Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler

Sonunda bitti düldülü sattık şükür bir aksilik olmadan Bir ara Noterde baya bir duygusallaştım ama hayırlısı buymuş
Dönüşü aylar sonra ilk kez Annemlere kahve içmeye uğradım

Bir ara benim büyük kız tansiyonuna bakarken Babam dur istersen birde şekerine bakalım dedi Hazır makineyi bulmuşken benimkine de bakayım dedim ama bakmaz olaydım ben yüksek çıkacağını düşündüm ama okadarını beklemiyordum
Resmen Şekerim 330 çıktı
Hatta Annem börek yapmış 1 ufak parça yedikten sonra ölçmüştüm Nasıl moralim bozuldu anlatamam ki çok da kötü hissetmiyordum o an kendimi demekki evde o çok halsiz ve kötü hissediğim zamanlarda daha da yüksek oluyor ama makine olmayınca ölçme şansım olmuyor

İlk fırsatta hemen randevu alıp kan tahlillerimi yaptırıp birde şeker ölçme aleti almam şart oldu

Aman ihmal etme. Anneminde tesadufen 400 cikmisti. Diyetle düzene girer mutlaka

Maşallah harika gidiyorsunuz
Günaydınlaarr

Kahvaltı
11.00
2 haşl. yumurta 5 zeytin 1 kk peynir yarım lavaş 1 tk fıstık ezmesi bitki çayı
Güne güzel bir kahvaltıyla başlamak verimli bir gün geçirmenizi de sağlıyor harika afiyet olsun
Ben nöbetten çıktığım için detoks suyu içip uyudum aç aç:)
Kahvaltı
Bir dilim ekmek
İki çatal sucuklu yumurta
Bir parça peynir
4 tane zeytin
1 su bardağı açık çay ...
Afiyet olsun güzel kahvaltı ornekleri
Selam

Ara 13.00 30 gr kellogs +yarım bardak süt( yaklaşık 180 kcal)

Öğle 15.00
4 köfte 1 kase lahana salatası 3 yk yoğurt
Kellogs çok seviyorum ama 30 grla doymam ben sanırım neyse ki öğle yemeğini geciktirmemişiniz afiyet olsun
Hastanedeyken hasta yakınları pasta getirmisti kocaman 2 dilim pasta yedikten sonra sekerimi olcmustum ben de 220 gelmişti galiba baya bir korkmuştum
Hastanenin içinde olmama rağmen bir polikliniğe gitmeye üşeniyorum sanıyorum ki benim de insülin direncim var açlık 102 falan geliyor

Bana günaydın size iyi akşamlar hanımlar nöbetten geldim sabah detoks suyu içip sızıp kaldım
Uyanınca 16.30
Küçük kepekli ekmeklerden bir tost domates salatalık
Sonra bir küçük muz

Şimdi mercimek çorbası pişiriyorum 1 kaşık yağ ile hem akşam içicem hem de yarın nöbete giderken gotürücem

Aman baya yüksekmiş ihmal etme cnm aman hayırlısı olsun arabanız içinde daha güzeli nasip olsun insAllah
Şu sade olanlar var ya onlardan yedim. Sana da afiyet olsun
Himm tamam cnm saolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…