Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kapi gibi gacidir o yumrukla tekmele kirilmaz rahat ol :)))
herüfü gelmistir onu doyurayim derken dalmistir yine masadakilere..

teşekkür edrim canım.baktım hemen netten.güzelmiş.valla alrımda fazla tartar kesin moralim bozulur diye korkuyorum:tomato:

ya sorma yaaa bu hafta başından berii önlenemezz bir yeme istegi iimde
nerdeyse çatlayana kadar yiyorum engel olamıyorumnoldu anlamadım yaa

citolüm en azimlilerimizdensin.hakim ol kendine.örnek olma niyet bozcaklarakaydirigubbakcemile3

aşikitocum geçmiş olsun......dondurma işi hoşuma gitti.özellikle yiyceksen bari ekmek kadayıflı cardoor gibi olanlardan ye nası olsa şifa için dimikaydirigubbakcemile3
inşlh düşmüş olursun 60 lılara.merakla bekliyorum sonuçu.

:):):):)

cnım geçmiş olsun amabu msjı okuyunca koptum ya:):):)

ayyyy inşallah canım yaf ne güzel olur dimi aşkitocum kaydirigubbakcemile3 bende her tartıya çıktığımda bunu hayal ediyorum ama malesefsenağlama ama 60 lı kiloları göreyim elli kere çıkmassam tartının üzerine ne oliiim sositososito:roflol:

canim cook büyük gecmis olsun allah sifa versin tez zamanda aramiza katilman dilegiyle a.s.

rica ederim canım ama tartın çok eski ise ben değiştir derim. çünkü ben her tartıldığımda kilo vermiş bile olsam acabalarda takılıp kalıyordum. bu iyi oldu valla şimdi ona göre hareket edicem bende
yerimseniben

amanda amannn hamismi oldun sennn:1hug: cok sevindim canim yaa saglikla kucagina almayi nasip etsin allah a.s.

şu an 6 kişi gözüküyo.yazıyorum.cevap veren yok.ikide bir sayfa yeniliyorum yine yok senağlama kaçıyom yaaaa:çok üzgünüm:

busem nası oldu oglişin.iyimi.zor gecmedi dimi.walla dua ettim o saatte 4 te

Canlarım çok teşekkürler ixsirim Allah razı olsun ettiğin dualar için. Sünnet anı iyi geçti ama sonrası 2 kere acile gittik kanama oldu.Bugün durdu Allahıma şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…