• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1 kase biberli süzme yoğurt, 1 çubuk kraker
Akşam: 2 lokma ekmek peynir zeytin,1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
2 gün böyle çok az oldu ama umarım yarın işe yarar,çok artı çıkmam.

Şükür telefonuma kavuştum :D
Eşimin telefonu bozulunca 3 ay önce benimkini verip kızın telefonu çift hatlı diye birlikte kullandık nasılsa evde diye ;)
En son kardeşimin eşi bir telefon verdi bozuk ama tamir ettiririz derseniz alın diye :P yeni bir pil alınca çalıştı bende kızın telefonuna el koydum o diğerini kullanırım diyince ;)

Artık daha rahat yetisirim buraya :)

Şeker ilacına başladım bu akşam yemekten hemen sonra :KK66:
Öğlen bir ara yine kötü olunca ölçtüm 477 çıktı :KK43: inşallah düzene girer de rahatlarim :KK66:

Yemekten sonra evdekiler portakal yediler anam mübarek bir koktu :KK70: ama kesinlikleeee bir dilim de olsa almadım :KK66:
Şeker korkusuna bundan sonra daha da dikkatli beslenir kiloları da belki o bahaneyle daha çabuk gönderirim :KK66:

Slm kizlar
Dün akşam ishal oldum. Bağırsaklarda ne varsa boşaldı. Wc git gel halsizlik yaptı, erken yattım. Eşim yatırmış çocukları hiç duymadım bile. Sabah yine wc çıktım sonra kesildi çok şükür.

9.00 filtre kahve
12.30 fındık
16.00 türk kahvesi
19.30 bulgurlu biber dolması, yoğurt ve az fındık.

Aksam bulgur yedim sabaha şişliğim olmaz insallah.

Canım tam hatırlayamadım kuzucuk kaç yaşında diye ama bir kaç gün ağlamasını göze alarak ona her defasında tuvalete girmeden güzellikle izah edip ağlamasının birşeyi değiştirmeyeceğini, senin öyle yaptığı için çok üzüldüğünü ve artık büyüdüğünü bir 5 dakika da olsa kapı önünde beklese bile sessizce bekleyebileceğini izah et :KK66: 1.5 yaşında da olsa inan anlıyorlar :KK66:
senle yatma konusunda da kesinlikle taviz verme :KK66: gerekirse onun yatağının yanına oturup uyuyana kadar bekle :KK66: ben burada oturarak uyurum de :KK66: daha sonra biraz uzaklaşıp sandalyede bekleyeceğim sen uyurken de ve yine uyandıktan sonra uzaklaş :KK66:

Ben büyük kızımda inan odaya dahi almamıştım yatağını hatta bir komşumuz Alman dadılar gibisin çocuk ağlasa bile kucağına almıyorsun eğer yatağındaysa demişti :KK70: ilk zamanlar kapıya bakarak ağladığını fark ettim ( ben holden çaktırmadan bakıyordum :KK70: beni görmeyince de bir süre sonra vazgeçip kendi kendine ya uyuyor yada oynuyordu :confused:
Doktorumuz o zamanlar 8 aylıkken de olsa çocuklar Annelerinin tepkisine göre ağlamalarını kullanırlar demişti :KK66:
Bu sene seneler geçmesine rağmen Çocuk gelişim kursuna başladım ve aynı şeyi bizim Kurs Hocası da söyledi :KK48:
Bir kere taviz verip koşarsanız en ufak şeyde ağlamayı kullanır demişti :KK66: Net olun ve kurallarınızı siz belirleyin demişti :KK66:
Ben de kızların hepsini doğduklarından itibaren karşı odada yatırdım. Uykum hafiftir benim. En küçük seste uyanirdim. Odada koltukta oturup emzirip tekrar yatırdım. Hiç yanımda yatırarak emzirmedim. Zaten sütümde çok olmadı en fazla emen 4 ay emdi sonra kesildi. Keşke olsaydı emzirseydim ama nasıl değilmiş (her türlü yolu denememe rağmen kesilince vicdanım rahat etti şunu da deneyeyim keşke diye bir şey bırakmadım) sütten ayırma sorunum olmadı diye rahatlattim kendimi artık bende. Neyse velhasıl hala ayrı ayrı yatıyoruz ucuylede 🤭

Şeker ilacına başladım bu akşam yemekten hemen sonra :KK66:
Öğlen bir ara yine kötü olunca ölçtüm 477 çıktı :KK43: inşallah düzene girer de rahatlarim :KK66:

Yemekten sonra evdekiler portakal yediler anam mübarek bir koktu :KK70: ama kesinlikleeee bir dilim de olsa almadım :KK66:
Şeker korkusuna bundan sonra daha da dikkatli beslenir kiloları da belki o bahaneyle daha çabuk gönderirim :KK66:
Geçmiş olsun canım dikkat edince değerlerinde düzelecektir eminim :KK19:

Salı sabahı güzel eksim vardı ama hem salı hem çarşamba akşamları bayağı yedim yoğunluktan bütün gün aç kalınca rotam şaştı bugünde tüm gün bişey yiyemedim oysa listelerim 5, 6 öğün fakat hala listelerimi uygulayamıyorum ...

Diyetisyenede söyledim sorun sende değil bende dedim kızcağız üzülmesin:KK70::KK70::KK70:

Slm kizlar
Dün akşam ishal oldum. Bağırsaklarda ne varsa boşaldı. Wc git gel halsizlik yaptı, erken yattım. Eşim yatırmış çocukları hiç duymadım bile. Sabah yine wc çıktım sonra kesildi çok şükür.

9.00 filtre kahve
12.30 fındık
16.00 türk kahvesi

Ben de kızların hepsini doğduklarından itibaren karşı odada yatırdım. Uykum hafiftir benim. En küçük seste uyanirdim. Odada koltukta oturup emzirip tekrar yatırdım. Hiç yanımda yatırarak emzirmedim. Zaten sütümde çok olmadı en fazla emen 4 ay emdi sonra kesildi. Keşke olsaydı emzirseydim ama nasıl değilmiş (her türlü yolu denememe rağmen kesilince vicdanım rahat etti şunu da deneyeyim keşke diye bir şey bırakmadım) sütten ayırma sorunum olmadı diye rahatlattim kendimi artık bende. Neyse velhasıl hala ayrı ayrı yatıyoruz ucuylede 🤭

Benim ufaklık 2 yaşına kadar Anne sütü içti hatta ilk bir sene full :P ama biberondan hanımım memeye değdiği an öğürüyordu :D büyük sadece 2 - 3 ay ama oda biberonla :D
Ufakken ikisini de bir kaç kere aramıza alıp keyif yapalım dedik ama her seferinde ikisi de öf sıkıldım diyip kacarlardi :D
Şimdi her gece biz yatınca koşarak gelir aramıza ziparlar bir 5 dakika kikirdesir sakalasir hadi biz kaçtık derler :D

oynakbasi34 oynakbasi34 inşallah ilaçlarla düzene girer cnm değerlerin

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere inşallah sen de sağlık sorunlarini atlatırsın sanırım dizinde problem var

Allah razı olsun canım ;) inşallah düzelir valla kafam bulanık olunca odaklanmak da zor oluyor böyle olunca

Geçmiş olsun canım dikkat edince değerlerinde düzelecektir eminim :KK19:
Allah senden de razı olsun canım ;)
Bunda da vardır bir hayır diyorum artık sonuçta belki daha çabuk zayiflamama sebep olur :)

images

Şu hareketi de yaparsın sen
Buda evsane bir etekmiş yaaavs 🤤

Slm kizlar

9.00 filtre kahve
12.30 fındık
16.00 türk kahvesi

Tüm bağırsakların boşalması iyi olmuştur isal durumu benim bilmediğim yaşamadığım bir durum o yüzdende çoğu zaman eksi göremiyorum.

İyi akşamlaar

10.30
İki ince dilim ekmek 2 dilim peynir ve 60 gr hindi füme ile tost 6 zeytin

13.30 sade dondurma (200 gr yaklaşık 350 kcal)

16.00 1 tabak zeytinyağlı fasülye 1 kase salata 1 dilim etimek

17.15 15 fıstık 1 hurma

19.15
5 yk et sote 1 kase salata 1 dilim ekmek

2.5 lt su
Spor yok halim de yok : /

Hâlâ geçen hafta verdiğim kan tahlili sonucumu gidip dr. La görüşmedim yarın sabah gidip bi görüşsem iyi olucak. Birde kar gelicek diyorlar bakalım..... 3 gündür akşamları burnum tıkalı umarım grip olmamda gönül rahatlığı ile karantinada bunalım geçirebilirım :confused:

Karantina dediğin haftasonu yasakları mı? Yoksa sen mi karantinadasın? Öyleyse geçmiş olsun

10.30
İki ince dilim ekmek 2 dilim peynir ve 60 gr hindi füme ile tost 6 zeytin

13.30 sade dondurma :KK43: (gramını hesaplayıp akşamki menüde yazarım )

(Dün de akşam dondurma yedim browni yedim ve çikolata bunlardan önce iyiydi aslında gün :KK43: )
Çok stresliydim fren boşaldı o yüzden
Geçmiş olsun bir daha olmasın diyelim o zaman :KK19:

salı ve çarşamba akşamı bende de akşam frenler patladı fena yedim

Yorgunluk ve streste bende ölçüyü kaçırıyorum sanki yediklerim beni sıkıştığım köşeden çıkaracak :KK14:

Back