan domates kabak)
Sağol cnm iyiyim çok şükür
İyi ki doğdun mutlu yıllar cnm
Sağlıklı nice yıllara...
Nice yıllara canım sabah gözden kaçırmışım mesajını sanırım
Bende takip ediyorum o kadını meyve yasak olmaması güzel bı olay bakalım kaç kg eksi göreceksin
Olmaz mı 3kg hafiflemiş olurum ne güzel insAllah bugün aynada kendime baktım çok çok kızdım artık istediğimi rahatça giymeyi başarmanin mutluluğunu yaşamayı istiyorum karbonhidrat oranını ciddi anlamda düşürmem gerek canım haklısın
lolaxx atlamışım ben ya doğum günün kutlu olsun canım Allah sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin sevdiklerinle inşallah
Günaydınnsss
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 2806576
Haftasonu bir miktar kötü geçti çoğumuz için. Bunun için plan yapalım yazalım neler yapıcaz cumaya kadar?
oynakbasi34 Banu yoksun yine inş iyisindir.
huzurunmeraklisi Şipşak dr dedin bu ara rahatım dedin menülerin yok
Nur1835 sende hiç uğramadın bebiş
Minik Duduklu Tencere arada ses ver nasıl oldun?
Amine Busra
bengisu022
Nur1835
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
Bulamiyorum
S Seferye hatun
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
cumartesi - pazar çekimler aşırı yoğun beybisi, haftanın 5 günü menü vereyim de
hafta sonu azad edin olmasss ?
Listeme uydum de bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?