• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar kendime neskafe yaptım, içerken size bakayım dedim. Fazla uyumuşum yataktan kalkınca üşüyorum gidip tekrar yatıyorum ve yine uyuyorum kafam kazan gibi evde kahvede kalmamıştı kızıma dedim git al bir bardak içeyimde kendime gelirim belki ....

3 gündür filan beslenmeme dikkat etmiyorum kötü yaptım. dün bir 35 dk filan yürüyüş yaptım, birde gece aç yattım ona sevindim.ama işe yaramaz tabiii hava çok güzel tam yürümelik evdede işim çok, ütü de yapsam iyi olur
Beslenme bozulmasi bas agrisi halsizlik yapiyor resmen test ettim ben. İnsallah cabuk toparlarsin

21 şubat menüsü

10.30
1 haslama yumurta
6 zeytin, 2 dilim kaşar peynir
Çay
2 küçük sigara böreği
Yarim dilim ekmek
Domates salatalık

14.30
Zencefilli bitki çayı

17.30
2 kepçe ezogelin corbasi
1 tabak sulu kofte
Biraz ekmek

Maalesef bugun istedigim gibi olmadi. Ekmek fazla kaçmış oldu. Uzerine sulu kofte porsiyon olarak fazlaydi. Sabah ki boreklerde olmadi. Onumdeki 5 günü sıkı degerlendircem. Sabah eksiydim ama yarin ne cikcam bilmiyorum. Bu arada ciddi wc sorunum var 😢

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese bol eksili bir hafta olur inşallah :KK66:
Maalesef ben 1 kg artı çıktım cumaya göre ama takılmiyorum çünkü gripten nezleden çok fazla su tuketemedim :KK43:
Aslında bol sıcak su içsem hem yağlara hemde hastaligima iyi gelecek :KK66: Bugün insallah öyle devam eder cumaya yine güzel bir rakam görürüm tartıda :KK66:

Bugün bir aksilik olmazsa eşimle dışarı işlerimizi halledip hemde az da olsa yürümüş olurum :KK66:

Tunaydin ❤️

Eklentiler

• IMG_20210222_110404.webp
    IMG_20210222_110404.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 25
Back