Annesini koronadan kaybetti maalesefNiye buruk geçiyor bir seymi kaçrdim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesini koronadan kaybetti maalesefNiye buruk geçiyor bir seymi kaçrdim![]()
Yaa Allah sabır versin. Mekanı cennet olsunAnnesini koronadan kaybetti maalesef
Rakibem bı hafta iyi gidiyorsunDünün menüsü
16 Mart
09.00
1 yumurta 3 yk kıyma ile omlet 5 zeytin 1 kk peynir 1 dilim ekmek 1 tk bal bol salatalık
11.00 2 incir 10 fıstık
14.00 1 kase mercimek 4 yk menemen yarım dilim ekmek
İki çatal bisk pasta
18.30 1 kase kıymalı barbunya 4 yk bulgur
1 portakal
2 lt su
Güzel menü afiyet olsun.Benim menum. Şimdi kefir içtim
Ben sekersizdeyim cok iyi gidiyor suan :)Kızlar 10 günlük sıkı bir diyet yapalım mı?? Ya da şeker orucu olabilir 10 günde çok iyi sonuç alabiliriz. @aijoo zaten başlamıştı. Ya dq çok sıkı 5 gün yapıp 2.3 gün normal sonra tekrar 5 5 be dersiniz toplamda 20 gün yapsak hepimiz en az 5 kg verebiliriz.
Rakibem bı hafta iyi gidiyorsun![]()
Hay maşallah Allah hayrlı uzun ömürler versin. Doğum günü hediyesi için sana bir yasin suresi okudum. İnsaAllah yeni yılın çok güzel hayrlı saglikki huzurlu mutlu geçer![]()
Doğum gününüz kutlu olsun,sevdiklerinizle birlikte sağlıklı nice yıllara...
Bugün ben de doğum günündeydim ve maalesef diyet yok oldu,yarın da iki arkadaşım gelecek.
Bu hafta eksi ile ilgili umudum yok,artı olmaz inşallah.
İyi geceler arkadaşlar
Şimdi yediklerimi yazmaya kalksam illa unuttuğum şeyler olucak ama şunu bilin ölçülü yedim içtim. Yarın menu paylaşabilirim inş
Doğum günün kutlu mutlu olsunBonus
![]()
Günaydın kızlar@Bonus yeni yaşın hayırlar getirsin sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum
![]()
1 yk avukudu ne ya yarım yeseydinEki Görüntüle 2803805
kahvaltım ile günaydın
2 minik yumurta ile omlet 5 zeytin 30gr eski kaşar 1 yk avokado 1 dilim ekmek çay
Rabbim sağlıkla sevdiklerinle bı ömür nasip etsin insAllah cnm tekrar vala bende yapamıyorum yaÖhö sevgili +90 hatunları iyimisiniz inşallah?
Sinsice doğum günü kutladım geldim
Neydiyoruz ben şekersize niyet edemiyorum çok zor geliyor şu an minnoş bünyem kaldırabilemez.
Ama yapanlara yapma demem.
huzurunmeraklisi dr gittin yoksun noldu acaba gel anlat
Amine Busra
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
Bulamiyorum
S Seferye hatun
huzurunmeraklisi
Evet akşamdan bulaşıklarm vardı mutfakta onları makinaya attım çayımı koydum ortalığı toparlarim o kaynayana kadar demlenirken de mutfak antre oturma odasını supursem tamamdr bugünü çamaşırlara ayircam salonda yığıldı kaldı sizler napiyosunz kızlar