• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:
Dün gece çok şükür sonunda eşimin sınav sonuçları açıklandı:KK71: bütün derslerden geçmiş nasıl sevindik anlatamam :halay:
Kaldı mezuniyete iki ders onlarında ay sonunda sınava girip verir inşallah :KK68:

Bende hemen keyif kahvemi kaptigim gibi kendimi buraya attım hazır kızlarda derslerine girince :KK66:
Hepimiz için bol eksili bir gün olur inşallah... Aminnnn
gözünüz aydın :)

Çok fena giriş yaptim bugün diyete :KK70:

Sabah bir avuç çiğ kuruyemiş ile bir kase yoğurt yedim ilacımı erken icebilmrk için

Öğlen iki galeta ile bir kase tavuk suyuna çorba 😌

Akşam brokoli ve yoğurt düşünüyorum inşallah ...

74FRIDA 74FRIDA ezecegim :rolleyes:

bengisu022 bengisu022 rakibeemm nerdesin?yine iyisin eksiymiş gibi hissetmiyorum şu an. 😏
Bendeki durumda buu gördüğün gibi ezileceğim vee ezer yaniii Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere yemek yemeden yaşamanın yolunu bulmuş :confused:

:confused: Cok guzel bir haber. İnsallah onları da verir hemen. Eşin işe başladi mi

Çok teşekkür ederim canım 😍 maalesef şimdilik başlamadı ama mezun olup açık liseye kayıt olduğu an hemen iş Garanti ;) iş alımını yapan müdür haber bekliyor hatta :KK68:

Aksam yemeği 😍

Eklentiler

• IMG_20210311_181856.webp
    IMG_20210311_181856.webp
    62 KB · Görüntüleme: 30
Baya kilo verdin diye bir rehavet mi oldu?
Hiç sormayın, çok kötü oldu.Yemeyim desem de maalesef irademe sahip çıkamadım.Ucundan kıyısından derken çok kalorili şeyler yemişim.Bugün de az devam etti.😑Evde olmaması lazım ama gelenler ve evde yaşayanlara mecburen yapılıyor.

Hiç sormayın, çok kötü oldu.Yemeyim desem de maalesef irademe sahip çıkamadım.Ucundan kıyısından derken çok kalorili şeyler yemişim.Bugün de az devam etti.😑Evde olmaması lazım ama gelenler ve evde yaşayanlara mecburen yapılıyor.
Yarin yeniden başla, hepimiz o yollardan geciyoruz

Merhabalar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1/2 poğaça, 1 lokma börek,1/2 dilim kek,çaylar(dün kaldığı yerden devam😑)
Akşam: 1 zeytinyağlı enginar,2 yemek kaşığı süzme yoğurt,kuru biber
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Aclikta mantıklı değil aksama tutman lazim kendini. Sağlıklı seyler ye aksam
Yedim canım en son 20:30 da bir elma avuç içi kadar ceviz yedim ama açım yanii.
eve yeni geldim neyse bu akşam uyuyabilirsem sen nasıl şekersiz beslenmek istiyorsan bende akşam 7 den sonra bişey yemek istemiyorum bakalım şu düzeni ne zaman kurabileceğim

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:
Dün gece çok şükür sonunda eşimin sınav sonuçları açıklandı:KK71: bütün derslerden geçmiş nasıl sevindik anlatamam :halay:
Kaldı mezuniyete iki ders onlarında ay sonunda sınava girip verir inşallah :KK68:

Bende hemen keyif kahvemi kaptigim gibi kendimi buraya attım hazır kızlarda derslerine girince :KK66:
Hepimiz için bol eksili bir gün olur inşallah... Aminnnn
Hayırlı olsun. Darısı diğer iki derse.

Back