Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Şükür kavusturana :KK70:
Dün sabah Eminönünde 1 saat yürüdüm :KK66: Sonra oradan kızım çiçek istiyor diye Belediye Serasina gittik :KK66:
Hatta Kb ve Anneme de birer saksı menekşe aldık hatta süslü paket bile yaptırdım :KK66:
Tam arkadaşı bırakıp kvye gececekken benim koca bir fena oldu :KK43: Ödüm koptu resmen ya önemli bir şey varsa diye ama sanırım şekeri düştü yorgunluktan :KK66:

Kvde biraz dinlendip Anneme de biraz uğradık çiçeğini vermek için :KK66: kaç haftadır gitmiyorduk kvye özellikle :KK43:
Annemde yarım saat ancka durduk eşim ben bir tuhaf oldum yine diyince eve attık kendimizi :KK66: akşam 8e kadar yalvardım inadindan gitmedi hastaneye ama sonra toparlandı şükür :KK43:
Adam zaten 4 - 5 sene önce beyin felci geçirmişti o yüzden daha çok tedirgin oluyorum ama yemin ettim bir daha az da tansiyonu oynarsa zorla götüreceğim :KK66:

O düzeldi sonra ben baygın düşmüşüm :KK70: ancak kendime geldim sabah sonra ev işi derken buraya ancak gelebildim
Cok gecmis olsun okurken ben bile gerildim. İnşallah cok onemli birsey yoktur

slm kızlar.
çok şükür iyiyiz artık. Allah bir daha göstermesin. sabah akşam biraz gıcık tarzında öksürük oluyor o kadar da olur artık.
hastalık nedeniyle kaç gündür menü veremedim. seviyelere devam ettim bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Ahmet apa'nın ürettiği iksiri de tükettim.
dün seviye 4 e başladım ve oruçluydum. gerçi ben adet olduğum için oruca niyetlenmedim sadece açlık yaptım. bugün yemeğe başladım.
10:00 kuru incir 4-5 tane küçüklerdi
12:30 tuzsuz salata
16:30 şimdi bir yeşil çay yaparım.
akşam da 19:00 gibi tuzsuz sebze yemeği yaptım. bürüksel lahanası (nihayet pişirebildim), domates, arpacık soğan, dondurucudan kapya ve yeşil biber (yemekler için yazdan dilimleyip koymuştum), kimyon, nane, kekik.
bu şekilde kapatırım inşallah günü.
Menün cok guzel canim. Hastaligin işe yarar tarafi istahinin azalmis olmasi olmustur. Cok gecmis olsun tekrar

slm kızlar.
çok şükür iyiyiz artık. Allah bir daha göstermesin. sabah akşam biraz gıcık tarzında öksürük oluyor o kadar da olur artık.
hastalık nedeniyle kaç gündür menü veremedim. seviyelere devam ettim bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Ahmet apa'nın ürettiği iksiri de tükettim.
dün seviye 4 e başladım ve oruçluydum. gerçi ben adet olduğum için oruca niyetlenmedim sadece açlık yaptım. bugün yemeğe başladım.
akşam da 19:00 gibi tuzsuz sebze yemeği yaptım. bürüksel lahanası (nihayet pişirebildim), domates, arpacık soğan, dondurucudan kapya ve yeşil biber (yemekler için yazdan dilimleyip koymuştum), kimyon, nane, kekik.
MasaAllah be helak olsun sana 👏

slm kızlar.
Geçmiş olsun canım
Dün gittiğim koronali hasta hastaneye gitmeye korkuyorum dedi 🤣🤣
Hastane senden korksun dedim
Cidden neden korktugumuzu bizde bilmiyoruz

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,maydanoz,çaylar
İkindi: 3-4 yemek kaşığı yoğurt
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, 1 sarma,2 yemek kaşığı biberli yoğurt, 3 yemek kaşığı yeşil mercimek-buğday-mısır ....salata,1 peynirli börek, 1 çatal kek, 2 çatal kremalı pasta ( Doğum gününü ancak bu şekilde atlatabildim.Yarın dikkat etmem lazım. )
1,5 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

İyi akşamlar umarım hepiniz iyisinizdir 💛
Menümü iliştireyim

10.15
2 haşl yumurta 5 zeytin 30 gr kaşar 1 dilim ekmek 1 çk tereyağ 1 tk bal yeşil çay

12.00 1 minik muz 3 kare çikolata

15.00 2 parça tavuk 5 yk zeytinyağlı fasülye 1 kase salata

17.00 1 küçük portakal 1 küçük elma

19.30 1.5 lavaş 4 yk kıyma kiraz sapı çayı

2 lt su spor şimdilik yok

Sabah kayısı 7 zeytin
Öğlen karnıbahar kızartması kelle paça ikindi tablet çikolatanın 1/9 u (ikramdi)
Akşam tavada mantar kavurdum pişmiş hâli 1 çay tabağı dolusu yoğurt salata
Nasıl sizce?
Benim hesabıma gore 860 kal oluyor.
Tabi sen kendini daha iyi bilirsin ama bence kalori olarak bazal metabolizmanın altına düşmesen daha iyi gelebilir. Yaklaşık olarak hesaplayan sitelerden bir hesapla karşılaştır istersen 🌸

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,maydanoz,çaylar
İkindi: 3-4 yemek kaşığı yoğurt
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, 1 sarma,2 yemek kaşığı biberli yoğurt, 3 yemek kaşığı yeşil mercimek-buğday-mısır ....salata,1 peynirli börek, 1 çatal kek, 2 çatal kremalı pasta ( Doğum gününü ancak bu şekilde atlatabildim.Yarın dikkat etmem lazım. )
1,5 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
Bence gayet güzel atlatmışsın 😊

İyi geceler 😊

Bugunku menum burda. Ekstra aksam 9 gibi menengic kahvesi yanında 5 kucuk cikolata toplasam 3 bitter eder

Eklentiler

• IMG_20210223_190113.jpg
    IMG_20210223_190113.jpg
    137,4 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20210223_174913_575.jpg
    IMG_20210223_174913_575.jpg
    169,8 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20210223_120348_186.jpg
    IMG_20210223_120348_186.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 24
Günaydınn 💟

Uğrayamadım bu hafta hastane işlerimizi halletmeye çalışıyoruz bi boşluk bulduk.

Sonuçlarımı bugün alıcam inşallah baktım ben ama eksik istemiş tahlilleri yani kan alınıyor diğerlerinede bakılsa nolur sanki.
Neyse artık bakıcaz bugün.

Sizler iyimisiniz?

Eki Görüntüle 2789276

Aijoo Aijoo
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
dimaze3800 dimaze3800
nisan34 nisan34
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
oynakbasi34 oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83 Mthn83
Bulamiyorum Bulamiyorum
S Seferye hatun
Gunaydin bonus iyi diyelim de herşey iyi gitsin insallah ..sonuçların tertemiz çıksın inşallah haber vermeyi unutma 💕

Günaydınn 💟

Uğrayamadım bu hafta hastane işlerimizi halletmeye çalışıyoruz bi boşluk bulduk.

Sonuçlarımı bugün alıcam inşallah baktım ben ama eksik istemiş tahlilleri yani kan alınıyor diğerlerinede bakılsa nolur sanki.
Neyse artık bakıcaz bugün.

Sizler iyimisiniz?

Eki Görüntüle 2789276

Aijoo Aijoo
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
dimaze3800 dimaze3800
nisan34 nisan34
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
oynakbasi34 oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83 Mthn83
Bulamiyorum Bulamiyorum
S Seferye hatun

Günaydın canım :KK66: Çok şükür ben iyiyim
İnşallah seninde sonuçlar güzel çıkar da önemli bir şey yoktur

Bu arada Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Bugün kursum var ( Çocuk Gelişim )
Kahvaltımı yapıp hazırlanmaya başlarım :KK66: Arkadaşlarla yürüyerek gitmeye karar verdik hem 45 dakika da olsa yürümüş olurum :KK66:

Pazartesi de Eminönünde 1 saat yürümüştüm :halay: çok şükür bu hafta iki kere de olsa yürümüş oldum :KK66:
Giderken yanimda yeşil çay ve fincanimi da götüreceğim ara öğün yaparım :KK66:

Bu arada Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Bugün kursum var ( Çocuk Gelişim )
Kahvaltımı yapıp hazırlanmaya başlarım :KK66: Arkadaşlarla yürüyerek gitmeye karar verdik hem 45 dakika da olsa yürümüş olurum :KK66:

Pazartesi de Eminönünde 1 saat yürümüştüm :halay: çok şükür bu hafta iki kere de olsa yürümüş oldum :KK66:
Giderken yanimda yeşil çay ve fincanimi da götüreceğim ara öğün yaparım :KK66:
Hep diycem unutuyorum sen izmirde değilmiydin?

X