Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyetin ilk aylarında yapmamak dahs iyi bir karar değil mi?
Neyi kastettigini anlayamadim ya. Çay fasillarini diyorsan evdekilere zaten her zaman cikarmiyorum bir esim bir kizim var a diger insanlara sizde yemeyin diyemem mecburen onlar yer ben bakar. Bende yanima evden kuruyemiş kuru meyve en kötü yaş meyve alicam

Diyetin ilk ayalarında şeker orucu yapsaydın daha zor olurdu sanki onu demek istedim

Bugün misafirim vardı ne diyet kaldı ne bir şey insanın motivasyonu düşüyor, yarın yeni gün bismillah deyip başa saracagim. Bu irade zafiyeti beni bitirdi vermem gereken 37 kilo var nasıl olacak

Bugün misafirim vardı ne diyet kaldı ne bir şey insanın motivasyonu düşüyor, yarın yeni gün bismillah deyip başa saracagim. Bu irade zafiyeti beni bitirdi vermem gereken 37 kilo var nasıl olacak
Birgün sende kiracaksin o zinciri,pes etme sadece.
Benimde 25 kg kaldi 69a

37 yaşıma girdim birazcık pastasını yiyorum
Doğum gününüz kutlu olsun,sevdiklerinizle birlikte sağlıklı nice yıllara...
Bugün ben de doğum günündeydim ve maalesef diyet yok oldu,yarın da iki arkadaşım gelecek.
Bu hafta eksi ile ilgili umudum yok,artı olmaz inşallah.

Son düzenleme:
İyi geceler
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
Öğle: 1/2 lahmacun,kuru biber
Akşam: Yemedim
Sonrası: Marullu 2 etsiz çiğköfte, 1.5 börek,1 dilim pasta, karışık çerez,1 havuç,1 muz
1.5 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Yarın da benim misafirim var ve ikramlıklar olacak, umarım kendimi tutarım.

Son düzenleme:
Selamün aleyküm kizlarrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Uykusuz ve ağrılı bir gece oldu benim açımdan yine ama halimize şükür diyip yinede hazırlanıp kursa gideceğim
Nasılsa evde de otursam o ağrı olacak en azından hem ufak bir yürüyüş hemde temiz hava almış olurum
Kesin hoca gelmeseydin de der ama biraz kafam dağılsın evde daha çok sıkıntı oluyor oturdukca

Hemen bir kase musli ile tembel kahvaltımı yaptim şimdide ilaçlarımı içip hazırlanır çıkarım

Dünün menüsü

16 Mart
09.00
1 yumurta 3 yk kıyma ile omlet 5 zeytin 1 kk peynir 1 dilim ekmek 1 tk bal bol salatalık
11.00 2 incir 10 fıstık
14.00 1 kase mercimek 4 yk menemen yarım dilim ekmek
İki çatal bisk pasta
18.30 1 kase kıymalı barbunya 4 yk bulgur
1 portakal

2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…