- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapalim şu işi. Ama birimiz birakirsa domino taşı gibi dagiliriz Allah muhafazaŞeker orucuna mı ben de bu aralar düşünüyorum
Ben eskiden diyodum ya ekmek yerine pilav yerim makarna yerim ne olacak. Kalori ayni hesaba gelir falan diyodum. Ama oyle olmuyor. Serbest gün ilan ettigin an sadece o kiloyu korumak oluyor. Diyet ya da saglikli beslenme dediysek bunlara yer yok hayatimizda..Ben bugün oruç tuttum. Bı hafta çok dengesizdim. Yarından hç umudum yok. Ama kendime bazı kurallar koyup uymam lazım. Ciddi şekilde rahatsz oluyorum tartıda yüksek rakam görmekten. Buraya ilk geldiğimde haftaiçi dikkat ediyordum haftasonu serbest şekilde iyi oluyordu ayda 3 kg falan da gitmişti o dönem.15.kg civarı vermiştim.
9 lara az kalmış, haftaya dikkat edersen 99.9 gelir benceHayırlı cumalar
Geçen hafta 102. 0
Bu hafta 101.4
Tebrikler rakibem yendin beni. Bu hafta ciddi yarışa var msnGünaydınn
Muhtemelen güzel bir eksiyi dün bozdum.
Bildirim 125
Giden -0.2
Bende başlamak istiyorum sizinle. Oğlum ateşlendi kayınvalidemlere gitdik derken diyet bozuldu yineMaviş bende senle şekersize başlim
Oh 9lara hosgeldin hasibecim :)Slm kizlar
İşteyim bildirim yapıp kaçayım
Aksam uğrarım inşallah
Geçen hafta 100.4
Bugün 98.65
Fark -1.75
VarıımmmmTebrikler rakibem yendin beni. Bu hafta ciddi yarışa var msn
Maşallah istikrarlı gidiyorsun. Ara sıra yaptığın kaçamaklarla kendini üzme.Hayatımız boyunca olacak onlar. Önemli olan yönetebilmek ki bence iyi yönetiyorsun.Günaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 80
Bu hafta: 79.5
Giden:0.5
Toplam giden: 16.2
Hedef: 65