Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınn topige gelir gelmez artı gelmem bir tık üzdü.Bonus ben yarın sabah izne çıkıyorum eşimin yanına gidicem bir süreliğine pasifleşsem olur muu
Mutlaka artiyla gelmemeye çalışacağım ama biraz aile yemekleri falan abartabilirim ve çok yazacak vakit bulamam diye düşünüyorum.kendinize iyi bakın

Ben sporu yazmasamda vardi aslinda gecen hafta beni ayriyetten yazmis olmana sevinsemmi uzulsemmi

Bu hafta bomba eksi gelecek ona göre herkes gardını alsın

çok sağol canım amin geçen yıl tüp bebek yaptırdk tuttu 8 haftalık düştü.kısmetse bu ay transferim var zayıflamak için cok bekleyemiyorum sürekli rahimde bir şeyler çıkıyor

Rabbim gönlüne göre verir inşallah tez zamanda
Benim bir arkadaşım defalarca denedi artık bazen ümitsizliğe kapılacak gibi olduğunda bir gün ben içimden bir ses bu kez olacak demiştim kendisine Hatta oda valla ben bile bazen inanamıyorum ama sen hiç ümidini kesmedin benden demişti
En son bana mesaj atmıştı Banucuğum hamileyim diye hatta Annesine bile söylemeden ilk bana söylemişti şimdi maşallah çok yakışıklı bir kuzusu var 5 yaşında

Ben inanıyorum Allahın izniyle sana da nasip edecek Rabbim Mucizeni

evet maalesef öyle olacak, çünkü beklemek hiç zamanım yok

Canım hamile kalsan bile diyet yapmadan sağlıklı beslenerek mümkün mertebe kilo almadan o süreyi de keyifle devam ettirirsin Ben ikinci kızıma 108 kg ile hamile kalmıştım ve inan 9 ayda 5 kg verdim ha bire yediğim halde tabi hep sağlıklı seçimlerim oldu ve son güne kadar sokaklardaydım

Cuma: 87.9
Pazartesi: 87.2
Fark: -700 haftaya güzel başladım insAllah cuma daha güzel sayılar görürüz hep beraber

Harikasın canım aynen devam cumaya 86yı kesin görürsün

Sabahtan gelemedim. Kızı psikologa goturdum. İnt pakedim de bitmisti. Cumaya gore -1 kg

Haftaya gelsin 95

Sende süpersin canım Maşallah ikinizede
Kahvemi ictim(buz gibi) şimdi spor zamani

Hadi sana kolay gelsin canım Bende kahve içip kendime gelmeye çalışıyorum

Bnde 2 ayda 118 kilodan 103 kiloya dustum 90 ustu oldgm icin burdayim cnm

Bende seni tebrik ediyorum. Yazcaktim da fırsat bulamadim

Neler yiyip iciyosunuz nerelerdesiniz
Vala bugünü dinlenme günü yaptım fırsat buldukça uzandım, uyudum yemeğim hazır sayılır akşama kolay çamaşır katladim birazdan eşim gelince yemeği de hazirlarim yeriz menüde tavuk döner pilav salata ayran var sen ne yiyosun cnm

Tü kaka olan pazar menüsü

Sabah 10:30
2 tane patatesli yumurta
Beyaz peynir zeytin

Öğlen 15:30
1 tabak dolu karnabahar salatası
1 kase dolusu cips
Ayran

Bunlar beni öyle şişirdiki başka bişey yiyemedim

Gece sütlü filtre kahve içtim 2 kare çikolatayla

Aslında cips olmasa güzel gidiyormussun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…