Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Açıkcası eşim şu ara çalışmıyor :KK43: daha doğrusu bayadır işsiz sadece arada bir arkadaşına yardıma gidiyordu boşta kalmamak biraz harçlık çıkarmak için o yüzden şu an istesem de Online Psikoloğa para vermem pek mümkün değil :KK43: En azından pandemi biraz daha hafiflerse devlet hastanesine gideriz diye düşündüm :KK66:

Sırf işsizlik yüzünden açık öğretim Ortaokuluna yazıldı :KK70: Eşimin kuzeninin eşi sağ olsun iş ayarladı ama normalde lise mezunundan aşağısında birini işe almıyormuş çalıştığı yer ama sağ olsun eşimle online görüşmeyi yapan müdürü damada valla sizin dayı beyi kesinlikle çok isterim ama en azından liseye açıktan da olsa kaydı olsun demiş :KK66: bizimki de o yüzden şimdi önce ortaokulu bitirip liseye kayıt olacak :KK66:
Anladım inşallah tez zamanda çözülür.🙏 Belediyeleri de bir araştırın derim bazı belediyeler ücretsiz terapi hizmeti veriyor, hatta online tercihi de var bazılarında diye biliyorum. 😊

Ben de menümü yazayım.

10.00 2 yumurta ile mantarlı omlet 5 zeytin 2 kk peynir 60 gr füme 1 dilim ekmek salatalık

12.00 3 kare çikolata amerikano

15.00 5 yk kıyma 1 kase salata 1 dilim ekmek

18.15 10 badem 3 incir

20.30 1 tabak kıymalı kereviz 3 yk yoğurt yarım dilim lavaş

2.5 lt su

Açıkcası eşim şu ara çalışmıyor :KK43: daha doğrusu bayadır işsiz sadece arada bir arkadaşına yardıma gidiyordu boşta kalmamak biraz harçlık çıkarmak için o yüzden şu an istesem de Online Psikoloğa para vermem pek mümkün değil :KK43: En azından pandemi biraz daha hafiflerse devlet hastanesine gideriz diye düşündüm :KK66:

Sırf işsizlik yüzünden açık öğretim Ortaokuluna yazıldı :KK70: Eşimin kuzeninin eşi sağ olsun iş ayarladı ama normalde lise mezunundan aşağısında birini işe almıyormuş çalıştığı yer ama sağ olsun eşimle online görüşmeyi yapan müdürü damada valla sizin dayı beyi kesinlikle çok isterim ama en azından liseye açıktan da olsa kaydı olsun demiş :KK66: bizimki de o yüzden şimdi önce ortaokulu bitirip liseye kayıt olacak :KK66:

Allah hayırlı kapı hayırlı kazanç versin banu inşallah

Selamlar kızlar
3 gün boğazımı tuttum 3 kg gitti. Öyle sıkı bı diyette yapmadım. Sonraki gün bı boşluk hissi yaşadım nasılsa veriyorum dedim ve başladığım yere geri döndüm. Bugün tartilmadim. Geçen hafta pazartesi 88 di Çarşamba 84.9 du bakalım bugün yine biraz çabaladım neler olacak göreceğiz

İyi geceler kızlar

Haftasonu ugrayamadim umarım hepiniz iyisinizdir.

Bugün orucluydum bir şey yemedim yarın sabah acicam orucu. Hala ara sıra gıcık ve öksürük oldugu için oruca değil açlığa niyet ettim. Ara ara şu yudumlayabilmek için

Haftasonu kahvaltilarim aynıydı. Yumurta zeytin peynir domates salatalık fındık. Arada kahve. Cumartesi akşamı fırında kiremitte somon fumeli karışık sebze (Karnıbahar, brokoli, arpacik soğan, cerry domates). Pazar akşamı ızgara köfte, salata ve yoğurt

Cuma 100.2ydim. haftasonu doksanlari gorurum diye düşünüyordum ama nasip olmadı haftasonu artidaydim pazartesi de +1 geldim. Yememe dikkat ettim ama haftasonu çok az su içtim ondan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Hayırlısı demekki daha doksanlar vakit var.

pek keyfim yoktu canım. canım yazmak istemedi. o yüzden girmedim.
sen nasılsın nasıl gidiyor diyet?
İyi çok şükür canım devam ediyorum.
Daha iyiyim cnm çok şükür öksürüğüm de azaldı baya
Bu arada bugün benim doğum günüm :KK70: 41 oldum :KK70:
Evdekiler kutlamadigina göre kesin var bir hesapları :KK70:
Normalde markete gitmeye üşenen kızlar tuvalet kağıdı bahanesiyle çıktılar :KK70:
Mutlu yıllar cnm ❤️

Benimki halinden çok memnun :KK70: Okulu Esenyurtta ve evden gitmesi için hem 3 vesait hemde 1.5 saat yol kat ettiği için Pandemi yüzünden günlerce sıkıntı yaşadı ya açılırsa diye :KK43: hatta en son açıklanacağına bir gün kala Allah'ım açılmasın valla 3 gün oruç tutacağım dedi :KK70:
Zaten titizken daha beter oldu hatta bana göre OKBli :KK43: Şu pandemi biter bitmez artık bir psikoloğun yolunu tutmamız farz oldu :KK66: Allah'tan oda farkında da gitmeye razı :KK66:

Babamız Korona olduğunda daha beter azdı o temizlik hastalığı :KK66: hala da ödü kopuyor mecbur kalıp dışarı çıkma durumu olunca
Hiç ertelemeden tedaviye başlayın canım.bu korona bu durumu daha da ilerletti maalesef. Bir tanıdığım bu hastalığın en ileri boyutunda dr çok geç kalmışsın tedaviye demiş. Düşün bu sebepten evlenmemiş. Şu anda tek başına bir yere şehir dışına çıkması mümkün değil. Adam para kullanamıyor. Esnaflar bunu tanıyor borç alıyor ay başında bir arkadaşı ödeme yapıyor. Yani çok kötü durumda şimdi. Kendine çok kızıyor keşke en başında fark ettiğim an gitseydim doktora diyor. Valla canım ayrıntılı yazdm erkenden müdahalesi tedavisi çok basit geç kalmayın.ben bir defa araba sürerken yolda gördüm eşim alalım dedi. adamı arabama aldım bin pişman oldum.ineceği yere geldi inemedi arabadan kapıyı açtı kapattı açtı kapattı tam 30dk boyunca:KK43:

Benim bugünkü menüm karışıktı ama yazaym

Kah 1 d ekmek yarım çörek
7.8 zeytin 2. 5 yumurta (kalanlar)
Yeşillik dom
Ara yarım kurabiye kahve
Fındık

Öğlen
Mercimekli köfte
Kereviz turşu
Ara 1 elma 1 parça cevizli sucuk

Akşam yoğurt
Taze fasulye
1.2 kaşık pilav
Yarım bisküvi 1 minik lokum

Aklıma gelen bunlar. Ne kadar çok yemişim haberim yok

Günayydın 💙

5868455916831c6758cfb7461962af6f.jpg

Allah sizi inandırsın menü yazmadığım zaman az yiyorum ne zaman menü yazcam desem o gün doymuyorum.

Hep diyet lobisinin oyunları.

Ara öğün yaptım şimdi kayısı ve cevizle hemen bi tabloya bakim az bi vaktim varken

26 Şubat tablosu. Fark yerinde yazan herkesin 5 şubattan beri bugüne kadar olan farkı. 3 haftalık yani.

ben lolax ve fit aferin bize yani diyet grubunda kilo almışız.

Fit mutlu anne Fit mutlu anne sen +2 dedin diye 5 şubata 2 ekledim.

nisan34 nisan34
bengisu022 bengisu022 bildirimleriniz yoktu siz bari yapmayın

dimaze3800 dimaze3800 ve @Matmatass bildirim yapmadınız zahmet edip gelip ben gelemiyorum bu ara diyemediniz.

İnsan gelemez gelmek istemez anlarım hiç bişey demiyorum tabi ama bi haber vermek bu kadar zor değil.
Ben tablo gecikti diye 3 hafta geri gidip pc başında uğraşıyorum size de bi mesaj zor değil.

Bide noluyor önemsediğiniz biri kafasına göre gidiyor kaç hafta bide geliyor bişey bile yazmıyor başka yerde okuyorsunuz hoş olmuyor samimi hiç olmuyor neyse uzatmim lütfen haber verin emi :KK200:

:KK200:+90 GRUBU AYLIK KİLO TABLOSU:KK200:
LİSTEDEKİLERBAŞLANGIÇ 26 ŞUBATFARK5 MARTFARK12 MARTFARK19 MARTFARK26 MARTAYLIK FARK
Bonus Bonus 110109,5+1,5
Aijoo Aijoo 11196-1,7
lolaxx lolaxx 126.4+0,9
bengisu022 bengisu022 92
oynakbasi34 oynakbasi34 113,6-2,7
74FRIDA 74FRIDA 111,3-0,3
nisan34 nisan34
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne 84,7
misafir1001 misafir1001 95,780,6-2,1
S Seferye hatun 9190,2
Fit mutlu anne Fit mutlu anne 90,789,9+2
Bulamiyorum Bulamiyorum 110,9100,2-6