• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bugün oruç tuttum. Bı hafta çok dengesizdim. Yarından hç umudum yok. Ama kendime bazı kurallar koyup uymam lazım. Ciddi şekilde rahatsz oluyorum tartıda yüksek rakam görmekten. Buraya ilk geldiğimde haftaiçi dikkat ediyordum haftasonu serbest şekilde iyi oluyordu ayda 3 kg falan da gitmişti o dönem.15.kg civarı vermiştim.

Ben bugün oruç tuttum. Bı hafta çok dengesizdim. Yarından hç umudum yok. Ama kendime bazı kurallar koyup uymam lazım. Ciddi şekilde rahatsz oluyorum tartıda yüksek rakam görmekten. Buraya ilk geldiğimde haftaiçi dikkat ediyordum haftasonu serbest şekilde iyi oluyordu ayda 3 kg falan da gitmişti o dönem.15.kg civarı vermiştim.
Ben eskiden diyodum ya ekmek yerine pilav yerim makarna yerim ne olacak. Kalori ayni hesaba gelir falan diyodum. Ama oyle olmuyor. Serbest gün ilan ettigin an sadece o kiloyu korumak oluyor. Diyet ya da saglikli beslenme dediysek bunlara yer yok hayatimizda..

Çünkü beyaz ekmekle tahilli ekmeklerinde kalorisi ayni. Fakat beyaz ekmek daha cabuk aciktiriyor. Ayni sekilde pirinc makarna türevleri de oyle. Tatlı, şeker de oyle. Yedikce yiyesin geliyor vucut onu istiyor.

Kg vermede serbest gün olmuyor anca koruma da. Benim kendimce dusuncem bu yönde

Benim tartim da bura da hayirli cumalar 💮

Eklentiler

• IMG_20210312_083425.webp
    IMG_20210312_083425.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 22
Tebrikler rakibem yendin beni. Bu hafta ciddi yarışa var msn
Varıımmmm😍
Günaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 80
Bu hafta: 79.5
Giden:0.5
Toplam giden: 16.2
Hedef: 65
Maşallah istikrarlı gidiyorsun. Ara sıra yaptığın kaçamaklarla kendini üzme.Hayatımız boyunca olacak onlar. Önemli olan yönetebilmek ki bence iyi yönetiyorsun. 😊😊😊

Back