• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok gecmis olsun ya üzüldüm bu kadar acı çekmene. Fizik tedavi genelde sonuc verir insallah gerek kalmaz ameliyata da

Bir de kol surekli kullaniliyor tabi isinde zor Allah yardim etsin

Sağ olasın canım ;) Gerçekten fena hele gece daha da azıyor ağrı ve resmen sabahliyorum :( devletten randevu bulamadım sadece çok uzak bir hastanede vardı eşim yol masrafı aynı kapıya çıkar buralarda uygun bir yer buluruz nasılsa dedi ;) hani bir iki gün bir şey de değil ki arkadaşından ödünç alalım arabasını birde istemiyorum da açıkçası emanet arabayla iş yapmak ;) Sağ olsun arkadaşı her zaman der al araba senin diye ama bana göre olmaz ;)

Allah'tan kızlar her işi yapıyor büyük zaten otur ben yaparım diyor ve yemekleri bile kendi yapiyor :KK68: ama hem ağrı hemde üzülüyorum sanki çocuğumu kullanıyormuş gibi oluyorum diye :(
Allah razı olsun duş alacaksan ben yardımcı olurum zorlama kendini diyor :D

Sağ olasın canım :KK66: Gerçekten fena hele gece daha da azıyor ağrı ve resmen sabahliyorum :KK43: devletten randevu bulamadım sadece çok uzak bir hastanede vardı eşim yol masrafı aynı kapıya çıkar buralarda uygun bir yer buluruz nasılsa dedi :KK66: hani bir iki gün bir şey de değil ki arkadaşından ödünç alalım arabasını birde istemiyorum da açıkçası emanet arabayla iş yapmak :KK66: Sağ olsun arkadaşı her zaman der al araba senin diye ama bana göre olmaz :KK66:

Allah'tan kızlar her işi yapıyor büyük zaten otur ben yaparım diyor ve yemekleri bile kendi yapiyor :KK68: ama hem ağrı hemde üzülüyorum sanki çocuğumu kullanıyormuş gibi oluyorum diye :KK43:
Allah razı olsun duş alacaksan ben yardımcı olurum zorlama kendini diyor :KK70:
Ne guzel boyle bir evlat yetistirmissin. İnsallah tez vakitte şifa bul

İyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Kah saat 11 de
1 kepçe kemik suyu (1 tane kemikli etli)
1 haş yumurta
1 küçük kase yoğurtlu kuru patlıcan
Akşam 5.30 gibi
1.5 kase etli kabak meftunesi
Yarım kase bulgur pilavı
Yeşillik turşu

9 gibi
Sütlü kahve
Su 2 lt civarı
Spor 4bin adım var telde 2 bin daha atarım

Slm kizlar
Haftasonu çocuklarla yalnız olunca buralara gelemedim.
Bugün de 14 Mart organizasyonumuz vardı çok yoruldum.
Hoş buldum, inşallah sağol 😌
Halâ koli açıyorum 1+1 evi taşıdım ama ne çok ıvır zıvır varmış bitmedi.bir dün yenek pişirebildim daha, dışarı işi çok olduğu için yemek vakitleri hep dışarda geçti.
Artık evde düzenli yemek yapmaya başlıyorum inşallah
Kız geleli 2 gün oldu daha ne oldu da banlandin
Ben yeni topik açtım sizleri de etiketledim. Hic biriniz gelmediniz, etiket mi gitmedi anlamadim yoksa gelmek mi istemezdiniz selam verseniz yeterdi 😅🥰

Şuracıga öncesi sonrasi resimlerimi birakayim. Son resimler bugün
Cumaya kadar olan bildirimlere baktım etiketin gelmemiş cnm. Hayırlı olsun cnm topigin
Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı günler :KK66:
Cumadan beri fenalardayim :KK43: Omuzumun ağrısı gün geçtikçe beter oldu hatta iki gecedir sabahliyordum ağrıdan :KK61:sabah eşim hemen hastaneye götürdü beni sağ olsun :KK66:
Bana kalsa masraf çıkmasın diye az daha beklerdim ama kalayi yiyince hiç itiraz etmeden gittim tabi :KK70:

Maalesef kemigimde yamukluk varmış :KK43: çarpmaya bağlı olabilir yada doğuştan dedi ama doğuştan olduğunu sanmam yoksa çok daha evvel sıkıntı yaratirdi dedi :KK66: yamukluk yüzünden diğer kemiğe baskı yapıyor ve kaslarda suruntumeye bağlı incelme oluşmuş.
Kortizonlu iğne yapılmıştı geçmişte dediğimde ben tavsiye etmem ancak ağrıyı öteler ve durumu daha kötü hale getirir dedi :KK66:
4 tane ilaç verdi bir tane de Krem birde fizik tedavi tavsiyesinde bulundu ama bu da gecirmezse kesinlikle ameliyat şart dedi :KK43:

Fazla yormak da yasak şimdilik :KK43: zaten ara ara sağ kolum komple uyuşuyor parmaklara kadar.
Şimdilik hemen ilaçlara başlıyor ve uygun fizik tedavi yapan yer arayacağım insallah gerek kalmaz ameliyata

Geçmiş olsun cnm

Günaydın 🌼

Eklentiler

• IMG_20210221_133512_549.webp
    IMG_20210221_133512_549.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 23
Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:
İlaçlar sayesinde 3 günün sonunda ilk kez deliksiz uyumuşum :confused: kendime geldim
Gerçi sabah yine ağrı ile uyandim ama binada şükür :KK66:

Eşimle büyük kız eksikleri almaya çıktılar bende o arada kahvemi içiyorum :KK66: anam tek elle yazmak da ne zormuş :KK43: ama yinede buna şükür ne diyeyim :KK66:

Bugün ailecek bir beslenme programı hazırlayacağız :KK66: Hareketlerim kisitlaninca kızım hepimize uygun ama sadece sağlıklı şeyler yapalım ki en azından sen kilo vermeye devam et bizde sana uyalım dedi :KK66: onunda esiminde kilo vermesi lazım :KK66:
Bol bol sıvı da tuketeyim de omuzda oluşan ödem de daha çabuk iyileşsin

Kararlıyım kızlar bu yaz 70li kg larlarda olacağım. Hedefim 75
İnanki imkansiz degil. Hele sporla desteklersen. Az önce birinin instagram sayfasina baktim. 1 ay da 7 kg vermiş. Ama yok boyle bir incelme. 1 ay oncesine videolarda cekmis yani kendisi yüzü falan da belli. Hafta da 6 gün eliptik yapmiş 1 er saat. Ama super incelme var

Bugün ailecek bir beslenme programı hazırlayacağız :KK66: Hareketlerim kisitlaninca kızım hepimize uygun ama sadece sağlıklı şeyler yapalım ki en azından sen kilo vermeye devam et bizde sana uyalım dedi :KK66: onunda esiminde kilo vermesi lazım :KK66:
Bol bol sıvı da tuketeyim de omuzda oluşan ödem de daha çabuk iyileşsin
Bu cok güzel birşey. Benim eşimde benle diyet yapsa bir bu kadar daha verirdim. Diyete basladiktan sonra tatli getirip duruyordu. Cok şükür birakti bu ara. Zaten o da gecen yila gore kg aldi en az 7 kg

Back
X