Kacamaklara hic takilma toplamda 16 kg vermissin nerdeyse 75 olmak uzeresin. Kendini suclu hissedip sakın diyetten cikma. Kacamak hepimizin hayatinda varGünaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 80
Bu hafta: 79.5
Giden:0.5
Toplam giden: 16.2
Hedef: 65
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 102. 0
Bu hafta 101.4
Benim tartim da bura da hayirli cumalar
Günaydınn
Muhtemelen güzel bir eksiyi dün bozdum.
Bildirim 125
Giden -0.2
Bugünkü bildirimim
Geçen hafta 90.90
Bıgün 91.40
Fark artı 500 gram
Haftaya 89 görme hedefi koyuyorum
Günaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 80
Bu hafta: 79.5
Giden:0.5
Toplam giden: 16.2
Hedef: 65
Merhabalar
kilo bildirimim 111.7
artım var ama ne kadar bilmiyorum 500 gr kadar herhalde
Benim kilo bildirimim 90, 300 yani artidayim.
Bugünki menüm sabah bir dilim ekmek 4 YK melemen 4 zeytin yeşillik. 1tk tahin pekmez. Öğlen yulaf yoğurt. Akşam karnı bahar 8 kaşık. Buraya şimdiden yazıyorum.
Yazdım artık yiyemem yalan olmasın diyerek kendimi frenliyorum
Çoğu kişi ekside kızlar tebrik ederimSlm kizlar
İşteyim bildirim yapıp kaçayım
Aksam uğrarım inşallah
Geçen hafta 100.4
Bugün 98.65
Fark -1.75
MasaAllah barekallah hasibecigim tebrik ederim sen kazandınSlm kizlar
İşteyim bildirim yapıp kaçayım
Aksam uğrarım inşallah
Geçen hafta 100.4
Bugün 98.65
Fark -1.75
Maşallah istikrarlı gidiyorsun. Ara sıra yaptığın kaçamaklarla kendini üzme.Hayatımız boyunca olacak onlar. Önemli olan yönetebilmek ki bence iyi yönetiyorsun.
Teşekkürler, evet arada kaçamak oluyor ama yok bozmuyorum,yine kaldığım yerden devam.Kacamaklara hic takilma toplamda 16 kg vermissin nerdeyse 75 olmak uzeresin. Kendini suclu hissedip sakın diyetten cikma. Kacamak hepimizin hayatinda var
Hayırlı olsun yeni yerinizHayırlı cumalar kızlar
Ben bir yıllık izine çıkıyorum diye gittim gelemedim,hepinizden özür diliyorum.
Eş durumu tayini için başvurmuştum tam Van'a geri döndüm tayin açıklandı,, çok şükür Ankara'ya tayinim çıktı, taşınma işleriyle uğraştık.ankaraya geleli 4 gün oluyor çalışacağım hastane falan belli oldu, inşallah pazartesi burada işe başlıyorum.
Hiç diyet yapamadım haliyle ama artık düzenli hayata adapte olup her şeyi yoluna koymam gerekiyor.bonus hakkını helal et,evet yazabilirdim bir bildirim yapabilirdim ama yapamadım
Neyse ki akşamla dengelemişsinSabah 7 de yumurta yedim. 1 dilim ekmekle.
Oglen kendimi kaybedip epey buskuvi yedim
Sonra yesilcay,turk kahvesi
Aksam dunku sebzelerden, yoğurt ve salata. Dukkani kapadim bugün
Birsey yemedim şuan evdekiler kahve saati yaptiNeyse ki akşamla dengelemişsin
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsunHayırlı olsun yeni yeriniz
Evet cnm çok şükür. Sen ne zaman nick değiştirdin farketmemisim gözümden kaçmış. Dün gelememistim o zaman mi acabaOh 9lara hosgeldin hasibecim :)
Hayırlı olsun cnm yeni yerinHayırlı cumalar kızlar
Ben bir yıllık izine çıkıyorum diye gittim gelemedim,hepinizden özür diliyorum.
Eş durumu tayini için başvurmuştum tam Van'a geri döndüm tayin açıklandı,, çok şükür Ankara'ya tayinim çıktı, taşınma işleriyle uğraştık.ankaraya geleli 4 gün oluyor çalışacağım hastane falan belli oldu, inşallah pazartesi burada işe başlıyorum.
Hiç diyet yapamadım haliyle ama artık düzenli hayata adapte olup her şeyi yoluna koymam gerekiyor.bonus hakkını helal et,evet yazabilirdim bir bildirim yapabilirdim ama yapamadım
Teşekkür ederim cnm. Hastalık durumları olmasaydı sen de iyi gidiyordun. Allah sağlık sıhhat versin gerisi bir şekilde olur gider.MasaAllah barekallah hasibecigim tebrik ederim sen kazandın. Sen bazı günler oruç açlık vs diyorsun ya o nasıl oluyor?
Aclikta su varmı? Yani doğru anladıysam haftada 36 saat aç kalıyorsun. Diğer hafta 72 saat doğrumuSlm kizlar.
Bugün mesaiye kaldım yine. Aksam yemeğini hastanede yedim.
Sabah işe gitmeden önce salata yaptım 2 kaba paylaştırın. Birini öğle birini akşam yerim diye.
10da 7 hurma yedim. 12bucukta salata yedim. Yarısını anca yiyebildim cigne cigne çenem ağrıdı. Kalan yarısını da akşam yedim. Tencere yemeği olmayınca saat 21.30 gibi acıktım ama yapacak bir şey yok azıcık sabır. Hiç acmadigim salatami geri getirdim içinde soğan ve tuz yoktu, domateste yoktu sulandıracak. Tuppera koymuştum. Bozulmaz bunuda yarın yerim yanında tavuk yaparım dedim
Uykum var her an uyuyabilirim..
Evet cnm çok şükür. Sen ne zaman nick değiştirdin farketmemisim gözümden kaçmış. Dün gelememistim o zaman mi acaba
Hayırlı olsun cnm yeni yerin
Teşekkür ederim cnm. Hastalık durumları olmasaydı sen de iyi gidiyordun. Allah sağlık sıhhat versin gerisi bir şekilde olur gider.
Ben bir sistem uyguluyorum. Apayrı yaşam sistemi diye. Burada 36 saatlik ve 72 saatlik açlık oruçları (şifa oruçları) yapılıyor. 4. 36 saatlik orucumu tuttum. Haftaya ve bir sonraki haftaya 2 tane 72 saatlik oruç beni bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?