Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SüperDuştan önce yorgun pestili çıkmış ama mutlu bir şekilde yazayım 15 dk leslie ve 25 dk karın çalıştım![]()
Süper canımDuştan önce yorgun pestili çıkmış ama mutlu bir şekilde yazayım 15 dk leslie ve 25 dk karın çalıştım![]()
Ben çok geç kahvaltı yaptım.
Kahvaltıda patatesli, yumurtalı, az eriyen peynirli omlet gibi bişey yaptım ama çok yedim 3 patatesten yapmıştım 4 yumurta ile yarısını yedim.
Birde az penir, 5 zeytin, yeşilik söğüş domates salatalıkla kendimi çok tok hissediyorum
Şimdide duble bir türk kahvesi yaptım kendime size bakmaya geldim varmı kahve isteyen![]()
13 Şubat Cumartesi (2100 kalori)
Kahvaltı 10:30
1 parca peynir
6 zeytin
Domates
2 ince krep (90gr)
Ceviz 2 tane
Tahin pekmez 1 yk
Öğle 14:00
1 kase soğan çorbası
1 küçük kase yoğurt
Akşam 19:00
1 tane ıspanaklı peynirli börek
2 bardak ayran
Bı kaç süs biber turşusu
Su 2.5 lt olur + 1 lt ödem atıcı içecek
Spor birazdan bildirim yaparım insAllah
Selamlaar
Menüm
10.15
2 haşl yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek salatalık yeşil çay
12.00 1 minik muz iki kare çikolata
13.15
1 dilim lavaş 4 yk kıyma 1 kase brüksel lahanası 2 yk yoğurt
19.30 1 kase lahana çorbası 2 yk makarna
*(2 minik dilim baklava kendim yaptım o yüzden yedim)
2 lt su spor da birazdan inşallah
İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,2 dilim sucuk,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 7 tane mercimekli köfte,marul,bol karışık turşu
Akşam: 1 yemek kaşığı mantı,1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
İyi gecelerAmine Busra büş nerdesin kuzum göremedim seni
İyi geceler
Cocuklar uyusaydi eşimle kara bakacaktik. Hâla ayaktalar..
Butun gun temizlikle geçti aksamda kvdeye gittim. 2 numaranın sali günü doğumgünü var ona hazirlaniyorum
Menu yazmak isterdim akşam mahvetmeseydim....
Aksama kadar diyet listeme uydum.
Sonra kvye gittik. Oglen kurufasulye yemistim zaten orda da aynisi vardi. Sinir oldum pilavla yedimuzerine de bir dilim tatli. Ben nasil hayir demeyi ogrencem
Sorma ya bizde esimle onu konusuyoruz. Eslem yogun bakimda kaldigi zamanlari konustuk. Benden saklamistiAh zaman ne çabuk geçti
İnşallah sabah iyiydi 97.1 di. Ama mesele 2 ileri 1 geri gitmemde :'(Yemişsin artık napalımcumaya 6 gün var güzel menüler çıkarırsın eksi bile olursun
İnşallah sabah iyiydi 97.1 di. Ama mesele 2 ileri 1 geri gitmemde :'(
Slm kızlar bu gelemedim anlamsız bu yogunluk var hayatımda diyet kactı birazda ama hala 92 kiloyum tekrar başladım
İftarda ekmek olmasa iyiymiş bence cnm Afiyet olsun çokta kötü değil benveBende menümü yazim çok yedim hiç dikkat etmedim. Sırf yazmak için yazıyorum sizde görün diye.
Bu gece sahurda da iftarda da yeniden dikkatli menüm olucak inşallah.
Sahur 6:00
2 yumurta sahanda
2 dilim ekmekle tost ama ekmek yuvarlak ekmek dilimiydi az büyüktü 3 dilim olabilir
Domates salatalık
İftar 18:45
2 kepçe mercimek
Çeyrek beyaz ekmek
Köfte patates
Çayla iki çatal mozaik gibi bi tatlıdan aldım
Aynen vala süper ben çok severim soğan çorbasını Soğan Çorbası (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri burdaki tarife göre yapıyorumSen börek yedin ondan spora vurdun kendini :) ama çok dengeli olmuş
Soğan çorbası nasıl?
Bakim hemen fransızların vardı bi soğan çorbasıİftarda ekmek olmasa iyiymiş bence cnm Afiyet olsun çokta kötü değil benve
Aynen vala süper ben çok severim soğan çorbasını Soğan Çorbası (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri burdaki tarife göre yapıyorum
He aynı herhdle ama ben peynir de var sanki onlarinkindeBakim hemen fransızların vardı bi soğan çorbası