• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim menum. Şimdi kefir içtim

Eklentiler

• IMG_20210317_212143_624.webp
    IMG_20210317_212143_624.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 27
Dünün menüsü

16 Mart
09.00
1 yumurta 3 yk kıyma ile omlet 5 zeytin 1 kk peynir 1 dilim ekmek 1 tk bal bol salatalık
11.00 2 incir 10 fıstık
14.00 1 kase mercimek 4 yk menemen yarım dilim ekmek
İki çatal bisk pasta
18.30 1 kase kıymalı barbunya 4 yk bulgur
1 portakal

2 lt su
Rakibem bı hafta iyi gidiyorsun 😎😎

Kızlar 10 günlük sıkı bir diyet yapalım mı?? Ya da şeker orucu olabilir 10 günde çok iyi sonuç alabiliriz. @aijoo zaten başlamıştı. Ya dq çok sıkı 5 gün yapıp 2.3 gün normal sonra tekrar 5 5 be dersiniz toplamda 20 gün yapsak hepimiz en az 5 kg verebiliriz.

Kızlar 10 günlük sıkı bir diyet yapalım mı?? Ya da şeker orucu olabilir 10 günde çok iyi sonuç alabiliriz. @aijoo zaten başlamıştı. Ya dq çok sıkı 5 gün yapıp 2.3 gün normal sonra tekrar 5 5 be dersiniz toplamda 20 gün yapsak hepimiz en az 5 kg verebiliriz.
Ben sekersizdeyim cok iyi gidiyor suan :)

Dünün menüsü
17 Mart

9.30 30 gr eski kaşar 5 zeytin bol salatalık 1 yk avakado sos 1 dilim ekmek 1 çk tereyağ 1 tk bal
11.00 3 kare bitter
13.30 4 yk ciğer bol salata 1 dilim peksimet
1 portakal
15.15 sütlü şekersiz kahve 3 incir
19.00 1 kase kereviz 2 yumurta 1.5 dilim ekmek
2 lt su

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:
Dun 3 - 4 saatlik uyku ile dolabında kurstan dönünce az uzanayim dedim ağrıyla uyumuşum :KK43: bu gece de bir iki kere uyandim gece ama şükür şu anda biraz daha iyiyim :KK66:

Tek kolla yazmak da zor oluyor Allah'tan T9 klavye var da idare ediyorum :KK66:

Kendime zor da olsa şekersiz Türk Kahvesi yaptım güne dinç başlamak için :KK66:

Bonus Bonus canım dün kurs günüydü gerçi nasılsa evde de oturuyorum bir şey olmaz dedim ama sonlara doğru ağrı fena bastırdı :( Evde ara ara buz kompresi yapıyorum da biraz soğuk etkisi ağrıyı azaltıyor daha doğrusu orada oluşan ödemin ağrısını yok ediyor ;)

Bazen Evren zayiflamami istemiyor diyorum :D tam odaklaniyorum birşeyler cikiyor ama sabır buda geçecek Allah'ın izniyle :KK68: vardır bunda da bir hayır

Hay maşallah Allah hayrlı uzun ömürler versin. Doğum günü hediyesi için sana bir yasin suresi okudum. İnsaAllah yeni yılın çok güzel hayrlı saglikki huzurlu mutlu geçer💐

Doğum gününüz kutlu olsun,sevdiklerinizle birlikte sağlıklı nice yıllara...
Bugün ben de doğum günündeydim ve maalesef diyet yok oldu,yarın da iki arkadaşım gelecek.
Bu hafta eksi ile ilgili umudum yok,artı olmaz inşallah.

İyi geceler arkadaşlar
Şimdi yediklerimi yazmaya kalksam illa unuttuğum şeyler olucak ama şunu bilin ölçülü yedim içtim. Yarın menu paylaşabilirim inş
Doğum günün kutlu mutlu olsun Bonus Bonus 😘

Günaydın kızlar 💓💓@Bonus yeni yaşın hayırlar getirsin sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum 💗💗💗

Bonus Bonus doğum günün mu bugün yeni yaşın hayırlı olsun 🤩🎉

Ben bunları görmedim mi çok teşekkür ederim 💜

Öhö sevgili +90 hatunları iyimisiniz inşallah?
Sinsice doğum günü kutladım geldim 🧘‍♀️

Neydiyoruz ben şekersize niyet edemiyorum çok zor geliyor şu an minnoş bünyem kaldırabilemez.

Ama yapanlara yapma demem.

huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi dr gittin yoksun noldu acaba gel anlat

Amine Busra Amine Busra
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
oynakbasi34 oynakbasi34
Bulamiyorum Bulamiyorum
S Seferye hatun
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
Rabbim sağlıkla sevdiklerinle bı ömür nasip etsin insAllah cnm tekrar vala bende yapamıyorum ya 😏😢 acaba oruç mu tutsam bugün dedim ama dayanamam gibi geldi Ramazan'da Rabb'im sabrını veriyor bklm bı ay bı aydır

Evet akşamdan bulaşıklarm vardı mutfakta onları makinaya attım çayımı koydum ortalığı toparlarim o kaynayana kadar demlenirken de mutfak antre oturma odasını supursem tamamdr bugünü çamaşırlara ayircam salonda yığıldı kaldı sizler napiyosunz kızlar

Evet akşamdan bulaşıklarm vardı mutfakta onları makinaya attım çayımı koydum ortalığı toparlarim o kaynayana kadar demlenirken de mutfak antre oturma odasını supursem tamamdr bugünü çamaşırlara ayircam salonda yığıldı kaldı sizler napiyosunz kızlar

Çay içiyorum ben halen daha 😌 okula gidip gelicem sonra işler inş

Back
X