Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kapi gibi gacidir o yumrukla tekmele kirilmaz rahat ol :)))
herüfü gelmistir onu doyurayim derken dalmistir yine masadakilere..
ben yazdım ne olduğunu anlamadım bu karıık :1shok:ne bende anlamadım pahalı değil demek istemiştim :roflol: bak bu marka ve modeller"Babyliss S320E Yağ Ve Su Ölçer Tartı Tartı" Sunny AT 703 veya 704 biri daha pahalıydı galiba birde Felix FL566 Morale Yağ ve Su Ölçer Digital Banyo Baskülü bu benim aldığım gayette şık bilmem yardımcı olabildimmikaydirigubbakcemile5
ya sorma yaaa bu hafta başından berii önlenemezz bir yeme istegi iimde
nerdeyse çatlayana kadar yiyorum engel olamıyorumnoldu anlamadım yaa
ay ayaklaninca bi tartiliyormusum .. 69 :roflol:
sevincten aglarum sanursam :)
saka bi yana babama bir koca kutu dondurma aldirdim .. internette okudum iyi geliyormus iltihapa..
anamda sabah beri cay corba gidim gidim bogazima sokuodu.
meger onlar bakterilerin üremesine sebep oluyomus D
saka bi yana babama bir koca kutu dondurma aldirdim .. internette okudum iyi geliyormus iltihapa..
cumartesi sabah 4 te efenin altini degistirdim mamasini verdim .. azicik koklastik sarildik uyuduk. babasi gece vardiyasindan 7 de geldi efeyi yatagina koydu. bende 9 bucukta bi uyandim .. hickira hickira agliyorum .. kimildayamiyorum.yutkunamiyorum .. allahim kabus mu bu dedim..
telefon bereket yanimda .. görümcemi aradim .. esim kendine gelemio acamiyordu kendisini .. cok agir uyukusu.. hele birde calisti gece.görümcem geldi aldi efeyi. esimde beni nöbetci dr a götürdü.2 ilac verdi .. fayda etmedi.ertesi gün baska dr derken 4 dr dolastim hic birinin yazdigi ilac ayda etmedi.
ben su gün oldu daha bisey yemis icmis deilim kizlar. 4 gündür yutkunamiyorum .. bademciklerim iltihaplanmis .. saat basi atesim 39 a cikiyor. ilac aliyorum iniyor.ayaga kalkamiyorum .en sonunda esim dayanamamis geldi dün aksam beni toparladi hastaneye götürdü. bos yatak olmadigindan tedavide kullandiklari antibiyotigi elimize verdiler.´fayda etmezse gelin dediler.yalvara yalvara uyku hapi istedim .. cünkü yutkunmamak icin 70 saattir zorla uyumaya calisiyordum ve artik gücüm kalmamisti.
dogumdan daha kötü birsey yok diyordum ama en azindan o 5 saat de bitmisti .. 4 gün oldu ben hala ayaga kalkamiyorum .. allah kimseyi bu hallere düsürmesin .
beni merak eden .. soranlara tesekkür ederim. en yakin zamanda ayaklanirim insallah.
teşekkür edrim canım.baktım hemen netten.güzelmiş.valla alrımda fazla tartar kesin moralim bozulur diye korkuyorum:tomato:
citolüm en azimlilerimizdensin.hakim ol kendine.örnek olma niyet bozcaklarakaydirigubbakcemile3
aşikitocum geçmiş olsun......dondurma işi hoşuma gitti.özellikle yiyceksen bari ekmek kadayıflı cardoor gibi olanlardan ye nası olsa şifa için dimikaydirigubbakcemile3
inşlh düşmüş olursun 60 lılara.merakla bekliyorum sonuçu.
Selam kızlaaaarrr ben diyetten vazgeçmek durumundayım Pazar günü hamile olduğumu öğrendim. Kendinize iyi bakın Allah'ın izniyle sağlıklı bişekilde doğum yapıp tekrar aranıza dönmek istiyorum.Daha da kilolu şekilde :tomato: öptüm hepinizi Şeniz
kızlar içim çok sıkılıyo ....niye acaba..Allah hayır etsin....
nie sıkılıyo ya tatlım biz varız sıkma o tatlı canınıı:):)a.s.
offffffffffff...kafam dağılsın diye geldim ama nafile...yatıyım en iyisi...
hiçbilmiyorum valla nedenini...yatayım çok yoruldum bugün belkide ondandır
yatsanda uyuyamassın canım .kal dağıtalım seni... aslında benimde moralim bazuk ama burası iyi geliyo.yatınca daha cok düşünüyorum...
busecim geçmiş olsun canım.inşALLAH kolay gecer.hiç telaşe etme.benim oglumda o kadardı olduğunda.2 saat sora normal hareketlerini yapmaya başladı.üstelik bezli olmasıda daha iyi oluyor.hemen bezinide bağladılardı.plastik bardak ın tabanını kastiler.pipinin üstüne koydular,bez le pipi degmesin diye cok basit oldu ...biliyosun.en iyi si 1 yaşına kadar yaptırmakmış.yada 6 yaşından sora...bence cocuklarda bişeyin farkında olmuyoya hiç strese girmiyolar.cok güzel..
allah damatlığınıda göstersin:lepi:
canım yaf bede oğluşumu sünnet ettiricektim ama bir türlü fırsat bulamadım şimdi yazı bekliyom benimkide . ayy deli ediyor bu çocuk beni almış eline peçeteyi sümüklüböcek burnunu siliyor ayyyyyyyy deli olcam yaptıklarına hergün bişey öğreniyor kaydirigubbakcemile3 canım oğlum benim. ay onu gördüm konudan saptım bence en iyisi erken yaptırmak hem çocuk farkına varmadan kendine zarar verecek yaşa gelmeden ben geç kaldım biraz benneyaptımki sonra aman iyiki yaptırdım dicen zaten mecburmuş olsun geçmiş olsun bebekimize
busem nası oldu oglişin.iyimi.zor gecmedi dimi.walla dua ettim o saatte 4 te