NASIL YANİİİ tatlı isteğini kesicek tarifler mi topluyorsunKendimi hazirlamaya calisiyorum alternatif tatli tarifleri topluyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NASIL YANİİİ tatlı isteğini kesicek tarifler mi topluyorsunKendimi hazirlamaya calisiyorum alternatif tatli tarifleri topluyorum
gözünüz aydın :)Selamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece çok şükür sonunda eşimin sınav sonuçları açıklandıbütün derslerden geçmiş nasıl sevindik anlatamam
Kaldı mezuniyete iki ders onlarında ay sonunda sınava girip verir inşallah
Bende hemen keyif kahvemi kaptigim gibi kendimi buraya attım hazır kızlarda derslerine girince
Hepimiz için bol eksili bir gün olur inşallah... Aminnnn
Hayir isteği kesecek birsey yok alternatif tarifler topluyorum :)NASIL YANİİİ tatlı isteğini kesicek tarifler mi topluyorsun![]()
Çok fena giriş yaptim bugün diyete
Sabah bir avuç çiğ kuruyemiş ile bir kase yoğurt yedim ilacımı erken icebilmrk için
Öğlen iki galeta ile bir kase tavuk suyuna çorba
Akşam brokoli ve yoğurt düşünüyorum inşallah ...
74FRIDA ezecegim
![]()
Bendeki durumda buu gördüğün gibi ezileceğim vee ezer yaniii
Aclikta mantıklı değil aksama tutman lazim kendini. Sağlıklı seyler ye aksamBende perşembe açlığı yapıyorum akşama evde patlamam umarım, gerçi bir günlük dikkat etmekten nolur bilmem![]()
Cok guzel bir haber. İnsallah onları da verir hemen. Eşin işe başladi mi
İnsallah hayirlisiyla olurÇok teşekkür ederim canımmaalesef şimdilik başlamadı ama mezun olup açık liseye kayıt olduğu an hemen iş Garanti
iş alımını yapan müdür haber bekliyor hatta
![]()
Hiç sormayın, çok kötü oldu.Yemeyim desem de maalesef irademe sahip çıkamadım.Ucundan kıyısından derken çok kalorili şeyler yemişim.Bugün de az devam etti.Baya kilo verdin diye bir rehavet mi oldu?
Yarin yeniden başla, hepimiz o yollardan geciyoruzHiç sormayın, çok kötü oldu.Yemeyim desem de maalesef irademe sahip çıkamadım.Ucundan kıyısından derken çok kalorili şeyler yemişim.Bugün de az devam etti.Evde olmaması lazım ama gelenler ve evde yaşayanlara mecburen yapılıyor.
Aslında cuma ya da cumartesi biraz serbest davranıyordum ama bu sefer olmadı,erken oldu,tam da tartı öncesi.Yarin yeniden başla, hepimiz o yollardan geciyoruz
Yedim canım en son 20:30 da bir elma avuç içi kadar ceviz yedim ama açım yanii.Aclikta mantıklı değil aksama tutman lazim kendini. Sağlıklı seyler ye aksam
Şeker orucuna mı ben de bu aralar düşünüyorumMaviş bende senle şekersize başlim
Hayırlı olsun. Darısı diğer iki derse.Selamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece çok şükür sonunda eşimin sınav sonuçları açıklandıbütün derslerden geçmiş nasıl sevindik anlatamam
Kaldı mezuniyete iki ders onlarında ay sonunda sınava girip verir inşallah
Bende hemen keyif kahvemi kaptigim gibi kendimi buraya attım hazır kızlarda derslerine girince
Hepimiz için bol eksili bir gün olur inşallah... Aminnnn