• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Şükür bugün de Alarm çalmadan sabah namazına uyanabildim :KK68:
Maalesef yine sabah açlık şekerim yüksek çıktı :KK43: birazdan Sağlık ocağını arayıp sonuçların çıkıp çıkmadığını öğreneceğim :KK66: ona göre gidip sonuçlarımı gösteririm doktora hemde o bahaneyle yürüyüş yapmış olurum :21:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Şükür bugün de Alarm çalmadan sabah namazına uyanabildim :KK68:
Maalesef yine sabah açlık şekerim yüksek çıktı :KK43: birazdan Sağlık ocağını arayıp sonuçların çıkıp çıkmadığını öğreneceğim :KK66: ona göre gidip sonuçlarımı gösteririm doktora hemde o bahaneyle yürüyüş yapmış olurum :21:

Günaydın canım merak ediyorum sonuçlarını bende

Günaydın ❤🍀

ab22ef36e25e620f1f7c32da5d97d799.webp

Haftaya güzel başlamıştık ama sanki durgunlaştık.
En çokta büşrayla benim gelgitlerimiz bizi yavaşlatıyor.
Ne yapalım sağlık olsun da yapıcaz inşallah.

Amine Busra Amine Busra hiç boşuna moral bozma ocak iyi geçmedi dedin dedin ocak hedefini tutturdun. 2 gün aksilikten hiç bişey olmaz kuzum kaldığımız yerden devam edicez

Hem bugün perşembe hayal kurma günümüz. Neden kilo vermek istiyoduk niçin burdaydık.

Neleri hedefliyoduk?

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
dimaze3800 dimaze3800
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
oynakbasi34 oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83 Mthn83

Amine Busra Amine Busra hiç boşuna moral bozma ocak iyi geçmedi dedin dedin ocak hedefini tutturdun. 2 gün aksilikten hiç bişey olmaz kuzum kaldığımız yerden devam edicez

Hem bugün perşembe hayal kurma günümüz. Neden kilo vermek istiyoduk niçin burdaydık.

Neleri hedefliyoduk?

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
dimaze3800 dimaze3800
nisan34 nisan34
oynakbasi34 oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83 Mthn83
Günaydın açıkçası şu iki üç gündür motivasyonum çok yerinde değil oğlan iyice bana düştü tuvalete rahat gidemiyorum arkamdan ağlıyor gece sürekli emmek benimle yatmak istiyor nasıl asicaz bilemiyorum kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum :( bugün yeni başlangıç yapmalıyım 🤗 teşekkür ederim yeniden niye zayıflamak istediğimi düşüncem bugün 💪

Günaydın açıkçası şu iki üç gündür motivasyonum çok yerinde değil oğlan iyice bana düştü tuvalete rahat gidemiyorum arkamdan ağlıyor gece sürekli emmek benimle yatmak istiyor nasıl asicaz bilemiyorum kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum :KK43: bugün yeni başlangıç yapmalıyım 🤗 teşekkür ederim yeniden niye zayıflamak istediğimi düşüncem bugün

Canım tam hatırlayamadım kuzucuk kaç yaşında diye ama bir kaç gün ağlamasını göze alarak ona her defasında tuvalete girmeden güzellikle izah edip ağlamasının birşeyi değiştirmeyeceğini, senin öyle yaptığı için çok üzüldüğünü ve artık büyüdüğünü bir 5 dakika da olsa kapı önünde beklese bile sessizce bekleyebileceğini izah et ;) 1.5 yaşında da olsa inan anlıyorlar ;)
senle yatma konusunda da kesinlikle taviz verme ;) gerekirse onun yatağının yanına oturup uyuyana kadar bekle ;) ben burada oturarak uyurum de ;) daha sonra biraz uzaklaşıp sandalyede bekleyeceğim sen uyurken de ve yine uyandıktan sonra uzaklaş ;)

Ben büyük kızımda inan odaya dahi almamıştım yatağını hatta bir komşumuz Alman dadılar gibisin çocuk ağlasa bile kucağına almıyorsun eğer yatağındaysa demişti :D ilk zamanlar kapıya bakarak ağladığını fark ettim ( ben holden çaktırmadan bakıyordum :D beni görmeyince de bir süre sonra vazgeçip kendi kendine ya uyuyor yada oynuyordu :confused:
Doktorumuz o zamanlar 8 aylıkken de olsa çocuklar Annelerinin tepkisine göre ağlamalarını kullanırlar demişti ;)
Bu sene seneler geçmesine rağmen Çocuk gelişim kursuna başladım ve aynı şeyi bizim Kurs Hocası da söyledi :KK48:
Bir kere taviz verip koşarsanız en ufak şeyde ağlamayı kullanır demişti ;) Net olun ve kurallarınızı siz belirleyin demişti ;)

Günaydın açıkçası şu iki üç gündür motivasyonum çok yerinde değil oğlan iyice bana düştü tuvalete rahat gidemiyorum arkamdan ağlıyor gece sürekli emmek benimle yatmak istiyor nasıl asicaz bilemiyorum kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum :KK43: bugün yeni başlangıç yapmalıyım 🤗 teşekkür ederim yeniden niye zayıflamak istediğimi düşüncem bugün 💪

Zor günler canım biliyorum evde başka çocukta var yıpratıcı oluyor allah sağlık versinde inşallah uğraşalım.

Kendine vakit ayır böyle zamanlarda mutlaka

Canım tam hatırlayamadım kuzucuk kaç yaşında diye ama bir kaç gün ağlamasını göze alarak ona her defasında tuvalete girmeden güzellikle izah edip ağlamasının birşeyi değiştirmeyeceğini, senin öyle yaptığı için çok üzüldüğünü ve artık büyüdüğünü bir 5 dakika da olsa kapı önünde beklese bile sessizce bekleyebileceğini izah et :KK66: 1.5 yaşında da olsa inan anlıyorlar :KK66:
senle yatma konusunda da kesinlikle taviz verme :KK66: gerekirse onun yatağının yanına oturup uyuyana kadar bekle :KK66: ben burada oturarak uyurum de :KK66: daha sonra biraz uzaklaşıp sandalyede bekleyeceğim sen uyurken de ve yine uyandıktan sonra uzaklaş :KK66:

Ben büyük kızımda inan odaya dahi almamıştım yatağını hatta bir komşumuz Alman dadılar gibisin çocuk ağlasa bile kucağına almıyorsun eğer yatağındaysa demişti :KK70: ilk zamanlar kapıya bakarak ağladığını fark ettim ( ben holden çaktırmadan bakıyordum :KK70: beni görmeyince de bir süre sonra vazgeçip kendi kendine ya uyuyor yada oynuyordu :confused:
Doktorumuz o zamanlar 8 aylıkken de olsa çocuklar Annelerinin tepkisine göre ağlamalarını kullanırlar demişti :KK66:
Bu sene seneler geçmesine rağmen Çocuk gelişim kursuna başladım ve aynı şeyi bizim Kurs Hocası da söyledi :KK48:
Bir kere taviz verip koşarsanız en ufak şeyde ağlamayı kullanır demişti :KK66: Net olun ve kurallarınızı siz belirleyin demişti :KK66:
7 aylık cnm şu an o konuşmaları anlayacagiji sanmıyorum ama hepte konuşuyorum beni dinliyor uzaklaşınca ağıdı basıyor 😌🤦 büyük kızım mecburiyetten 1 yaşına kadar yanımda yattı ama hep beşiğinde yatardı kendi evimize çıkınca da direk odasını ayırdım MaşAllah hiç gelmedi yanımıza emmiyordu kızım ondan miydi bilmiyorum gerçi beşiği küçüldü artık oglaninda 10-15 güne ranza sipariş verdik o gelecek ablasijin yanında yatsın diyorum bklm böyle daha yıpratıcı oluyor alışması lazım

Zor günler canım biliyorum evde başka çocukta var yıpratıcı oluyor allah sağlık versinde inşallah uğraşalım.

Kendine vakit ayır böyle zamanlarda mutlaka
Amin cnm öyle tabi Rabb'im sağlık versin de geçecektir bu günlerde insAllah haklsn cnm öyle yapayım

7 aylık cnm şu an o konuşmaları anlayacagiji sanmıyorum ama hepte konuşuyorum beni dinliyor uzaklaşınca ağıdı basıyor 😌🤦 büyük kızım mecburiyetten 1 yaşına kadar yanımda yattı ama hep beşiğinde yatardı kendi evimize çıkınca da direk odasını ayırdım MaşAllah hiç gelmedi yanımıza emmiyordu kızım ondan miydi bilmiyorum gerçi beşiği küçüldü artık oglaninda 10-15 güne ranza sipariş verdik o gelecek ablasijin yanında yatsın diyorum bklm böyle daha yıpratıcı oluyor alışması lazım

Sütten kesene kadar yapışıcak sana yatağında yatırsanda emmeye kalkıcak.

İçin açıldı dimi 😃

Bizimde küçük emdigi icin sanirim bana daha cok bağlı. Ayni sekilde tuvalete gitsem kapida ağlıyor. Mutfaga gitsem hemen pesimden geliyo. Baya baya paçalarıma dolaniyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3:

Ben geldimmmmm :KK48:

Çok şükür Doktorda pek kalabalık yoktu hemen sonuç göstermeye girebildim :KK66:
Maalesef ordaki tahlilde de şekerim yüksek çıkmış :KK43: 277 :confused:
Şeker de kolestrol de yüksek dedi ama Kolestrol pek önemli değil bazen yediklerimiz de etkiler o yüzden ilaça gerek yok yediklerine dikkat et dedi :KK66: Şeker için 2 tane ilaç verdi ( Glifor 1000mglık birde Betanorm diye bir ilaç )
Kesinlikle ikisinide aksatmadan hatta saatini bile geçirmeden içmek zorundasın insüline düşmemek için dedi :KK66:

Neyse biraz rahatladım en azından insülin kullanmak zorunda olmayacağım.
20 gün sonra tekrar geliyorsun tahlil vermeye ona göre de ilacına ilave yada düzenleme yapacağım dedi.

Tabi gidip gelirken minibüse binmedim ve 30 dakikalık da olsa bir yürüyüş yapmış oldum :KK66:
İnşallah bundan sonra düzene girer de zayıflamam da daha çabuk ve sağlıklı olur :KK68:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3:

Ben geldimmmmm :KK48:

Çok şükür Doktorda pek kalabalık yoktu hemen sonuç göstermeye girebildim :KK66:
Maalesef ordaki tahlilde de şekerim yüksek çıkmış :KK43: 277 :confused:
Şeker de kolestrol de yüksek dedi ama Kolestrol pek önemli değil bazen yediklerimiz de etkiler o yüzden ilaça gerek yok yediklerine dikkat et dedi :KK66: Şeker için 2 tane ilaç verdi ( Glifor 1000mglık birde Betanorm diye bir ilaç )
Kesinlikle ikisinide aksatmadan hatta saatini bile geçirmeden içmek zorundasın insüline düşmemek için dedi :KK66:

Neyse biraz rahatladım en azından insülin kullanmak zorunda olmayacağım.
20 gün sonra tekrar geliyorsun tahlil vermeye ona göre de ilacına ilave yada düzenleme yapacağım dedi.

Tabi gidip gelirken minibüse binmedim ve 30 dakikalık da olsa bir yürüyüş yapmış oldum :KK66:
İnşallah bundan sonra düzene girer de zayıflamam da daha çabuk ve sağlıklı olur :KK68:
Geçmiş olsun cnm dikkat et insAllah düzene girer de insuline gerek kalmaz yürüyüş süper olmuş glifor türevi şeker ilaçları zayıflamaya etkiliymis insAllah sende de o etki olur afiyet olsun

Neleri hedefliyoduk?

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
dimaze3800 dimaze3800
nisan34 nisan34
oynakbasi34 oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83 Mthn83

Dün öğleden sonra ve bugün bu saate kadar pek iyi geçmedi benim. :( Berbat bir menü olsa da yazmaya özen göstereceğim yoksa insan o moddan çıkamıyor. Tartı da çok bir şey gelmeyecek muhtemelen. Ama salmayacağım inşallah. Şimdi bir hoop noluyo dedim kendime ve geldim 😄
Dünü yazmadım hatırlamıyorum ama bugünü yazacağım.

Back