- 11 Nisan 2007
- 85.878
- 501.889
- 1.223
Umarım her şey yoluna girer.
Sağolasın. Sen naptın çarşamba gidiyorum mu demiştin sanki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım her şey yoluna girer.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün de Alarm çalmadan sabah namazına uyanabildim
Maalesef yine sabah açlık şekerim yüksek çıktıbirazdan Sağlık ocağını arayıp sonuçların çıkıp çıkmadığını öğreneceğim
ona göre gidip sonuçlarımı gösteririm doktora hemde o bahaneyle yürüyüş yapmış olurum
![]()
Günaydın açıkçası şu iki üç gündür motivasyonum çok yerinde değil oğlan iyice bana düştü tuvalete rahat gidemiyorum arkamdan ağlıyor gece sürekli emmek benimle yatmak istiyor nasıl asicaz bilemiyorum kendimi çok yorgun bitkin hissediyorumHaftaya güzel başlamıştık ama sanki durgunlaştık.
En çokta büşrayla benim gelgitlerimiz bizi yavaşlatıyor.
Ne yapalım sağlık olsun da yapıcaz inşallah.
Amine Busra hiç boşuna moral bozma ocak iyi geçmedi dedin dedin ocak hedefini tutturdun. 2 gün aksilikten hiç bişey olmaz kuzum kaldığımız yerden devam edicez
Hem bugün perşembe hayal kurma günümüz. Neden kilo vermek istiyoduk niçin burdaydık.
Neleri hedefliyoduk?
Amine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83
Günaydın açıkçası şu iki üç gündür motivasyonum çok yerinde değil oğlan iyice bana düştü tuvalete rahat gidemiyorum arkamdan ağlıyor gece sürekli emmek benimle yatmak istiyor nasıl asicaz bilemiyorum kendimi çok yorgun bitkin hissediyorumbugün yeni başlangıç yapmalıyım
teşekkür ederim yeniden niye zayıflamak istediğimi düşüncem bugün
Günaydın açıkçası şu iki üç gündür motivasyonum çok yerinde değil oğlan iyice bana düştü tuvalete rahat gidemiyorum arkamdan ağlıyor gece sürekli emmek benimle yatmak istiyor nasıl asicaz bilemiyorum kendimi çok yorgun bitkin hissediyorumbugün yeni başlangıç yapmalıyım
teşekkür ederim yeniden niye zayıflamak istediğimi düşüncem bugün
![]()
7 aylık cnm şu an o konuşmaları anlayacagiji sanmıyorum ama hepte konuşuyorum beni dinliyor uzaklaşınca ağıdı basıyorCanım tam hatırlayamadım kuzucuk kaç yaşında diye ama bir kaç gün ağlamasını göze alarak ona her defasında tuvalete girmeden güzellikle izah edip ağlamasının birşeyi değiştirmeyeceğini, senin öyle yaptığı için çok üzüldüğünü ve artık büyüdüğünü bir 5 dakika da olsa kapı önünde beklese bile sessizce bekleyebileceğini izah et1.5 yaşında da olsa inan anlıyorlar
senle yatma konusunda da kesinlikle taviz vermegerekirse onun yatağının yanına oturup uyuyana kadar bekle
ben burada oturarak uyurum de
daha sonra biraz uzaklaşıp sandalyede bekleyeceğim sen uyurken de ve yine uyandıktan sonra uzaklaş
Ben büyük kızımda inan odaya dahi almamıştım yatağını hatta bir komşumuz Alman dadılar gibisin çocuk ağlasa bile kucağına almıyorsun eğer yatağındaysa demiştiilk zamanlar kapıya bakarak ağladığını fark ettim ( ben holden çaktırmadan bakıyordum
beni görmeyince de bir süre sonra vazgeçip kendi kendine ya uyuyor yada oynuyordu
Doktorumuz o zamanlar 8 aylıkken de olsa çocuklar Annelerinin tepkisine göre ağlamalarını kullanırlar demişti
Bu sene seneler geçmesine rağmen Çocuk gelişim kursuna başladım ve aynı şeyi bizim Kurs Hocası da söyledi
Bir kere taviz verip koşarsanız en ufak şeyde ağlamayı kullanır demiştiNet olun ve kurallarınızı siz belirleyin demişti
![]()
Amin cnm öyle tabi Rabb'im sağlık versin de geçecektir bu günlerde insAllah haklsn cnm öyle yapayımZor günler canım biliyorum evde başka çocukta var yıpratıcı oluyor allah sağlık versinde inşallah uğraşalım.
Kendine vakit ayır böyle zamanlarda mutlaka
7 aylık cnm şu an o konuşmaları anlayacagiji sanmıyorum ama hepte konuşuyorum beni dinliyor uzaklaşınca ağıdı basıyorbüyük kızım mecburiyetten 1 yaşına kadar yanımda yattı ama hep beşiğinde yatardı kendi evimize çıkınca da direk odasını ayırdım MaşAllah hiç gelmedi yanımıza emmiyordu kızım ondan miydi bilmiyorum gerçi beşiği küçüldü artık oglaninda 10-15 güne ranza sipariş verdik o gelecek ablasijin yanında yatsın diyorum bklm böyle daha yıpratıcı oluyor alışması lazım
Bizimde küçük emdigi icin sanirim bana daha cok bağlı. Ayni sekilde tuvalete gitsem kapida ağlıyor. Mutfaga gitsem hemen pesimden geliyo. Baya baya paçalarıma dolaniyor7 aylık cnm şu an o konuşmaları anlayacagiji sanmıyorum ama hepte konuşuyorum beni dinliyor uzaklaşınca ağıdı basıyorbüyük kızım mecburiyetten 1 yaşına kadar yanımda yattı ama hep beşiğinde yatardı kendi evimize çıkınca da direk odasını ayırdım MaşAllah hiç gelmedi yanımıza emmiyordu kızım ondan miydi bilmiyorum gerçi beşiği küçüldü artık oglaninda 10-15 güne ranza sipariş verdik o gelecek ablasijin yanında yatsın diyorum bklm böyle daha yıpratıcı oluyor alışması lazım
Yaa onu biliyorum ama bizim yatakta yatma huyundan vazgeçip sadece emmek için uyansa yeter ama bilmiomSütten kesene kadar yapışıcak sana yatağında yatırsanda emmeye kalkıcak.
İçin açıldı dimi![]()
Aynen kız vala yürüteçte bacağıma sarılıyorBizimde küçük emdigi icin sanirim bana daha cok bağlı. Ayni sekilde tuvalete gitsem kapida ağlıyor. Mutfaga gitsem hemen pesimden geliyo. Baya baya paçalarıma dolaniyor
Geçmiş olsun cnm dikkat et insAllah düzene girer de insuline gerek kalmaz yürüyüş süper olmuş glifor türevi şeker ilaçları zayıflamaya etkiliymis insAllah sende de o etki olur afiyet olsunSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmm
Çok şükür Doktorda pek kalabalık yoktu hemen sonuç göstermeye girebildim
Maalesef ordaki tahlilde de şekerim yüksek çıkmış277
Şeker de kolestrol de yüksek dedi ama Kolestrol pek önemli değil bazen yediklerimiz de etkiler o yüzden ilaça gerek yok yediklerine dikkat et dediŞeker için 2 tane ilaç verdi ( Glifor 1000mglık birde Betanorm diye bir ilaç )
Kesinlikle ikisinide aksatmadan hatta saatini bile geçirmeden içmek zorundasın insüline düşmemek için dedi
Neyse biraz rahatladım en azından insülin kullanmak zorunda olmayacağım.
20 gün sonra tekrar geliyorsun tahlil vermeye ona göre de ilacına ilave yada düzenleme yapacağım dedi.
Tabi gidip gelirken minibüse binmedim ve 30 dakikalık da olsa bir yürüyüş yapmış oldum
İnşallah bundan sonra düzene girer de zayıflamam da daha çabuk ve sağlıklı olur![]()
Haftaya güzel başlamıştık ama sanki durgunlaştık.
En çokta büşrayla benim gelgitlerimiz bizi yavaşlatıyor.
Ne yapalım sağlık olsun da yapıcaz inşallah.
Amine Busra hiç boşuna moral bozma ocak iyi geçmedi dedin dedin ocak hedefini tutturdun. 2 gün aksilikten hiç bişey olmaz kuzum kaldığımız yerden devam edicez
Hem bugün perşembe hayal kurma günümüz. Neden kilo vermek istiyoduk niçin burdaydık.
Neleri hedefliyoduk?
Amine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34