• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tadı iyimi bari sumak çayının🙄

Bacım senin diyetisyen mi vejeteryen senmi vejeteryensın😄

Listede et yok

Benim Diyetisyende büsürü tarif veriyor da pek damak tadıma uymuyor sanki

Kahvaltıya ıspanaklı veya mantarlı omlet yap demiş ama bana bu öğünler yemek gibi geliyor kahvaltıda sevmiyorum
Bu arada sorulari es geçmişim. Sumak fena degil icebiliyorum. Ama cok tuhaf geldi bana onu demleyip içmek. Keske tarif verse hem daha istekli olurdum. İşte ucuz etin yahnisi....
Bende merak ediyorum mantarli omlet falan cok yapiyor millet. Ama sabahlari hem ben aç hem cocuklar açken öyle zahmetli kahvaltilar hazirlayamiyorum. İnan bazen haslama yumurtayi zor bekliyorum açken

Tadı iyimi bari sumak çayının🙄

Bacım senin diyetisyen mi vejeteryen senmi vejeteryensın😄

Listede et yok

Benim Diyetisyende büsürü tarif veriyor da pek damak tadıma uymuyor sanki

Kahvaltıya ıspanaklı veya mantarlı omlet yap demiş ama bana bu öğünler yemek gibi geliyor kahvaltıda sevmiyorum

Ama bu çeşitli beslenme çok iyi gürkan kubilay demişti bi hastasının yediklerini anlatırken vucut hiç bişeyin eksikliğini hissetmiyormuş

Ama bu çeşitli beslenme çok iyi gürkan kubilay demişti bi hastasının yediklerini anlatırken vucut hiç bişeyin eksikliğini hissetmiyormuş
Uğraşmak zor geliyor bazen ama çeşitlendirmek lazım süreklilik için özel tarifleri deniyorum beğendiğim oluyor onları da ara ara yapıyorum

Bu hafta yine mercimek ekmeği yapayım tuzlu bir kek gibi geliyor seviyorum
Birde pırasa böreği var oda güzel oluyor

Slm kizlar
Bugün çok yoğun bir gün geçirdim
Hastanede bakma fırsatım olmadı size.

Bugünkü menüm:
10³⁰ türk kahvesi
12³⁰ fındık
19³⁰ fırın tavuk, burgurlu biber dolması, az findik

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 106.2
Bugün: 103.6
Fark: -2.6

Harika bir sonuç bence ;) Süpersin aynen devam

Geçmiş olsun canım. Beslenmeyle baya düzene giriyor zaten. Zamanında kadın doğum Dr bana glifor verdi o dönem çok güzel kilo vermiştm.

İnşallah ;) iki ilaç birden kullanmaya başladım bakalim 20 gün sonra tekrar kan verince değerleri düşürmüş olur inşallah :) Çok teşekkür ederim

Çok guzel canim tebrikler

Harika bir sonuç bence :KK66: Süpersin aynen devam

İnşallah :KK66: iki ilaç birden kullanmaya başladım bakalim 20 gün sonra tekrar kan verince değerleri düşürmüş olur inşallah :) Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim kizlar. Geçen gün ishal olmuştum ondan bu kadar eksi geldim sanırım. İnşallah onumuzdeki haftaya koruyabilirim

Günaydın ❤

edf9f326e16bc2fa629236e5f0448522.webp

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:
Kaçamaksız ve bol eksili bir haftasonu olur hepimiz için inşallah :KK66:

Evdekiler hala uyuyunca bende şekersiz Türk Kahvemi kapıp geldim :KK48:
Bugün büyük kızım Oruçlu malum 3 ayların başlangıcı :KK68:Ben niyetlenemedim şeker bu hallerdeyken :KK43:
Kahvaltıyı eşim ve ufaklıkla yaparız diye bende bari kahveyle açılış yapayım dedim :KK66:

2 hafta sonra doktora kan vermeye gittiğimde birde sorayım Oruç tutmamda sakınca var mı diye o_O Geçen sene şeker pek sıkıntı değildi bu kadar ve şükür çoğunu tuttum ( kötü olduğumda sadece bir gün ara verdiğim oldu oda evdekiler kesinlikle kendine zarar veriyorsun ara ver dedikleri için )
Bu sene nasıl olur bilmem ama oruç tutmayınca kendimi suçlu hissediyorum :KK61:

Bugün birde güzel bir duş alıp Hatime başlayayım ;) Nasip olursa 2 hatim yaparım en azından Ramazanda oruç tutmaya izin çıkmazsa ;) Geçen sene de çok şükür nasip olmuştu :KK68:

2 hafta sonra doktora kan vermeye gittiğimde birde sorayım Oruç tutmamda sakınca var mı diye o_O Geçen sene şeker pek sıkıntı değildi bu kadar ve şükür çoğunu tuttum ( kötü olduğumda sadece bir gün ara verdiğim oldu oda evdekiler kesinlikle kendine zarar veriyorsun ara ver dedikleri için )
Bu sene nasıl olur bilmem ama oruç tutmayınca kendimi suçlu hissediyorum :KK61:

Bugün birde güzel bir duş alıp Hatime başlayayım :KK66: Nasip olursa 2 hatim yaparım en azından Ramazanda oruç tutmaya izin çıkmazsa :KK66: Geçen sene de çok şükür nasip olmuştu :KK68:

Biraz düzelde inş ramazana kadar tutarsın.
Oruç çoğu zaman şifa oluyor

Ben çok geç kahvaltı yaptım.
Kahvaltıda patatesli, yumurtalı, az eriyen peynirli omlet gibi bişey yaptım ama çok yedim 3 patatesten yapmıştım 4 yumurta ile yarısını yedim.

Birde az penir, 5 zeytin, yeşilik söğüş domates salatalıkla kendimi çok tok hissediyorum

Şimdide duble bir türk kahvesi yaptım kendime size bakmaya geldim varmı kahve isteyen :KK50:

Merhaba hanımlar. Üç aylara girdik. Hayırla geçsin inşallah
2 gündür ağrıdan kivraniyordum. Bugün malum gün. Tartı 85 kg diyor.
Haziranda düğün yapmayı umuyoruz.tek erkek kardeşim. Ama hiç hareket yok içimde
Geçmiş olsun. o zaman kilo vermeye başlamak için tam zamanı düğünler seni güzel motive ediyordu 🥰

Of of birde görümce topuzu yatırırsın ben bir kardeşiminkinde yatırmıştım tepeme birde postiş ttaktırmıştım kuaför görümce topuzu yapcam sana demişti yeminle topuzumla düğüne damgamı vurmuştum:KK70::KK70::KK70:

Back