Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 5 çubuk kraker, 2 yemek kaşığı yoğurt, küçük marul
Akşam: 1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
Bugün canım bir şey istemedi.Yarınki halim korkuttu herhalde.
Yarın doğum gününe gideceğim, umarım en az zararla atlatırım.

Selam güzeller
Bugün telefonu elime alıp yazayım dedim yazdım mi hatırlamıyorum. Bu sabah 88 i gördüm tartıda.
Onca emek o kadar çaba heba oldu
Bugün iyi bir başlangıç yaptım yarın devamı gelir inşallah.
Havadan nem alacak cinsten bu ara psikolojim herşeyin altında birşey arıyorum
Açın kollarınızı siginmam gerek. Gizli gizli tartiliyorum. Temmuzda 75 kg dum. Çok üzgünüm. 90 a az kaldı

Sabah 1gun kurusu
7 zeytin 1 bütün ceviz yedim
Öğlen ton balığı buğday fasulye karışımı aldım marketten
Akşam yayla çorbası 2dlm ekmek 50 Gr peynir
1 avuç çekirdek
1000 kal gibi birşey yapıyor. Güzel dimi
Ekmek olmasaymis dediğinizi duyuyorum.

Lutfen kendine yapma bunu. Hepimizin cok zor zamanlari oldu. Pandemi herkesi bir şekilde etkiledi. Ama kendine bu kötülüğü yapma. Yemek yemekle sorunların çözülmeyecek

Bana kalsa aksam az bile olmus gayet iyi

Çok sıkarsan diyeti bıraktığında yeme isteği fazla oluyor canim, ekmek iki dilim iyi bence

Bugün pazartesi diye başlamadım. Bugün tartıyı gördüm ve karar verdim.
Neyse önemli değil bı kere başladı umarım devam eder
Buraya da gelmeye çalış bizi biz anlıyoruz en çok. Son alınan kilolar hızlı gidiyor. Sen yeterli azimli ol hemencik verirsin

İyi geceler
Bugün ki menüm

10.30 2 haşl yumurta 5 zeytin 1 kk peynir 1 dilim ekmek 1 çk tereyağ 1 tk bal yeşil çay
12.00 1 minik muz sütlü kahve
14.00 1 kase salata yarım dilim ekmek 5 yk tavuk sote 2 yk yoğurt
17.30 3 hurma 15 fıstık yeşil çay
20.00 1 kase salata 3 yk kıyma 2 yk yoğurt 1 portakal

2 lt su

Selamün aleyküm kizlarrrr

Şükür kavusturana
Dün sabah Eminönünde 1 saat yürüdüm Sonra oradan kızım çiçek istiyor diye Belediye Serasina gittik
Hatta Kb ve Anneme de birer saksı menekşe aldık hatta süslü paket bile yaptırdım
Tam arkadaşı bırakıp kvye gececekken benim koca bir fena oldu Ödüm koptu resmen ya önemli bir şey varsa diye ama sanırım şekeri düştü yorgunluktan

Kvde biraz dinlendip Anneme de biraz uğradık çiçeğini vermek için kaç haftadır gitmiyorduk kvye özellikle
Annemde yarım saat ancka durduk eşim ben bir tuhaf oldum yine diyince eve attık kendimizi akşam 8e kadar yalvardım inadindan gitmedi hastaneye ama sonra toparlandı şükür
Adam zaten 4 - 5 sene önce beyin felci geçirmişti o yüzden daha çok tedirgin oluyorum ama yemin ettim bir daha az da tansiyonu oynarsa zorla götüreceğim

O düzeldi sonra ben baygın düşmüşüm ancak kendime geldim sabah sonra ev işi derken buraya ancak gelebildim

Merhaba arkadaşlar :) ben 10. Takımdayım arada buraya da denk geldim. Mümkün olduğunca çok gruplara katılıp motive olmak istiyorum aranızdaaaa bu kızçeye de yer var mıdır :)

Gel rakibim gel buradan da kapisiriz senle

slm kızlar.
çok şükür iyiyiz artık. Allah bir daha göstermesin. sabah akşam biraz gıcık tarzında öksürük oluyor o kadar da olur artık.
hastalık nedeniyle kaç gündür menü veremedim. seviyelere devam ettim bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Ahmet apa'nın ürettiği iksiri de tükettim.
dün seviye 4 e başladım ve oruçluydum. gerçi ben adet olduğum için oruca niyetlenmedim sadece açlık yaptım. bugün yemeğe başladım.
10:00 kuru incir 4-5 tane küçüklerdi
12:30 tuzsuz salata
16:30 şimdi bir yeşil çay yaparım.
akşam da 19:00 gibi tuzsuz sebze yemeği yaptım. bürüksel lahanası (nihayet pişirebildim), domates, arpacık soğan, dondurucudan kapya ve yeşil biber (yemekler için yazdan dilimleyip koymuştum), kimyon, nane, kekik.
bu şekilde kapatırım inşallah günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…