Neyi kastettigini anlayamadim ya. Çay fasillarini diyorsan evdekilere zaten her zaman cikarmiyorum bir esim bir kizim var a diger insanlara sizde yemeyin diyemem mecburen onlar yer ben bakar. Bende yanima evden kuruyemiş kuru meyve en kötü yaş meyve alicamDiyetin ilk aylarında yapmamak dahs iyi bir karar değil mi?
Neyi kastettigini anlayamadim ya. Çay fasillarini diyorsan evdekilere zaten her zaman cikarmiyorum bir esim bir kizim var a diger insanlara sizde yemeyin diyemem mecburen onlar yer ben bakar. Bende yanima evden kuruyemiş kuru meyve en kötü yaş meyve alicam
Hay maşallah Allah hayrlı uzun ömürler versin. Doğum günü hediyesi için sana bir yasin suresi okudum. İnsaAllah yeni yılın çok güzel hayrlı saglikki huzurlu mutlu geçer37 yaşıma girdim birazcık pastasını yiyorum
Evet zor olurdu. Ama aralik ayinda tatli kacamaklarim olsada pilav makarna hiç yemedim ve 4.5 kg vermistim.Diyetin ilk ayalarında şeker orucu yapsaydın daha zor olurdu sanki onu demek istedim
Birgün sende kiracaksin o zinciri,pes etme sadece.Bugün misafirim vardı ne diyet kaldı ne bir şeyinsanın motivasyonu düşüyor, yarın yeni gün bismillah deyip başa saracagim. Bu irade zafiyeti beni bitirdi vermem gereken 37 kilo var nasıl olacak
Doğum gününüz kutlu olsun,sevdiklerinizle birlikte sağlıklı nice yıllara...37 yaşıma girdim birazcık pastasını yiyorum
Ay insaAllah canım çok teşekkür ederim sağol.Birgün sende kiracaksin o zinciri,pes etme sadece.
Benimde 25 kg kaldi 69a
Buruk geçer tahmin ediyorum. Evlatlarına sarıl sımsıkı,onlar gözünün içine bakar şimdi
Niye buruk geçiyor bir seymi kaçrdimBuruk geçer tahmin ediyorum. Evlatlarına sarıl sımsıkı,onlar gözünün içine bakar şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?