Çok şükür artilari temizledim. İnşallah bu son olsun ki artik yaz hedefime ulaşayim
HoşgeldinizMerhaba arkadaşlar :) ben 10. Takımdayım arada buraya da denk geldim. Mümkün olduğunca çok gruplara katılıp motive olmak istiyorum aranızdaaaa bu kızçeye de yer var mıdır :)
Lutfen kendine yapma bunu. Hepimizin cok zor zamanlari oldu. Pandemi herkesi bir şekilde etkiledi. Ama kendine bu kötülüğü yapma. Yemek yemekle sorunların çözülmeyecekSelam güzeller
Bugün telefonu elime alıp yazayım dedim yazdım mi hatırlamıyorum. Bu sabah 88 i gördüm tartıda.
Onca emek o kadar çaba heba oldu
Bugün iyi bir başlangıç yaptım yarın devamı gelir inşallah.
Havadan nem alacak cinsten bu ara psikolojim herşeyin altında birşey arıyorum
Açın kollarınızı siginmam gerek. Gizli gizli tartiliyorum. Temmuzda 75 kg dum. Çok üzgünüm. 90 a az kaldı
Bana kalsa aksam az bile olmus gayet iyiSabah 1gun kurusu
7 zeytin 1 bütün ceviz yedim
Öğlen ton balığı buğday fasulye karışımı aldım marketten
Akşam yayla çorbası 2dlm ekmek 50 Gr peynir
1 avuç çekirdek
1000 kal gibi birşey yapıyor. Güzel dimi
Ekmek olmasaymis dediğinizi duyuyorum.
Son alinan kg cok hizli gider. Artik birakma farki hemencik goreceksinSelam kızlar ben de bugün bildirimle başlayayım
Kilom 90.7
Çok sıkarsan diyeti bıraktığında yeme isteği fazla oluyor canim, ekmek iki dilim iyi benceSabah 1gun kurusu
7 zeytin 1 bütün ceviz yedim
Öğlen ton balığı buğday fasulye karışımı aldım marketten
Akşam yayla çorbası 2dlm ekmek 50 Gr peynir
1 avuç çekirdek
1000 kal gibi birşey yapıyor. Güzel dimi
Ekmek olmasaymis dediğinizi duyuyorum.
Çok mutluyumÇok sıkarsan diyeti bıraktığında yeme isteği fazla oluyor canim, ekmek iki dilim iyi bence
Buraya da gelmeye çalış bizi biz anlıyoruz en çok. Son alınan kilolar hızlı gidiyor. Sen yeterli azimli ol hemencik verirsinBugün pazartesi diye başlamadım. Bugün tartıyı gördüm ve karar verdim.
Neyse önemli değil bı kere başladı umarım devam eder
Sabah annem haşhaşlı çörek verdi ucundan tirtiklamadim bileBuraya da gelmeye çalış bizi biz anlıyoruz en çok. Son alınan kilolar hızlı gidiyor. Sen yeterli azimli ol hemencik verirsin
GünaydınnGünaydın kızlar nasılsınız
Ben güzel bir başlangıç yaptım inşallah
Merhaba arkadaşlar :) ben 10. Takımdayım arada buraya da denk geldim. Mümkün olduğunca çok gruplara katılıp motive olmak istiyorum aranızdaaaa bu kızçeye de yer var mıdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?