Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar
Menüm

10.00
2 yumurta 2 dilim pastırma ile yapılmış omlet 5 zeytin 1 kk peynir 1 ince dilim ekmek

11.00 1 tk bal 1 bardak süt tarçın

13.30 2 parça tavuk 1 tabak kereviz 1 kase salata 20 gr grissini

17.30 1 tk fıstık ezmesi 1 minik muz

19.00 1 kase ıspanak 1 haşlanmış patates 1 kase salata

2 lt su

Guzel menü canım

İyi geceler hatun kişiler
Ben bugün tartılmadım cuma tartılıcam. Kilo vermişsem yerini doldurmak zorunda hissediyorum
Bonus kilo alanlara hakaret serbest olsun. Burada hep birbirimizi goygoyluyoruz aman verirsin, bi sonraki öğüne dikkat edersin, ödemdir vs. Takımlarda olsak bizi meşe odunuyla kovalarlar
Ve ayrıca yemediğin için seninle gurur duyuyorum

Afiyet olsun canım güzel menü
Bişey yemedim
Bişey yemedim
Bişey yemedim

Süpersin

Meşe odunu olsa iyi

Kızlar iyi geceler . Herkes uyudu şükür. Azcık nete bakayım dedim. Sizin listeyi gördüm bonus süper yapmışsın ellerine sağlık. Ben de yarın başlayabilsem ne güzel olacak. Çoookkk kilo aldım. Tartıya çıkmaya korkuyorum . Yemek yemeye nasıl da alıştım. Biliyor musunuz ilk defa bu yıl diyet yapmadan bir yaz ve bir kış geçiriyorum.inşallah kısa sürede yanınızda olabilirim . Herkesi kutluyorum en azından başlamış ve devamını getirmişsiniz. Darısı bana. Sevgiler.

İnanmak basarmanin yarısı demişler. Buna cok inaniyorum. Çünkü defalarca hep baslicam deyip baslayamamalar yasadim. Once kararini net verip kendine inanmalisin. İyi geceler

Takımların naaptığı nasıl davrandığı hiç umrumda değil şu an bana beni anlayan lazım.
Bende bir takıma dahildim kaptanda çok sıkmamıştır beni sağolsun.
Ama burda devam etmek istiyorum saygı duyuyorum onlara da.
Hırs yapıcaksam kiloma hırslanayım. Herkesin birbirine hırslandığı bi ortam iyi gelmiyor.

Öyle ufak kaçamaklar değil bizim yaptıklarımız sen sık gelmiyosun ne kadarına şahit oluyosun bilmiyorum.

Ruhumuzla bir savaş veriyoruz çok derinde bişeyler oluyor öyle 200 kalori fazla aldım meselesi değil bu gerçekten.
Öyle anlayan ruhsuzlarda çok oldu uzak olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…