Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gözünüz aydın :)

bengisu022 rakibeemm nerdesin?yine iyisin eksiymiş gibi hissetmiyorum şu an.
Bendeki durumda buu gördüğün gibi ezileceğim vee ezer yaniii Minik Duduklu Tencere yemek yemeden yaşamanın yolunu bulmuş

Cok guzel bir haber. İnsallah onları da verir hemen. Eşin işe başladi mi

Çok teşekkür ederim canım maalesef şimdilik başlamadı ama mezun olup açık liseye kayıt olduğu an hemen iş Garanti iş alımını yapan müdür haber bekliyor hatta

Baya kilo verdin diye bir rehavet mi oldu?
Hiç sormayın, çok kötü oldu.Yemeyim desem de maalesef irademe sahip çıkamadım.Ucundan kıyısından derken çok kalorili şeyler yemişim.Bugün de az devam etti.Evde olmaması lazım ama gelenler ve evde yaşayanlara mecburen yapılıyor.

Yarin yeniden başla, hepimiz o yollardan geciyoruz

Merhabalar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1/2 poğaça, 1 lokma börek,1/2 dilim kek,çaylar(dün kaldığı yerden devam)
Akşam: 1 zeytinyağlı enginar,2 yemek kaşığı süzme yoğurt,kuru biber
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Aclikta mantıklı değil aksama tutman lazim kendini. Sağlıklı seyler ye aksam
Yedim canım en son 20:30 da bir elma avuç içi kadar ceviz yedim ama açım yanii.
eve yeni geldim neyse bu akşam uyuyabilirsem sen nasıl şekersiz beslenmek istiyorsan bende akşam 7 den sonra bişey yemek istemiyorum bakalım şu düzeni ne zaman kurabileceğim

Hayırlı olsun. Darısı diğer iki derse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…